Kaposvár??? Aki szereti kézzel kiverni a pasinak? Nálad! Privire írj!!
Sziasztok!
Diszkrét perverz, bizarr szexpartnert keresek.
Nevemből kitalálható melyen játék érdekel.
Valós személyt keresek!
Diszkrét perverz, bizarr szexpartnert keresek.
Nevemből kitalálható melyen játék érdekel.
Valós személyt keresek!
Sziasztok!
Olyan doggingra keresünk partnereket akik néznék csak esetleg kis tapi és a végén pedig sokat sriccelnének a páromra.
Ha valakit érdekel irjon privátban.
Olyan doggingra keresünk partnereket akik néznék csak esetleg kis tapi és a végén pedig sokat sriccelnének a páromra.
Ha valakit érdekel irjon privátban.
Engem érdekelne
(Ez egy válasz Anois üzenetére (tegnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:07
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetnék.
Kaposváron keresek olyan hölgyet, párokat házaspárokat, akiknél néha lenne lehetőség közös egymás előtti masztizásra! Privire írj! Mindenkinek válaszolok. Jobb közösen masztizni, mint egyedül.
Sziasztok. Én egy Vas megyei Faszimado Transzi vagyok.. Hétvégenként Gangbang bulikat vállalok anyagiaktol mentesen.Baráti,munkatársi csoportokat kielégitenék.Szopatható,seggbeszható és jó faszverő vagyok.Gecizetek,hugyozatok szét bátran.Körbe álva engem rám verhettitek.Alázatos irányítható kis ribanc leszek nektek.Akik élnek ezzel a lehetőséggel és rendeznének ilyent az írjon bátran és megbeszéljük fixáljuk!Akár rendszeresen használható vagyok.
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetnék.
szep napot spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is. hel ykellene utazni tudnek!
Imádom a szép gyönyörű Női lábakat csókolgatni masszírozni szopni a lábujjakat!
Ha van ilyen Nő aki nyitott lenne egy lábmasszázsra kérem privátba jelentkezzen!
Ha van ilyen Nő aki nyitott lenne egy lábmasszázsra kérem privátba jelentkezzen!
Sziasztok.
Extrém spermás játékokra,köpködős szexre keresünk hölgyet.
Kati.
Extrém spermás játékokra,köpködős szexre keresünk hölgyet.
Kati.
Nagykanizsán közös maszti, egymás elött hoki??
Van olyan Tolna megyei lány, hölgy aki szeret extrém dolgokkal masztizni? Pl sörös vagy boros üveg és szereti ha nézik közben élőben? Vagy be is segítenék.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat
Sziasztok!
Szivesen ismerkednek labfetis, bdsm temaban budapest es kornyeken
Szivesen ismerkednek labfetis, bdsm temaban budapest es kornyeken
Sziasztok!
ma estere keresnek unatkozo holgyet, helyem van de utazni is tudok!
ma estere keresnek unatkozo holgyet, helyem van de utazni is tudok!
bőrrajongó nőt vagy párt keresek,ha lehet akkor Kecskeméti legyen.
Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű nyalószolga pasival nyalatni magát, a végtelenségig.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Sziasztok!
Van itt olyan akit izgat a dogging?
Mi egy ilyet tervezünk most. Már régóta izgat minket és most jelentkezőket várunk mert többesben szeretnénk átélni.
Jelentkezni privátban lehet, ötleteket elképzeléseket örömmel fogadunk.
Van itt olyan akit izgat a dogging?
Mi egy ilyet tervezünk most. Már régóta izgat minket és most jelentkezőket várunk mert többesben szeretnénk átélni.
Jelentkezni privátban lehet, ötleteket elképzeléseket örömmel fogadunk.
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki! Holnap este szeretnék találkozni!
Nem hétköznapi extrém perverz szexre keresek lehetőséget!