Szoptatós,sok tejjel rendelkező,nagymellű hölgyet keresek akit kismamàt keresek akit meg lehetne szívni,alkalmi jelleggel,budapest és környékéről. Akàr màr ma este is.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is
![wink](images/smilies/wink.gif)
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Ma este valaki megfogni a feleségem ? Csak az írjon aki tud utazni és el is jönne ma este
Sportos méretes erekciós problémákkal rendelkező heteró sráccal barátkoznék.
Kecskeméti perverz párt keresek
Sziasztok. Szívesen találkoznak egy olyan hölggyel, aki szereti, vagy szeretné kipróbálni az ököl szexet! Nem lennék hallatlan. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privatba.
Nyíregyházán perverz párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Extrém szexre keresek partnert.
Exrém = mondjuk temetőbe sírok közt.
Nyilvános wc, erdő, stb..
egyébb ötletekre is vevő lennék
Exrém = mondjuk temetőbe sírok közt.
Nyilvános wc, erdő, stb..
egyébb ötletekre is vevő lennék
Biszex párt keresek ahol mindkét félt lehet szopatni, dugni, irányítani.
Biszex pasiként párokhoz csatlakoznék mindenki örömére
Privát üzeneteket várok. Köszönöm
![smile](images/smilies/smile.gif)
Unatkozó, kedves mosolygós asszonyt, nagymamát keresek análra.
Hello … kimondottan masztihavert / kölcsönös hoki esetleg orál is lehet több nem / keresek 18-25 év között fiúk csak / Ts , CD is lehetsz ha igényes vagy !!! Legyen kocsid utazni tudj és persze akarj is találkozni !!! Adatlapot olvass először utána írj !!! Kiváncsi heteró jelige !!!!! NO HOMO !!!!
Szegeden keresek perverz nőt vagy bi párt de férfi is oké tabumentes perverzkedéshez !
Hölgy még ma? Nem bánod meg
Sziasztok!
Veszprém megyéből keresnék lányt, párt aki(k) bevezetnének kicsit egy perverzebb világba. Nyilván fokozatosan gondolom, de nagyon kíváncsi és nyitott vagyok! Privát üzeneteket várok!
Veszprém megyéből keresnék lányt, párt aki(k) bevezetnének kicsit egy perverzebb világba. Nyilván fokozatosan gondolom, de nagyon kíváncsi és nyitott vagyok! Privát üzeneteket várok!
Sziasztok.Tágítós játékokat és fistinget kedvelő hölgyet keresek.
Kedves Hölgyek,
Lábimádatra keresek nem független diszkrét, normális srácként
Szép napot,
D.
Ui.: teljesen szexmentesen is
Lábimádatra keresek nem független diszkrét, normális srácként
Szép napot,
D.
Ui.: teljesen szexmentesen is
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?
Nagy mellbimbókra verném ki....aztán a számraülve nyalnék popsit puncit