Nőt, vagy párt keresnèk, akár szintén heteroszexuális barátommal, ahol a hölgy és parja élvezi ha a nő haját a farkamat csavarva könnyesre szopathatom amíg a sminkje el nem folyik az arcán, közben markolom a popsijat és húzom szét, hogy a barátom vagy a pasija minél mélyebben be tudjon csusszanni bele...
Tomi
Tomi
Idősekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok
Sziasztok. Kecskeméten. Sub hölgy, pár?
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Nagymellű hölgyyel ismerkednék.
Roma hölgyek, nagymamák is .
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minnél nagyobb lògòsabb mellled!. Ha szoptatsz is,az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
Roma hölgyek, nagymamák is .
A korosztály mindegy, csak légy ápolt, normális, és legyen minnél nagyobb lògòsabb mellled!. Ha szoptatsz is,az még jobb. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Elhanyagolt nők, lányok vagy párok- párod nézi - anális és orálszexhez.
Sziasztok!
Egy óra múlva lemegyünk a kisduna étteremnél a taksonyi híd környékén sétálgatunk.
Ha van kedvetek csatlakozhattok.
Egy óra múlva lemegyünk a kisduna étteremnél a taksonyi híd környékén sétálgatunk.
Ha van kedvetek csatlakozhattok.
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Öklözés és más perverzió előny!
Sziasztok.
Békásmegyer környékén pl:csillagcenterben próbafülkében kukkolnék párokat,hölgyet.
Random beszállnék,mintha csak tévedésből mentem volna pont abba a fülkébe..
Stb..bármi izgi dolog érdekel
Békásmegyer környékén pl:csillagcenterben próbafülkében kukkolnék párokat,hölgyet.
Random beszállnék,mintha csak tévedésből mentem volna pont abba a fülkébe..
Stb..bármi izgi dolog érdekel
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel
Sub Hölgyet keresek aki imád alázatosan szopni és jól meg lehet szopatni !
Ma van kedve valakinek csatlakozni hozzánk az adatlapunkon szereplő dolgokhoz?
Sziasztok ! Adatlapot olvas először is !Perverz Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU ! Bi ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex , spermás játékok , anál , szex közben nyalás , láb szex , cuckold , öklözés , dp szex stb stb !
Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem trófea gyűjtő vagyok !Nyitott vagyok új dolgokra is Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi
Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem trófea gyűjtő vagyok !Nyitott vagyok új dolgokra is Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Leszbi fiatal lányoknak, hely van. Győr.
Mára keresek az alábbira:
(Ez egy válasz Deeeknd95 üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 04. csütörtök 20:40
Sziasztok,
Keresek kukkolásra, holnap 06.05. Aréna plázában! 14-15:30 között valamikor. Hölgyet/párt keresek elsősorban, de nyitott vagyok leskelődni. Izgalmas lehet sok variáció és ötlet, akár távolban figyelve a plázában megbeszélt szettben a hölgyet, vagy egy próbafülkénél vagy akár a mélygarázsban!
Írj ha érdekes lehet neked/nektek!
Keresek kukkolásra, holnap 06.05. Aréna plázában! 14-15:30 között valamikor. Hölgyet/párt keresek elsősorban, de nyitott vagyok leskelődni. Izgalmas lehet sok variáció és ötlet, akár távolban figyelve a plázában megbeszélt szettben a hölgyet, vagy egy próbafülkénél vagy akár a mélygarázsban!
Írj ha érdekes lehet neked/nektek!
Szia. Veszprèmben egy lakásfelújitáson alkalmi szexre hölgyet keresek .
Szemtelenül fiatal lányok! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni! Helyem van és utazni is tudok!
Perverzió, öklözés stb. előny!
Perverzió, öklözés stb. előny!
Sziasztok Bács megyében Kecskemét környékén keresek olyan nőt vagy párt aki szereti az ökölszexet.