Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Extrém társkereső extrém dolgokra

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 12:48  #13885
Popop Popop
Idős és/vagy kövér nőt nyalnák élvezésig.
ma 12:43  #13884
nicktoons81 nicktoons81
Somogy és Zala megyékből keresek diszkrét hölgyet, csak és kizárólag làb imàdatra, aki elé borulhatnék. A talàlkozó szex mentes, csak làbimádat, melyet alkalmanként meghàlàlnék! Hogy mi az? Privàtban!
ma 12:16  #13883
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!// finom
ma 11:45  #13882
Tabumentes111 Tabumentes111
Sziasztok! Keresem egy 195cm nél magasabb hölgy ismeretségét !! Imádom a hosszú combokat!
ma 11:35  #13881
Ricsi3900 Ricsi3900
Sziasztok
Imádom a szép Női lábakat!
Láb fétisem van!
Olyan Nőt keresek aki megengedné hogy végigcsókoljam végigsimogassam megmasszírozzam a lábait,utána összefogva megdugni a talpait!
Akár a párja jelenlétében is!
Ápoltság igényesség diszkréció nálam alap!
Ezt várom ez tőled is!
Privátba várom a megkeresést!
ma 11:04  #13880
Kvaronpinat Kvaronpinat
Kaposvári hölgy aki ért a prosztatamasszázshoz??Diszkréten. Privire írj
ma 09:59  #13879
maszkospar maszkospar
Bizarr kedvelő aktív ma este?
ma 09:24  #13878
nyaligátorpasi05 nyaligátorpasi05
Sziasztok! Közös farokveréshez keresek havert vas és zalában
ma 09:07  #13877
Lucifer 69 Lucifer 69
Csinos feleséget vinnék kölcsönbe! smile ))
ma 08:57  #13876
Stimano Stimano VIP
Terhes hölgyet vagy terhes hölgy tagú párt keresek a hölgy örömére kellemes időtöltésre.
ma 07:56  #13875
GangZ GangZ
Igényes tapasztalt nyitott férfiként creampie, bele pisilést kedvelő párral ismerkednék.
tegnap 12:49  #13874
photoshooting photoshooting
Közös nudira, szabadtéri mókára, maszturbálásra, kézi játékokra keresek partnereket. Érdeklődő heterókat és párokat is.
tegnap 12:01  #13873
axxxxel axxxxel
Pesti nőt keresek,akit késő délután lehetne ájulásig nyalni...
tegnap 11:25  #13872
nyaligátorpasi05 nyaligátorpasi05
Sziasztok! Közös farokveréshez keresek havert vas és zalában
tegnap 09:09  #13871
házibarát1 házibarát1
Ma este, éjszaka ráérő férfit keresünk laza szexre.
Soproni Nő vagyok smile
tegnap 07:39  #13870
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
tegnap 03:22  #13869
bofor2000 bofor2000
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
2026. 08. 10. hétfő 13:30  #13868
eredita1234 eredita1234
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék.53 éves férfi vagyok.
2026. 08. 10. hétfő 13:25  #13867
fredyyy33 fredyyy33
keresnék minimum 2 aktív pasit aki szeretnének szopatni, lepisálni ezt egy Ócsához közeli erdős részen , a helyszín is adott ha többen jönnétek csak jobb lenne akár levideózható is az esemény ahogy szopok ! 08.11 -én napközben vagy 12 napközben Privát írjatok
2026. 08. 10. hétfő 08:56  #13866
bofor2000 bofor2000
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
/ 695