Ez az én fórumom.Minden extrém dologra nyitott vagyok.Nagyon extrém dolgokra is bevezettem már a partnereimet,nők nagyon nyitottak ezekre főleg a 40 felettiek.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szolgat keresünk Bp mi romapar 50 es hely kell
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, plug,bilincs,segédeszközök stb. Tapasztalat és fantázia van.
Felesegem marcius kozepen esedekes szuletesnapjara hetvegere (pentek/szombat) meglepetesnek keresek jo kiallasu ferfi(aka)t aki kertesznadragban(tiszta,kifogastalan allapotu,csak a szerepjatek kedveert),esetleg valamilyen egyenruhaban meglatogatna minket egy harmas osszejovetel illetve cuckoldszex erejeig budapesti helyszinen.Parom fantaziaja hogy megdugassa magat es lecumizhasson ilyen modon egy hapsit.Intelligencia es jo modor fontos-csak kulturalt megkeresesekre reagalok-,viszont a kulalakot is figyelembe veszem hogy parom elegedett legyen.Az eletkort 30-50 koze tennem,a szerszam merete lehetoleg 18-20 cm lenne idealis sok spermaval.Tulsuly,borostanal nagyobb arcszorzet kizaro ok,intim borotvaltsag es dohanyzasmentesseg viszont alap.Parom fotoi az adatlapomon lathatok.Csak annak jelzek vissza aki komolyan veheto(stilus,mondanivalo,adatlap,fotok).
Koszonom.
Koszonom.
Sziasztok, sub párral ismerkednék, leginkább cuckold, vagy hármas céljából. Extra vastag méretem van. Privát üzenetet írjatok. Tamás
Sziasztok! Használt,illatos bugyiba spriccelnék! A hölgy jelenlétében!
Sziasztok!
Mindenre keresek mindenkit! wink
.... kivéve passzív pasit. Passzív pasit azt nem keresek.
Szolnok Hajdú-bihar, Heves és Borsod találkozásánál lakok, helyem is van, elérhető távolságon belül utazok is.
Mindenre keresek mindenkit! wink
.... kivéve passzív pasit. Passzív pasit azt nem keresek.
Szolnok Hajdú-bihar, Heves és Borsod találkozásánál lakok, helyem is van, elérhető távolságon belül utazok is.
sziasztok spermas puncit nyalnek alár dugas kozben is. vannak e itt erre nyitott párok?
Perverz passzív ismerkedne , határozott aktív pasikkal ! (Szopás nem perverz) sokan ezt benézik
Bi párt keresek
Csütörtökön este éjszaka keresek egy bi párt ki eljátszana velem.szinte minden érdekel bi uni vagyok sok vággyal helyem nincs kocsim van utazni tudok.budapest szolnok között keresek.irj privátba szivesen adak cserébe mást is.
Csütörtökön este éjszaka keresek egy bi párt ki eljátszana velem.szinte minden érdekel bi uni vagyok sok vággyal helyem nincs kocsim van utazni tudok.budapest szolnok között keresek.irj privátba szivesen adak cserébe mást is.
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenki, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! Hajdúszoboszló lenne a város.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Anyatejjel rendelkező hölgyet, vagy ilyen tagú párt keresek, akár szexmentes dologra Budapesten.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Terhes kismamát keresek! Ápolt,kulturált férfiként!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek aki szeret pasit dugni.
Sok előváladékkal rendelkező srác van itt, akinek lenne kedve mókázni?
Párok akik egyszerre akarnak szopni?