Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Extrém társkereső extrém dolgokra

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 20:38  #12581
Kvaronpinat Kvaronpinat
Kaposvár??? Aki szereti kézzel kiverni a pasinak? Nálad! Privire írj!!
ma 11:57  #12580
Scatboyszgd Scatboyszgd
Sziasztok!
Diszkrét perverz, bizarr szexpartnert keresek.
Nevemből kitalálható melyen játék érdekel.
Valós személyt keresek!
ma 09:59  #12579
Kivancsiak2 Kivancsiak2
Sziasztok!
Olyan doggingra keresünk partnereket akik néznék csak esetleg kis tapi és a végén pedig sokat sriccelnének a páromra.
Ha valakit érdekel irjon privátban.
ma 09:08  #12578
barbados123 barbados123
Engem érdekelne
(Ez egy válasz Anois üzenetére (tegnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:07
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetnék.
tegnap 20:04  #12577
Kvaronpinat Kvaronpinat
Kaposváron keresek olyan hölgyet, párokat házaspárokat, akiknél néha lenne lehetőség közös egymás előtti masztizásra! Privire írj! Mindenkinek válaszolok. Jobb közösen masztizni, mint egyedül.
tegnap 18:35  #12576
Transzvesztita Transzvesztita
Sziasztok. Én egy Vas megyei Faszimado Transzi vagyok.. Hétvégenként Gangbang bulikat vállalok anyagiaktol mentesen.Baráti,munkatársi csoportokat kielégitenék.Szopatható,seggbeszható és jó faszverő vagyok.Gecizetek,hugyozatok szét bátran.Körbe álva engem rám verhettitek.Alázatos irányítható kis ribanc leszek nektek.Akik élnek ezzel a lehetőséggel és rendeznének ilyent az írjon bátran és megbeszéljük fixáljuk!Akár rendszeresen használható vagyok.
tegnap 16:07  #12575
Anois Anois
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetnék.
tegnap 12:32  #12574
kivancsipasika kivancsipasika
szep napot spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is. hel ykellene utazni tudnek!
tegnap 11:20  #12573
Orál fan Orál fan
Imádom a szép gyönyörű Női lábakat csókolgatni masszírozni szopni a lábujjakat!
Ha van ilyen Nő aki nyitott lenne egy lábmasszázsra kérem privátba jelentkezzen!
tegnap 10:59  #12572
Catcicaa Catcicaa
Sziasztok.
Extrém spermás játékokra,köpködős szexre keresünk hölgyet.
Kati.
tegnap 08:03  #12571
NKbisex NKbisex
Nagykanizsán közös maszti, egymás elött hoki??
tegnap 07:39  #12570
hokisrác hokisrác
Van olyan Tolna megyei lány, hölgy aki szeret extrém dolgokkal masztizni? Pl sörös vagy boros üveg és szereti ha nézik közben élőben? Vagy be is segítenék.
tegnap 06:24  #12569
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat wave
2026. 03. 28. szombat 19:09  #12568
tessarednails91 tessarednails91
Sziasztok!

Szivesen ismerkednek labfetis, bdsm temaban budapest es kornyeken smile
2026. 03. 28. szombat 17:24  #12567
mmm48 mmm48
Sziasztok!
ma estere keresnek unatkozo holgyet, helyem van de utazni is tudok!
2026. 03. 28. szombat 08:56  #12566
colamatyi colamatyi
bőrrajongó nőt vagy párt keresek,ha lehet akkor Kecskeméti legyen.
2026. 03. 28. szombat 08:38  #12565
M-anus M-anus
Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű nyalószolga pasival nyalatni magát, a végtelenségig.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel smile
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor... smile
Teljes élvezet, teljes titokban.
2026. 03. 28. szombat 07:46  #12564
Kivancsiak2 Kivancsiak2
Sziasztok!
Van itt olyan akit izgat a dogging?
Mi egy ilyet tervezünk most. Már régóta izgat minket és most jelentkezőket várunk mert többesben szeretnénk átélni.
Jelentkezni privátban lehet, ötleteket elképzeléseket örömmel fogadunk.
2026. 03. 27. péntek 21:35  #12563
Gang-bangmen Gang-bangmen
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki! Holnap este szeretnék találkozni!
2026. 03. 27. péntek 17:07  #12562
Szexelő6333 Szexelő6333
Nem hétköznapi extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
/ 630