Szia.Olyan hölgyet én is keresek régóta eddig sikertelenűl.
(Ez egy válasz HonestPerson01 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 08:26
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék, akit vonz a strap-on. Utazni tudok.
sziasztok volna-e itt olyan pasi akit izgatná miközben dugja a feleseget aközben én nyalnek akár bele élvezes utan is?
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Ma este 2 vastag farkú pasi a Balatonnál beszàllhatna este hozzánk Balatonfenyvesen
43- éves férfi keres férfit aki kiveretné a farkát. Bp.
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék, akit vonz a strap-on. Utazni tudok.
Sziasztok mi most ketten vagyunk csajommal Csepelen
kecskeméti párt keresünk
Üdv füszerezet roma farkat valaki
?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Budapest (Pest megye) - Győr - Pápa vonalon, de főként Budapesten keresek igényes nőket és párokat ahol a hölgyről szex előtti/utáni fotók készülnének. Puncitágitás, öklözés (ha nyitott vagy rá), akinél lehet, punciba élvezés és dvp. Videó is készülhet az együttlétről.
Privát üzenetet írjatok.
Privát üzenetet írjatok.
A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Sziasztok!Én egy 36 éves pasi vagyok!lányokat,párokat keresek minden jóra!Hetero vagyok, Várpalotán van helyem! 180magas, 90 kiló, kék szem, sok tettoo!Ha úgy van akkor tudlak téged-titeket fogadni!
hello
Csepelen keresek valakit,aki kinyalna fenekemet es leszopna
csak napkozben
hely kell
Csepelen keresek valakit,aki kinyalna fenekemet es leszopna
csak napkozben
hely kell
sziasztok, holnap este, vagy hétvégén egész nap várlak Egerben, helyem van. Ha szeretnéd, hogy jól kinyaljalak, leszopjalak., megpisiltesselek stb
Sziasztok. Hölgyet keresek aki lepisilne, páros tagja is lehet. Leginkább Pest megyei, vagy környéki személyeket preferálják.
Sziasztok.
Mozgássérült, de szexuálisan aktiv és vágyakozó férfit keresünk hosszútávú házibarát szerepkörre...
Puszi.
Mozgássérült, de szexuálisan aktiv és vágyakozó férfit keresünk hosszútávú házibarát szerepkörre...
Puszi.
Szombat este párok minden erotikus vágyát kielégíteném!
Bisex vagyok,mindkét felet kielégítem de kinyalnám punciból,popsiból és más extrém kívánságot is teljesítek..
Bisex vagyok,mindkét felet kielégítem de kinyalnám punciból,popsiból és más extrém kívánságot is teljesítek..
Sziasztok!
Kecskemét és környékén van esetleg olyan pár akinél a hölgy nyitott lenne olyanra hogy ketten lennénk egyszerre a puncijában vagy esetleg punciban és popsiban?
Utazni tudok ha kell, fogadás is megbeszélhető!
Kecskemét és környékén van esetleg olyan pár akinél a hölgy nyitott lenne olyanra hogy ketten lennénk egyszerre a puncijában vagy esetleg punciban és popsiban?
Utazni tudok ha kell, fogadás is megbeszélhető!
Hali párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre feltöltött intimel igy ezáltal vastagab intimel rendelkezem akit érd privátba
Ganbang partyhoz várunk jelentkezőket. Normálisan kitöltött, akt képeiddel illusztrált adatlap nélkül kérjük ne jelentkezzetek.