Miért van az, ha valaki kiírja hogy keres X korig jelentkezőket, erre valaki “jelentkezik” olyan aki 10-11 évvel idősebb a megadott maximális kornál ?
Jelentkezem!
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
kecskeméti bőrrajongó párt keresek
Péntek este àpolt,igényes pàrhoz csatlakoznék,mindkét fél örömére. Nagy fenék,lógós cicik,nagy farok vonz.
Szívesen szopnék együtt a hölgytaggal,illetve engem is szophattok mindketten. Televert puncit nyalnék.
Ápolt,42 éves pasi vagyok.
Budapest,Dél- buda,Fejér megye. Utazni tudok
Szívesen szopnék együtt a hölgytaggal,illetve engem is szophattok mindketten. Televert puncit nyalnék.
Ápolt,42 éves pasi vagyok.
Budapest,Dél- buda,Fejér megye. Utazni tudok
20-40 év közötti, Bp-en lévő, bi, vagy biszex után érdeklődő hetero, lehetőleg sportosabb, kanos pasit keresek, akit lehetne kényeztetni. Olajos farokmasszázs, oral, gumipuncival maszti.
Vagány párt keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra házibarát lennék.
Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem macikedvelo kanos, bevállalós partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Érett, hellyel rendelkező, egyedülálló hölgyek extrém kívánságait teljesíteném! Például popsinyalás, pisi szex, facesitting, szóval sok mindenre vevő vagyok!
Hali, bárki-bármit velem!
Idősebb párhoz beszállnék,tabu nincs Bp 17 ker kke
Sziasztok! Holnap napközben vác-Bgy között keresek passzív hölgyeket akik megnéznék, levideóznák ahogy egy guminővel szexelek. A ruháim nálad lenne, te vagy a főnök. :P
Sziasztok. Ma estere keresem kanos aktív bevállalós partneremet minden jora. Macis 22 éves srác vagyok. Nagyhegyes vagyok megtalalhato. Írj ha érdekel a dolog.
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.Nem bánod meg !!! Egy erekcióval kétszer spriccelek !
dughatsz is )
dughatsz is )
Tele élvezett spermas puncir nyalnek akar dugas kozben is! hely kellene utazni tudnek!
Olyan 50 feletti telt párt keresek ahol míg nyalom a hölgyet addig a pára leszopna.
Én csak az extra nagy farkamra keresek Budapesten nőt ill heteró alapon párhoz csatlakoznák!
Hölgyet keresek,aki szereti az extrémebb dolgokat is.Dildók,tágítós játékok,ökölszex,mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.
dughatsz is )
dughatsz is )