Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Párt keresek ahol a hölgy teleélvezett pinusát kinyalhatom!
Domina nőt keresek Békés megyeben, vagy Békéscsaban.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Sziasztok!Szopást,szopatást kedvelő Hölgyet vagy fiatal(max 25 éves)kimondottan lányos testalkatú travit keresek.
Sziasztok.Tágítós játékokat és fistinget kedvelő hölgyet keresek.
Sziasztok..ma a budapesti Lukács fürdőben leszek napközben. Ha van kedved csatlakozni írj, nem csak szex (bar Isteniek a kabinok, és a zuhanyzók),hanem csak úgy lazuln is.. Megkérem, hogy budapestiek, és 45 alatt.
Békés megye vagy környékén ismerkednék nővel, aki benne lenne extrém dolgokban.
Csajommal ma kora este mennénk extrém perverzre!
Perverz pár ma este?
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, vagy párt. Biszex alazhato pasi vagyok. Térdelnék tele szajjal.
Sziasztok! Biszex pasiként házibarát lennék mindkét fél örömére ! Irjatok
Egy igazán nimfomanias nő szeretője lennék meretem 18/7 imadom a nagy lucskos puncit
perverz SUB pasi vagyok. Keresek aktív perverz baráti társaságot ahol többen használnak aláznak ! Helyet nem tudok biztosítani Privát írj
Bi párokat szopnék,nyalnék. Kinyalnám punciból,popsiból,lábról.
Domináns pároknak nagyon örülnék de aktív pasik is érdekelnek többesre..
Szombat este,éjszaka lenne aktuális..
Domináns pároknak nagyon örülnék de aktív pasik is érdekelnek többesre..
Szombat este,éjszaka lenne aktuális..
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj!
Szőrös, természetes punci, popsi és hónalj!
Nagyon vágynék rá!
Nagyon vágynék rá!
Szeretnék egyszerre 2 faszt szopni ehez keresek jelentkezőkez. Hely van Bp
Okolszex kedvelő novel ismerkednek meretem 18/7
Sziasztok! Hétvégi nudizáshoz keresek "szex a természetben" kedvelő hölgyet vagy párt.