Csodálatos szép estét Nektek!
Szívesen és nagy örömmel beszélgetnék Veletek mindenféle fantáziáról és a múltba átélt izgalmas dolgokról.
Amennyiben úgy Gondoljátok, hogy Ti is, akkor kérlek Titeket, hogy egy levéllel erősítsétek ezt meg!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Üdv!
Gábor. (Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (2025. 12. 05. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen és nagy örömmel beszélgetnék Veletek mindenféle fantáziáról és a múltba átélt izgalmas dolgokról.
Amennyiben úgy Gondoljátok, hogy Ti is, akkor kérlek Titeket, hogy egy levéllel erősítsétek ezt meg!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Üdv!
Gábor. (Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (2025. 12. 05. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 20:00
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Extrem nem hetkoznapi dolgokra keresem partnereim
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Kemény bdsm kedvelő partnert, párt keresek! Helyem van. Ma estére!
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
-biszex pár férfi tagját szopnám, ha lehet kecskeméti legyen.
Olyan aki beleverné a farkát a számba aztán pisilne a számba egy jót ???
Extra nagy faszt szopnék alkalmanként
Sok tejjel rendelkező, dúskeblű kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
60+os molett hölgyet keresek.Pécs
Sziasztok!
Diszkrét, igényes pàr aktusa utàn puncit nyalnék. Oràl centrikus vagyok. Erre az opcióra keresek.
Diszkrét, igényes pàr aktusa utàn puncit nyalnék. Oràl centrikus vagyok. Erre az opcióra keresek.
sziasztok
44 éves aktiv bi férfi vagyok
biszex párokkal ismerkednek,csatlakoznék hozzájuk mindkét fél örömére
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
44 éves aktiv bi férfi vagyok
biszex párokkal ismerkednek,csatlakoznék hozzájuk mindkét fél örömére
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
Holnap, pénteken Veszprémben töltöm a napot. Szívesen randizok fiatal párral, nővel perverz vágyaimat kiélni! Olvass adatlapot, legyetek nyitottak!
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Idősebb 70+-os előtt masztiznék Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
2025 12.8-9 a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró hölgy aktív részvételét, leginkább lányos játékokkal. Perverz Sub bi urak is írhatnak, lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
Sziasztok
Hölgy aki benne lenne, extrémebb játékokban?
Pest és szűk környéke.
Hölgy aki benne lenne, extrémebb játékokban?
Pest és szűk környéke.
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Olyan valakit találni aki a saját vagy a párja használt bugyiját odaadja, hogy játszak vele. Akár nézi is.