Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Extrém társkereső extrém dolgokra

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 18:09  #12263
miracross80 miracross80
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! Adatlapom szerint keresek .
ma 15:45  #12262
weittt weittt
Sízoknis lábat szeretnék simogatni. Közben áll a farkam, ha érdekelhet
ma 11:25  #12261
Xpool01 Xpool01
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,hármas,és orális játékokhoz,akár rendszeresen!
ma 10:56  #12260
iistvan iistvan
Munkásruha fétissel, valódi melós, jó esetben domináns srácot kézzel orálisan kielégítenék. Diszkréció adott elvárt.
ma 10:23  #12259
Movie Movie
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
ma 01:16  #12258
Party_Foto Party_Foto
Párok, vagy akár szingli lányok, srácok "akcióját" fotóznám profi minőségben. Cserébe semmit sem kérek. Ha érdekel, írj !!
tegnap 18:06  #12257
wedgar wedgar
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
tegnap 17:27  #12256
50peter59 50peter59
Nőies fiatal srácot autóban szopatnék !
tegnap 15:31  #12255
vöcsök2 vöcsök2
Ismét keresek!!!
2026 02.27-28 án a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró kevés tabuval rendelkező, "használatot" élvező, hölgy aktív részvételét, lányos játékokra is.. Perverz Sub bi urak is írhatnak (ha mond valamit a CBT),, pisi (lányoknak is), lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Ha nem tudsz v. nem akarsz utazni, v. a bátorság kevés a találkozáshoz, NE is írj!!Í!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
tegnap 14:56  #12254
Movie Movie
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
tegnap 14:01  #12253
Jules81 Jules81
Komoly cuckoldra keresek egy sexi bevalalos part aki nagy farku pasit keres Gyor kornyeken. Csak akik talizni is akarnak.."Irokbol" itt van eleg smile
tegnap 14:01  #12252
Obrazsy Obrazsy
Sziasztok.
Aktívan sportoló,rosszfiús külső bejön valakinek?
Extrém,enyhén perverz szex is érdekel.
A részletek priviben.
tegnap 11:49  #12251
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon párokat keresek / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet worship wave wave wink wow1
tegnap 10:49  #12250
Pervi bi Pervi bi
Szegeden keresek perverz férfiakat párom vágyát ki elegiteni ! Részletek privátba
2026. 02. 14. szombat 21:47  #12249
bisexvagyak bisexvagyak
dv. Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
2026. 02. 14. szombat 21:43  #12248
tessarednails91 tessarednails91
Sziasztok forumozok!

Bdsm, lab-cipo-harisnyafetis vonalon keresem partnerem, irjatok batran. Budapest es kornyeken smile
2026. 02. 14. szombat 21:42  #12247
tessarednails91 tessarednails91
Sziasztok kedves forumozok!

Keresem partnerem bdsm, lab,cipo es harisnyafetis vonalon, budapest es kornyeken smile varom uziteket, puszi!
2026. 02. 14. szombat 20:55  #12246
kismano2210 kismano2210
Ha jol tágulsz és szereed is hogy tágitanak keményen eljátszanak a bimbókkal és még idős vagy kővér vagy ez teljes főnyeremény.
2026. 02. 14. szombat 19:10  #12245
Biszex28 Biszex28
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ma este párrokal,lányal,hölgyel taliznánk.
2026. 02. 14. szombat 18:14  #12244
miracross80 miracross80
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
/ 614