Idősebb korosztályból nagy BIMBÓUDVARÚ hölgyet vagy párt keresek fiatal fiúként
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. A mai napra keresnék biciklis partnert Hajdúszoboszló,balmazuvaros kozotti szakaszra. Ha esetleg van valakinek kedve egy jót biciklizni akkor írjon.
Igényes, domináns, szexuálisan túlfűtött férfi vagyok.
DDLG játékra keresem csinos, vékony, erre a fétisre fogékony női partneremet. Természetesen az ehhez tartozó körítés is fontos számomra, nyitott vagyok akár családi "összejövetelekre", ahol partnerem is csatlakozhat. Ha párként vonz benneteket a téma, arról is lehet szó, ebben az esetben legyetek minél fiatalabbak! Daddy kiss you!
DDLG játékra keresem csinos, vékony, erre a fétisre fogékony női partneremet. Természetesen az ehhez tartozó körítés is fontos számomra, nyitott vagyok akár családi "összejövetelekre", ahol partnerem is csatlakozhat. Ha párként vonz benneteket a téma, arról is lehet szó, ebben az esetben legyetek minél fiatalabbak! Daddy kiss you!
A verzió, B verzió, Kinél van kis Perverzió?
Smoking fetishre keresek hölgyet!
Délelőtt Kalocsán vagy Pesten lenne kedve valakinek nőt partyzni esetleg
Sziasztok ma Gyöngyösön keresek buvohelyel rendelkezö szopni imádot viszonzom ha szép a szerszám.privátba keres
Kis farok valakinek kell?
Sziasztok!
Esetleg olyan hölgy vagy pár ahol megengedett a punciba élvezés?
Punciba élvezős gangbang is érdekelne vagy cuckold.
Utazni tudok.
Esetleg olyan hölgy vagy pár ahol megengedett a punciba élvezés?
Punciba élvezős gangbang is érdekelne vagy cuckold.
Utazni tudok.
Bi párt vagy férfit keresek pesten ma hellyel minden perverzió érdekel
Diszkrét hímegyed keres igényes és STD mentes játszópajtásokat (férfi + nő) felváltva punciba élvezős mókához.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Igényes pasi vagyok sexi nagymamát ill elhanyagolt hölgyet magányos anyukát keresek sex kapcsolatra. Barátság extrákkal. Élvezd az életet velem.
Sziasztok olyan nyitott pár van-e itt akiket szinten izgatna a két farok egy punciban dolog es meg is lehetne valositani? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok !
Holnap estére extrém szexet kedvelő 35-65 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes játszadozáshoz mindenki örömére kényeztetésére. Diszkrét ápolt kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb vastagabb borotvált intimmel. Ha esetleg van valaki aki partnert keres tabuk és gátlások nélküli szexre írjon privát üzenetet.
Holnap estére extrém szexet kedvelő 35-65 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes játszadozáshoz mindenki örömére kényeztetésére. Diszkrét ápolt kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb vastagabb borotvált intimmel. Ha esetleg van valaki aki partnert keres tabuk és gátlások nélküli szexre írjon privát üzenetet.
60 +höllgyet kényesztetnék bizar játékkal ,fistingel
Kecskeméti, lajosmizsei pasikat cumiznék, legyen helyed vagy ismerj búvóhelyet smile vagy Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P pisi és lábfétisem van
debrecenben méretes farkat mélytorkoznék tövig ,végig. dugható vagyok.
Üdv bekes megye és környéken, mazohista hölgyet keresek aki talalkozni is mer! Többet privatban
Ne csak lattogas irj es ha szimpik vagyok tali
Ne csak lattogas irj es ha szimpik vagyok tali
Perverz ferfit vagy bi párt keresek szeged , kecskemét, pest ma
Nagy lehetőleg lógós mellű sok tejjel rendelkező,kedves,àpolt hölgyet keresek skit izgat ha szívjàk a tejét. Önmagàra igényes ,àpolt,kàros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Dél- buda,Budapest,Fejér megye.
Utazni tudok. Kocsi,panzió,nàlad.
Dél- buda,Budapest,Fejér megye.
Utazni tudok. Kocsi,panzió,nàlad.