Igazán extrém dolgokat keresek várok ötleteket
Hétvégére Extrém bizarr perverz szexet keresek. Megyek vidékre is, utazás nem gond! Olyan hölgyet párt keresek, ahol a hölgy szeret felcsatissal dugni! Budán van helyem.
Sziasztok!
A mai éjszakát szeretném olyan pár társaságában tölteni akiket kifejezetten izgatna ha a pasik is kényeztetnék, izgatnák egymást Ha vágytok Ti is egy ilyen, akár hosszabb távú kapcsolatra, ahol idővel minden titkos, perverz fantáziákat megélhetnénk egymással ismerjük meg egymást jobban! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
A mai éjszakát szeretném olyan pár társaságában tölteni akiket kifejezetten izgatna ha a pasik is kényeztetnék, izgatnák egymást Ha vágytok Ti is egy ilyen, akár hosszabb távú kapcsolatra, ahol idővel minden titkos, perverz fantáziákat megélhetnénk egymással ismerjük meg egymást jobban! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
BDSM, lábfétis, pervi, bizarr témához keresek partnert, lehetsz fiú is.
Pesten keresek most perverz nőt, bi párt, férfit
Holnap Budapesten?
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2022. 02. 16. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 16. szerda 11:16
Szombaton Budapesten! hölgyet párt keresek, extrém perverz játékokra.
Hölgyet, vagy párok hölgy tagját kényeztetném szájjal, punci popsi nyálás,spermásan is.
Akár viszonzás nélkül.
Akár viszonzás nélkül.
Bőrrajongó nőt vagy párt keresek
Veszprém-megyén belül keresek olyan érett egyedülálló hellyel rendelkező hölgyeket, akik szeretik, ha nyalják a popsijukat (és persze a puncijukat)!
Leszbi párt néznék ha kell nyalnám is puncit, a végén rájuk verném.
Sok tejjel rendelkező szoptatós kismamàt kesesek,aki alaposan megszoptatna,akàr többször is. Nagy lógósabb mellek előnyben.
Cuckold jàtékokra keresek,normàlis,kedves pàrt ma estére. Altív,vagy passzív résztvevőként.
42 éves àpolt,normàlis pasi vagyok.
Utanzi tudok.
42 éves àpolt,normàlis pasi vagyok.
Utanzi tudok.
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2022. 02. 16. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 16. szerda 11:16
Szombaton Budapesten! hölgyet párt keresek, extrém perverz játékokra.
Sziasztok Tiszafüredi vagy csak átutazó hölgyet párt keresek 50éves szexmániás pasi vagyok hely van írjatok és adok tel számot
Vas megyében keresnék ma perverzebb hölgyet mocskosabb szexre bdsm,footfétish,piss,szőrös puncis,állapotos ,öltözői szexre vagy hasonlókra.
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Sziasztok! Nagy intimmel keresunk fiut a felesegem oromere! Csak az irjon aki el is jonne, es atlagnal nagyobn az intim..
Sziasztok. Mai napra keresem aktiv,kanos perverz partneremet Nagyhegyesre. Macis 22 éves srác vagyok. Írj ha erdekel a dolog.
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Fistinget kedvelő hölgyet keresek.