Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Mindenre nyitott aktiv perverz pasit keresek a mai estére. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatot keresek olyan nő személyében, akit érdekelne egy cuckold beállítottságú, nyitott pasi.
Budapesten helyel rendelkező hölgyet keresek,mindent megadok neked amire vágysz
Helló,párok hölgytagjának teleélvezett punciját kinyalnám!
Ma délelőtt Dunapatajon beugrok egy 50es párhoz valaki még odajöhetne
Igényes sexéhes nagymamát keresek hosszú távon. Elhanyagolt anyukát magányos nőt keresek alkalmi kapcsolatra hosszú. Lehet duci sexi stb.
Sziasztok !
Március 9-én reggel megyek Londonba, majd este jövök vissza. Oda-vissza 10.200 (!) forint most az út. Ryanairrel megyek: reggel 6:25-kor indul a gép Budapestről, majd este 17:50-kor indul Londonból a gép vissza.
A repteret nem hagyom el. Ha van 2 oltásod amit elfogad az UK, akkor semmit sem kell csinálnod (teszt, regisztráció).
Konzuli szolgálat honlapján vannak az információk.
Tehát ha valaki akar végre repülni, akkor nyugodtan tarthat velem !
(Ennyi pénzért remek alkalom lehet belépni a Mile high club-ba… )
Nyugodtan kérdezz.
Üdv,
Zsolt
Március 9-én reggel megyek Londonba, majd este jövök vissza. Oda-vissza 10.200 (!) forint most az út. Ryanairrel megyek: reggel 6:25-kor indul a gép Budapestről, majd este 17:50-kor indul Londonból a gép vissza.
A repteret nem hagyom el. Ha van 2 oltásod amit elfogad az UK, akkor semmit sem kell csinálnod (teszt, regisztráció).
Konzuli szolgálat honlapján vannak az információk.
Tehát ha valaki akar végre repülni, akkor nyugodtan tarthat velem !
(Ennyi pénzért remek alkalom lehet belépni a Mile high club-ba… )
Nyugodtan kérdezz.
Üdv,
Zsolt
Barátnődet , feleségedet szopatnám
Etethető nőt keresek Feedee dolgokra.
Sziasztok
Budapesten pervi hölgyet keresek,mindent vállalok amit csak szeretnél csinálni
Budapesten pervi hölgyet keresek,mindent vállalok amit csak szeretnél csinálni
Szép jó reggelt.
Hölgyeim.
Ha vannak titkos exrém vágyaik, akkor merjenek nekem írni,
és azon megtisztelő feladatot valóra is váltom.
Üdv. Albert
Hölgyeim.
Ha vannak titkos exrém vágyaik, akkor merjenek nekem írni,
és azon megtisztelő feladatot valóra is váltom.
Üdv. Albert
sziasztok tele élvezett spermas puncit nyalnek dugnek vannak e erre izgulo parok? hely jo lenne de tudnk utazni is,
Munkából hazafele tartó hölgy punciját nyalnám, diszkréten. Kocsimban vagy a tiedben, nyugis helyen.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Este mennék csajommal extrém perverz szexre. Olyan jelentkezzen, akinél erre van lehetőség!
Sziasztok!Ma délutánra keresek párt vagy bi pasit.Veszprémben van helyem!Uni/passzív vagyok.Írjatok
28 éves, magas, méretes farkú srác keres ma szopásra hölgyet (előny ha kedveli a sok spermát)
Kedves,érett Hölgy megszoptatna?
Mai napra keresem bi vagy meleg sexpartnerem
Ceglédi korházba dolgozó ápolónőt keresnék extrém szexre a kórházon belüli
“Munkahelyi exrém” szexre.
“Munkahelyi exrém” szexre.