Vasárnap belevaló pasival/pasikkal dugatnám a popsipuncim. Szabadban, kecóban bármi jöhet
írj.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nem vagyok nő, de megnézném!
(Ez egy válasz Tomi 19 cm üzenetére (2022. 06. 22. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 15:30
Sziasztok.
Budapesten keresek olyan Nőt, Lányt, Hölgyet aki szereti nézni ahogy a pasi kiveri a farkát.
Nagyon izgat ha faszveres közbe néznek.
Ha esetleg van itt olyan aki nézné és a Határ út, Nagykőrösi út környékén jár írjon.
Vagy ha tudsz helyet írd meg és megyek.
Kor kinézet nem számít.
Szép Napot
Budapesten keresek olyan Nőt, Lányt, Hölgyet aki szereti nézni ahogy a pasi kiveri a farkát.
Nagyon izgat ha faszveres közbe néznek.
Ha esetleg van itt olyan aki nézné és a Határ út, Nagykőrösi út környékén jár írjon.
Vagy ha tudsz helyet írd meg és megyek.
Kor kinézet nem számít.
Szép Napot
Nyíregyházán aktív idösebb úr tagú párt keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.
![finom](images/smilies/finom.gif)
Ökölszexre, puncitágításra, dupla puncira keresek Budapesti, pest megyei nőt vagy párt. Privát üzenetet írjatok.
Szombat estére keresek izgi extrém pervire lehetőséget!
extremre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok!
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Biszex pasi vagyok, térdelnék tele szájjal.
Ma este dogginghoz keresünk pasit, pasikat.
Sziasztok.Tágítós játékokat és punciöklözést kedvelő hölgyet keresek.Tapasztalat,fantázia van.
Sziasztok. Szép napot. Valakinek van kedve ismerkedni ?
Extrém hármashoz keresünk fiatal, sportos pasit Pesten.
Sziasztok, vannak vágyaim, ismerkednèk, elsősorban èretebb nővel párral, de bárki ìrhat. többit privatban.
Terhes holgytagu part is keresunk
Fiatal par vagyunk. Okolszexet punciba szereto part keresunk
Par szexeleset vegigneznem es lennek csak nyaloszolgajuk. Semmi mas. Csak nyalok es szopok vegig az egyutlet alatt. A vegen pedig a teleelvezett pinabol kinyalom a meleg spermat es letakaritom a ferfi farkat is.
Fiatal par vagyunk. Ökölszexet szereto holgytagu parokkal ismerkednenk
Extrém kövér,200 kg körüli nőt keresek hosszú távú kapcsolatra. Lehet laza és komoly is. Középkorú,sportos férfi vagyok. Rajongok a hatalmas idomokért!
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Sziasztok.
Én is megpróbálom a lehetetlent!
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő hölggyel vagy párral ismerkednék.
Persze maximális diszkráció mellett.
Választ privátba várom,
Én is megpróbálom a lehetetlent!
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő hölggyel vagy párral ismerkednék.
Persze maximális diszkráció mellett.
Választ privátba várom,
Bizarr, tabu dolgokat kedvelő nővel ismerkednék.