Hellyel rendelkező passzív ma délután bp déli agglomerációban? Csak fiatal érdekel.
Lányokal högyekel ismerkednék camoznék beszélgetnék bármi lehet.
Ma délután 17:00-tól keresek olyan minimum 19/5-ös lehetőleg bi férfit, aki extra csinos sportos szőke csajom dugná. A hölgy kérésemre nem vágja intimszőrét így olyan pasit keresünk, akit izgat a mocskosabb játék és akár pasit is dug. Méret és normális testalkat feltétel. Viber számot is küldj. Köszönjük!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ////
Îrj rám
(Ez egy válasz Badboy265 üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 21:00
Sziasztok. 42 éves fiatalos férfi vagyok. Tök átlagos. Kint élek. Unatkozom. Valaki beszélgetni, cam? Bárki. Írj és adok skype, vagy vibert
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szoptatós nőt keresek BP és Pestmegyénben.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Sziasztok.
Hölgyek ,Pesten január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem...
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2
Hölgyek ,Pesten január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem...
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Van itt olyan lány aki szereti, aki szereti ha lepisilik és/vagy lelkesen nyal segget?
Vagy csupán teljesen másról van szó,ami egyikőtök pici fejében sem tud megfordulni.....
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 01. 15. szerda 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 02:02
Ilyet akkor kérnek ha a pasi is rá akar kapzsulni a brére, vagy le akarják videózni a megkérdezése nélkül.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Ilyet akkor kérnek ha a pasi is rá akar kapzsulni a brére, vagy le akarják videózni a megkérdezése nélkül.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 15:20
Olyan csúnya a párod hogy csak bekötött szemmel lehet vele szexelni?
Extrém, perverz, furcsa fétis, s/m témákban ismerkednék.
Sziasztok.
Hölgyek ,Pesten január 17 én pénteken,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem..elötte szex
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2.
Hölgyek ,Pesten január 17 én pénteken,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem..elötte szex
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2.
Fiatal 20-as srác nagy libidóval érdeklődik párok és hölgyek után. Bármit, bárkit meghallgatok, csak hetero alapon. Utazni tudok, kamuk vagy komolytalanok ne írjanak. Köszönöm.
Olyan csúnya a párod hogy csak bekötött szemmel lehet vele szexelni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 14. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4768963)
2025. 01. 14. kedd 11:20
Sziasztok
Csütörtök 13 órára keresünk partnert Tapolca környékéről,ápolt,diszkrét,borotvált intimmel.
A környéke az max 35km.....messzebbről ne is írj,ha átutazóban vagy,az sem érdekel
A kikötésünk annyi,hogy a partnernek szemkötőben kell lennie végig az akció során!!!
Ez a párom szabálya.......jaaaa,és heteró alapon
Csütörtök 13 órára keresünk partnert Tapolca környékéről,ápolt,diszkrét,borotvált intimmel.
A környéke az max 35km.....messzebbről ne is írj,ha átutazóban vagy,az sem érdekel
A kikötésünk annyi,hogy a partnernek szemkötőben kell lennie végig az akció során!!!
Ez a párom szabálya.......jaaaa,és heteró alapon