Seggnyalóm jelentkezz........!!!!
kecskeméti biszex párt keresek
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
Budapesten pervi hölgyet keresek, szívesen meglátogatlak
Sexéhes párt partnert keresek. Sexi nagymamát elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát.
Sziasztok! Párt, vagy nőt keresnék, aki szereti az extra nagy intimet (22/6cm), magas, sportos fiatal srác vagyok!
Sziasztok! Mára keresek passzív hölgyet/hölgyeket akik megnéznék ahogy a szabadban, vagy valami félreeső helyen egy guminővel szexelek:P A ruháim nálatok lennének:P elvileg jó idő lesz:P
Többit priviben:P
Többit priviben:P
Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Időnkénti partnernőmmel keressük azt a lányt-nőt-hölgyet, akit közösen kinyalhatnánk, illetve vele együtt közösen kinyalnánk őt...tovább nem részletezem, mert a határaink közé még rengeteg minden belefér, kérdezz nyugodtan.
Hely van, adatlapunkról tájékozódhatsz.
blacksunrise32@gmail.com
Hely van, adatlapunkról tájékozódhatsz.
blacksunrise32@gmail.com
Kövér, duci fistelhető fiút,lányt keresek,aki élvezné ha kapja.
Eger vagy környékén keresek szopni imadot esetleg párt .helyel rendelkezök elönyben de autos kaland is érdekel.csak az irjon aki mer és akar is talizni
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne? akár a hosszú hétvégére programnak...
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Olyan párt keresnék ahol izgatja őket ha a női tagjuk orálisan kielégít párja előtt de semmi több nem történne .. Igényes ,diszkrét és ápolt 40- es férfi vagyok.
Gloryhole szopnek a mai nap, de akar most azonnal. Adatlapom szerint van helyem es privat glorym is. Azt csinalsz amit szeretnel, meg at is pisilhetsz a lukon.
Vasárnap (13.-án) estére,éjszakára keresek domináns párokat akik kiélnék rajtam perverz vágyaikat!!
dughatsz is )
dughatsz is )
Sopron és környékén keresek tabu mentes szex kapcsolatra hölgyet , anyukát , unatkozó feleséget , korhatár megkötés nélkül. Szeress szexelni és ne legyen tabu nálad. Írjatok bátran. Vagy ez csak álmodozás marad?
Sziasztok! Az orzság nyugati feléból, leginkább a déli részén keresek várandós kismamát, vagy ilyen tagú párt.
Továbbá ugyanezen feltételek mellett keresek párt hármashoz, és cuckoldhoz. Lehetek néző, de akár be is szállhatok.
21 éves hosszú hajú srác vagyok.
Továbbá ugyanezen feltételek mellett keresek párt hármashoz, és cuckoldhoz. Lehetek néző, de akár be is szállhatok.
21 éves hosszú hajú srác vagyok.
dughatsz is )
dughatsz is )
Sexéhes nagymamát keresek hosszú távon. Ill elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Diszkréten. Kor alkat nem számít. Igényes 40-es pasi vagyok.