A flört az élet sója és nem tekintem megcsalásnak. Egy nő és egy férfi sikamlós elemekkel tűzdelt verbális incselkedése. Kellemes találkozás amiből bármi lehetne és a résztvevők kedves szavak és gesztusok útján jelzik hogy tetszik nekik a helyzet és a partner. Pikáns évődés nem más. Kvázi eddig tart a flört az én olvasatomban. Ezért megsértődni butaság hiszen ki nem tesz ilyet. A hölgyeknek kiváló vonzerő visszajelzés és egotöltés, az uraknak pedig sárm ellenőrzés.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 02. 02. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 02. kedd 12:45
Nálunk flörtig jutott a hölgytagunk amikor lebukott. Ebből indult a gondolat, hogyha mégis együtt képzeljük a jövőnket éljük is meg együtt ez irányú vágyainkat. Sokáig tartott mire a gondolatból eljutottunk az első háromasig. Persze ehhez az is kellett, hogy együtt akarjunk maradni, de kielégítsük olyan vágyainkat amiben mások is szerepelnek...
Nálunk flörtig jutott a hölgytagunk amikor lebukott. Ebből indult a gondolat, hogyha mégis együtt képzeljük a jövőnket éljük is meg együtt ez irányú vágyainkat. Sokáig tartott mire a gondolatból eljutottunk az első háromasig. Persze ehhez az is kellett, hogy együtt akarjunk maradni, de kielégítsük olyan vágyainkat amiben mások is szerepelnek...
17 év után most bukott le. Be is vallotta. Tudom igaza volt mert nem figyeltem rá eléggé, nem mutattam meg neki, hogy szeretem. Megbántam, talán ő is. Azóta a tenyeremen hordozom, imádom és ő is engem. Szeretem most is! Mindent megbocsátottam.
Szerintem mellozzuk ezt. Hagyom a tiltast. Ha velemenyed van arrol, amit itt irtam, nyugodtan ird ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 03:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
2021. 01. 30. szombat 03:51
Szia. Levennéd a tiltásomat? Szeretnék írni neked! Köszi
Szia. Levennéd a tiltásomat? Szeretnék írni neked! Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2021. 01. 28. csütörtök 19:33
Ohh. Nalam meg sosem jott ra senki, aki elott titkolni akartam.
Persze volt, akinek el is meseltem, mert erdekelte kivel voltam mar masnap....Fura dolgok vannak.
Peldaul azt is tapasztaltam, hogy akiket megcsaltam es nem is tudtak rola, azok mind odaig voltak ertem.
Persze volt, akinek el is meseltem, mert erdekelte kivel voltam mar masnap....Fura dolgok vannak.
Peldaul azt is tapasztaltam, hogy akiket megcsaltam es nem is tudtak rola, azok mind odaig voltak ertem.
És te őt?
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2021. 01. 27. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárcsak megtenné
Ohh. Nalam meg sosem jott ra senki, aki elott titkolni akartam.
az én párom sosem csalna meg engem
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 27. szerda 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
2021. 01. 27. szerda 05:44
Szinte minden nő ilyen!
Szinte minden nő ilyen!
(Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 12. 10. vasárnap 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 10. vasárnap 01:02
Most meg egy másik fórumon irogatok kb 3 órája. Megkérdezte hogy mégis hová, kinek irogatok. Teljesen bepörgött ettöl hogy biztosan csajom van. Eszméletlen csavaros az észjárása, összekombinál mindent mindennel, pedig semmit nem kéne kombinálnia,.
bárcsak valaki behálózná
Ha meg tudnám, annak örülnék a legjobban a világon.
Bár már nagyon rég nincs köztünk semmi, mégsem vettem rá magam, hogy félre lépjek
Ha tudnám, hogy ő megteszi, nem gondolkodnék tovább. De sajnos még jelét se adja. Úgy néz ki, teljesen frigid lett.
Bár már nagyon rég nincs köztünk semmi, mégsem vettem rá magam, hogy félre lépjek
Ha tudnám, hogy ő megteszi, nem gondolkodnék tovább. De sajnos még jelét se adja. Úgy néz ki, teljesen frigid lett.
