Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Nagyon vekony roma csajommal kifejezetten perverz bevallalos PART !!! keresnenk
Baranyaban bi hölgyet keresunk harmadiknak .
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Sziasztok terhes nagy pocakos csajt keresek minden megoldás érdekel 30 As normál pasi
Udv
Udv
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Helló én szívesen benne lenék egy ilyenben.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 13:14
Budapesten vagy vonzáskörzetében keresek extrém perverz bizar szexre lehetőséget!
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok? hely kellene utazni tudnek
Sziasztok.Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fenekelés, kötözés, szembeötlő stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Hatvan környékén csicska aki a párom előtt szopna parancsra?
Budapesten vagy vonzáskörzetében keresek extrém perverz bizar szexre lehetőséget!
sziasztok percerzebb pasikat keresnenk aki tudna diszret lenni! Vasarhely és kornyéke!
Olyan pasit vagy párt keresek mai napra, aki-akik szeretik a vad szexet és szó szerint megerőszakolnának. Szeretem ha fáj. Diszkrét helyem van délutánig.
Valóban extrém és/vagy bizarr szexre keresek partnert, partnereket (lehetőleg biszex) párt, vagy hölgyet.
Az extrém része bizonyos okok miatt csak nálam játszható.
Nem levelezgetni szeretnék, néhány üzenet után telefonon folytatjuk.
Tiszafüreden van a hely.
Az extrém része bizonyos okok miatt csak nálam játszható.
Nem levelezgetni szeretnék, néhány üzenet után telefonon folytatjuk.
Tiszafüreden van a hely.
Ki verné rám valaki a faszát Miskolcon.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Lakk és bőr rajongó Kecskeméti párt keresek.
Szep napot perverz dolgokra nyitiott paasival ismerkednenk aki tudna diszkret lenni! vasarhely es kornyeke
Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres elhanyagolt anyukát hölgyet nagymamát hosszú távon. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át. Érzéki érintések.