Sziasztok, most a napokban keresek nőt/párt kis élvezetekre, mindenre vevő vagyok megbeszélés kérdése!
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Szinesbőrű ( fekete, arab, indiai...) származású heteró urakat keresünk feleségem számára...
Privát leveleket várunk!
Privát leveleket várunk!
KEdves hölgyek! 20-án Budapesten leszek és 12 óra után keresek hölgyet vagy több hölgyet, akik valami félreeső helyen (parkban, üres épület, kapualjban, lépcsőházban) megnézik ahogy egy guminővel szexelek. Csak NÉZNI kellene, esetleg lehet videózni és fotózni. Ezt én meztelenül csinálnám. Várom az üzeneteket
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok! Nem keres pár vagy hölgy egy 23 éves vékony potens fiút, akinél olyan mint tabu nem nagyon létezik kellemes időtöltésre? Utazni tudok, ha mégis van ilyen akkor privátban elérhető vagyok
Sziasztok! Mit kerestek?
(Ez egy válasz joeyvand üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
terhes,csajt,párt keresek!!!,..,keress privátban!
Harisnya,Lab imadot keresek harisnyas combom meg dugasahoz!!!
Borsod-Heves
Borsod-Heves
Sziasztok
Heves megyében ismerkednék
ki probálna műpuncit,farokpumpát?
Sziasztok !
Holnap esti talihoz Szekszárdon szerepjátékot kedvelő párt házaspárt hölgyet keresek kellemes jatszadozásra tabuk és gátlások nélküli szexre nyitott vagyok mindenre. Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok nagyobb vastagabb borotvált intimmel. Szivesen ismerkednék akár mindkét fél örömére kényeztetésére. Írj privát üzenetet és a többit megbeszéljük.
Holnap esti talihoz Szekszárdon szerepjátékot kedvelő párt házaspárt hölgyet keresek kellemes jatszadozásra tabuk és gátlások nélküli szexre nyitott vagyok mindenre. Ápolt kulturált diszkrét férfi vagyok nagyobb vastagabb borotvált intimmel. Szivesen ismerkednék akár mindkét fél örömére kényeztetésére. Írj privát üzenetet és a többit megbeszéljük.
Érdekes
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 16:04
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Extrém szexre hölgy, pár?
Extrém, perverz szexre hölgy, pár?
Sziasztok! extrém szexben tapasztalt emberek élnényeit olvasnám, ha van kedved írni róla..nem minden érdekel, de megbeszélhetjük...mi legyen a téma
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj!
Izgalmakért vidékre is elmegyek.
Izgalmakért vidékre is elmegyek.
Sopronban perverz, domináns pasi, használható sub kocsoge lennék. Bekotott szemmel is, anonim maradsz és így használható vagyok fiúk, pasik kielegulesere.
Helyes, igényes, vékony - sportos fiu vagyok. Ma ráérek. Sopronban van helyem.
Helyes, igényes, vékony - sportos fiu vagyok. Ma ráérek. Sopronban van helyem.