Ismerös szitu, volt benne részem, azt kiderüt ö se szent.
(Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 12. 08. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 08. péntek 20:40
...meg most is itt van mellettem és órák óta kopogtatom a billentyúzetet. Érdekes hogy nem tűnik fel neki, pedig régebben volt hogy hirtelen a gép mögé nézett, pedig akkor sem volt oka rá.
Sziasztok!Érdekes egy szexpartner kereső oldalon a megcsalás,hisz aki itt van megcsalni akarja azt,akivel együttél....
Most meg egy másik fórumon irogatok kb 3 órája. Megkérdezte hogy mégis hová, kinek irogatok. Teljesen bepörgött ettöl hogy biztosan csajom van. Eszméletlen csavaros az észjárása, összekombinál mindent mindennel, pedig semmit nem kéne kombinálnia,.
Hm. Na lesznek itt érdekes dolgok. Várjuk a friss híreket. Előbb utóbb gyanús leszel neki, egy mert nőből van kettő mert mélyen legbelül, mindenki magából indul ki.
(Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 12. 09. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 09. szombat 13:05
Na már van is eredménye a tükör módszernek, ma reggel együtt fürödtünk a feleségemmel és rákérdezett a kondizára, hogy nincs-e valaki akinek tetszeni akarok. LOL
Mondtam, hogy neked drágám, de láthatóan nem hitte el, pedig hát....
Na már van is eredménye a tükör módszernek, ma reggel együtt fürödtünk a feleségemmel és rákérdezett a kondizára, hogy nincs-e valaki akinek tetszeni akarok. LOL
...meg most is itt van mellettem és órák óta kopogtatom a billentyúzetet. Érdekes hogy nem tűnik fel neki, pedig régebben volt hogy hirtelen a gép mögé nézett, pedig akkor sem volt oka rá.
Igen a tükör módszert más is ajánlotta, tulajdonképpen ez volt az első amire felfigyeltem. Azt hiszem ma már el is kezdtem.Elmentem kondizni Azaz hétfőtől kondizok, majd 50 évesen először, és igen a feleségemmel egyelőre. De lehet hogy neki is leesik hogy az így 50 évesen érdekes. Ami még érdekes hogy Ö pont akkor hagyta abba a kondizást amikor űj pasija lett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (946861)
2017. 12. 07. csütörtök 22:01
Hm értem. Nos érthető. Ha ő is akarja...
Hát szerintem simán. Megérzés (nem csak nőknek van). Tudod, láttad stb és kész. Ne hogy már neki álljon feljebb?!
Kezdj el faggatózni vagy érdekesen viselkedni. Mintha te is "félrelépnél" Legyél titokzatos. Tudod a tükör módszer csodákra képes.
Hát szerintem simán. Megérzés (nem csak nőknek van). Tudod, láttad stb és kész. Ne hogy már neki álljon feljebb?!
Kezdj el faggatózni vagy érdekesen viselkedni. Mintha te is "félrelépnél" Legyél titokzatos. Tudod a tükör módszer csodákra képes.
Hm értem. Nos érthető. Ha ő is akarja...
Kezdj el faggatózni vagy érdekesen viselkedni. Mintha te is "félrelépnél" Legyél titokzatos. Tudod a tükör módszer csodákra képes. (Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezdj el faggatózni vagy érdekesen viselkedni. Mintha te is "félrelépnél" Legyél titokzatos. Tudod a tükör módszer csodákra képes. (Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 07. csütörtök 07:42
Az a helyzet, hogy volt időm gondolkodni, és meg szeretném tartani. Simán megbocsátanék neki, ha vevő lenne erre, de ehhez előbb le kéne buknia
Na ezt nem tudom, hogy hogyan buktassam le úgy, hogy ne érezze úgy hogy szaglásztam utána, tehát megmaradjon a méltósága.
Na ezt nem tudom, hogy hogyan buktassam le úgy, hogy ne érezze úgy hogy szaglásztam utána, tehát megmaradjon a méltósága.