Sziasztok! Csinos feleség bugyijába fröcskölnék,kimondottan nagy adag spermámat!Próbafülkében vagy ,public” helyen!
Nyilvános helyeken t9rténő meztelen fotózásomhoz keresek amatör fotóst. Cserébe bármi lehet. Írj!
Öklözhető hölgyet keresek.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Pár témához írd már be ugyanezt a szöveget, így nem fogják látni a pontenciális jelentkezők
(Ez egy válasz rolirol666 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 13:21
Sziasztok!
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Sziasztok!
33 éves pasi vagyok.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
33 éves pasi vagyok.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Dogging életformához keresek olyan Hölgyet, akivel tartós kapcsolatban élnénk, és ha kívánja a több pasi kényeztetését, akkor én megszervezném neki!
Bárhol szeret idegen pasikkal kikezdeni, akár ott szexelni előttem, vagy esténként úgy úgy jönne haza, hogy érezni lehet rajta az idegen pasik gecijét!
Bárhol szeret idegen pasikkal kikezdeni, akár ott szexelni előttem, vagy esténként úgy úgy jönne haza, hogy érezni lehet rajta az idegen pasik gecijét!
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok //##########
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Pàrt keresek Baranyàban akik benne lennènek h aktusuk előtt közben,utànna, oràlissan kènyeztessem őket.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Sziasztok!
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére.
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Kedves Partner,
Várunk szeretettel!
Várunk szeretettel!
Szia, én igen.
(Ez egy válasz Ioniq üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 02:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, ápolt, igényes, egyedülálló férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
Sziasztok. Szépvölgyin vagyok párok előtt verném végén arcra szájba élvezéssel....