Minden asztalos munkák. Igényes pasi vagyok. Párt hölgy elhanyagolt anyukának.
sziasztok
43 éves pasi vagyok keres urakat egy kellemes sorba szopatáshoz (gangbang) szexhez a reptér mögött szabadban lenne a helyszín 05.25 szerda délután 16-órától előre láthatólag . HA AZ IDŐJÁRÁS NEM KEDVEZ ÁTRAKNÁM AZ IDŐPONTOT Kérem csak olyan jelentkezzen aki valóban eljönne ! csoport elérhetősége SKYPE csoport https://join.skype.com/Hmyz0R33Kikk
A csoportba írjatok köszönöm szépen !
43 éves pasi vagyok keres urakat egy kellemes sorba szopatáshoz (gangbang) szexhez a reptér mögött szabadban lenne a helyszín 05.25 szerda délután 16-órától előre láthatólag . HA AZ IDŐJÁRÁS NEM KEDVEZ ÁTRAKNÁM AZ IDŐPONTOT Kérem csak olyan jelentkezzen aki valóban eljönne ! csoport elérhetősége SKYPE csoport https://join.skype.com/Hmyz0R33Kikk
A csoportba írjatok köszönöm szépen !
Hölgyet keresek,akit izgat ha a másik előtt WC-zhet.
Szeged és környékén szeximádó pár hölgytagját két jóbarát vastag méretes farokkal kényeztetné tetszése szerint. Minden jóban benne vagyunk. Hölgy is írhat ha vágyódik két jó farokra. Privátba írjatok! 100% Diszkréció!!
Fiatal fiút várunk szombaton este a Gloryban harmadiknak mindkettőnk örömére. Meg persze az övére is!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Ma perverz bi pár vagy fétfi pesten 20 óra körül ? Tabumentesen !
Keressük azt a bevállalós, igényes, csinos hölgy tagú párt, akik benne lennének egy párcserében úgy, hogy viszem a párom hozzád és elhozom cserébe a te párod egy éjszakára. Részleteket megbeszéljük. Közeli párok előnyben. Utazni tudunk, de akkor a hölgyet bérelt lakásba viszem majd, ….
Pelenka, erényöv, mocskos beszéd, pálca-korbács fétis? Bármelyik témában ismerkednék.
Spermát szeretnék inni.
Nyelnék vagy 15-20 adagot tálból.
Nyelnék vagy 15-20 adagot tálból.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék nagyobb intimmel...
![finom](images/smilies/finom.gif)
Anonym hagynám magam baszni Sopronban, méretes faszu aktiv pasinak.
Bekotott szemmel, pucsitva várlak.
Nem tudom meg hogy ki vagy, végig bekotott szemmel használható vagyok. Kor, alkat mellékes, nagy vastag fasz kell viszont hozzá.
Bekotott szemmel, pucsitva várlak.
Nem tudom meg hogy ki vagy, végig bekotott szemmel használható vagyok. Kor, alkat mellékes, nagy vastag fasz kell viszont hozzá.
Extrém vágyakat teljesítenék sub biszex passzív pasi vagyok keresem szexpartnerem alázásomhoz Privát írj ! köszi
Sziasztok! Debrecen környékén keresek pasit, vagy párt, aki bevezetne biszex dolgokba!(orál, kézimunka). Én 39 éves, vékony testalkatú vagyok!
Sziasztok dugas közben nyalnek erre nyitott párok esetleg? tav nem gond utazni tudok hely kellene!
terhes,csajt,párt keresek!!!,..,keress privátban!
Pesten keresek piss , és egyéb perverz dolgokhoz bi párt vagy férfit
Írj viberen!
(Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2022. 05. 03. kedd 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 03. kedd 05:47
Ma estére keresünk bizarr mocsok kedvelő bi pasit újpesten, aki párosunk mindkét tagját dugná és egyebeket is csinálna velünk.
csak viber számos üzenetre válaszolunk. Min 17cm.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Udv 5510 környékén van bevállalós nem szájhős hölgy
Ha tudtok utazni akkor tipp: swinger v. Glory. Ott adott a hely, az idő és 100% kamumentes
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 03. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (4392282)
2022. 05. 03. kedd 10:51
Párom örömére keresünk pasikat többes szexhez. Legalább 2 pasi.. de ha több még jobb.
utazni is tudunk hely is van.
Párom örömére keresünk pasikat többes szexhez. Legalább 2 pasi.. de ha több még jobb.