Nekem sikerült!hogy még egy ffit vegyünk be a kapcsolatunkba!sok évi házasság után igent mondott!keresgelunk párok között no meg ffiak!már randiztunk is egy ffival és bejött a páromnak!de nem sieti el!válogat kedvére)))már várom mikor fogja mondani hogy megvan!hú de jó lesz 3ban xekxelni!
Nem kell sehogy, az már akkor el van cseszve! Majd jön magától!
Én mondtam ki először, miután többször előfordult, hogy szex közben szinte leszopta az ujjamról a húst a csontról, és olyan nedves lett alul, mint még sosem. A fülébe suttogtam, hogy "képzeld el, hogy épp egy másik farkat szopsz". Nem tiltakozott, meg se ütközött. Aztán elkezdtünk beszélgetni erről szex után. Aztán már napközben, random módon is. Elég gyorsan napvilágra került, hogy nagyon is izgatná ez a téma. Teljes őszinteséggel azt is elmondta, hogy rágódott rajta, de fordítva (azaz női beszállóval) nem viselné el a dolgot, mert nem vonzza a bi, viszont engem sem szeretne más nőben látni. Szerencsére ez a felállás egyelőre engem sem izgat (fiatal koromban volt ilyen élményem, sőt, három nővel egyszerre is, de nem éreztem azt sem sokkal izgatóbbnak, mint amikor egy nővel vagyok).
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 01. 30. szerda 20:42
Igen,az a legideálisabb verzió(is lehetne),csak hihetetlennek tűnik,hogy egyszerre gondoljanak pont erre Nálatok ki volt az "ötletgazda" ?
Igen,az a legideálisabb verzió(is lehetne),csak hihetetlennek tűnik,hogy egyszerre gondoljanak pont erre Nálatok ki volt az "ötletgazda" ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 01. 30. szerda 20:09
...vagy inkább úgy, ha mindkettőében, nem csak a nőében...
...vagy inkább úgy, ha mindkettőében, nem csak a nőében...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 01. 30. szerda 16:32
A remény hal meg utoljára... Mindenesetre sok sikert hozzá.
Bár ha valakit győzködni kell,vagy élből elutasítja a gondolatot is...nem tudom mi sül ki abból,ha végül mégis beadja a derekát Szerintem ez akkor lehet igazán sikeres,és élvezetes felállás,ha a gondolat a nő fejében születik meg. Persze ez csupán az én véleményem. Biztosan vannak kivételek.
Bár ha valakit győzködni kell,vagy élből elutasítja a gondolatot is...nem tudom mi sül ki abból,ha végül mégis beadja a derekát Szerintem ez akkor lehet igazán sikeres,és élvezetes felállás,ha a gondolat a nő fejében születik meg. Persze ez csupán az én véleményem. Biztosan vannak kivételek.
A remény hal meg utoljára... Mindenesetre sok sikert hozzá.
Régóta izgat a gondolat hogy lássam a feleségem egy idegen farkán élvezni, de eddig nem nagyon hoztam elő a témát neki, mert ha néha óvatosan felvetettem, egyből negatívan állt hozzá. Hogy nem tudná megtenni, neki érzelmek nélkül amúgy sem az igazi, stb. Viszont amúgy meg imádja a szexet, bármikor benne van egy nagy dugásba. Két hete rendeltünk a szexshopból egy nagy méretű vibrátort neki, ebbe simán benne volt. Azóta szinte minden alkalommal "bevesszük " a vibrit ha szexelünk, amég ő a farkam szopja, én a puncijába mozgatom a vibrátort, és ez nagyon bejön neki! Lehet óvatosan felhozom a témát neki megint, hátha....
Nem csapott ra. O tette ra a ficko kezet az en combomra. En pedig hagytam, hogy o is kozeledhessen hozzam. Lassan, simogatoan. Igy mar ket ferfi vagyanak targya lettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4012082)
2019. 01. 27. vasárnap 16:11
...és? rácsapott a kezére? vagy esetleg mást tett?
...és? rácsapott a kezére? vagy esetleg mást tett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 01. 27. vasárnap 15:21
Mondjuk egy kozos nyaralas alkalmaval. Az en fejemben el egy tortenet, hogy az eppen aktualis baratommal elmegyunk pihenni Europan belul kocsival. Mivel a haverja epp egydulallo o is velunk tart kikapcsolodni. Aztan az egyik este kicsit mar ellazultan a pasim csokolgatni kezd a jelenleteben. Aztan a srac kezet rataszi a combomra figyelven hogy reagalunk egymasra....Valahogy igy pl.
Mondjuk egy kozos nyaralas alkalmaval. Az en fejemben el egy tortenet, hogy az eppen aktualis baratommal elmegyunk pihenni Europan belul kocsival. Mivel a haverja epp egydulallo o is velunk tart kikapcsolodni. Aztan az egyik este kicsit mar ellazultan a pasim csokolgatni kezd a jelenleteben. Aztan a srac kezet rataszi a combomra figyelven hogy reagalunk egymasra....Valahogy igy pl.
Dehogynem!
Csinálja csak!
Közben beleélheti magát a hármasba, két pasis variációval a hölgy örömére - így egyenlő és kiderülhet mennyire korrekt vagy önző a vágy
Bocsi a kérdezőtől, nem személyeskedés, de nemrégiben volt egy ilyen kérdés, ahol kiderült, hogy nők számlálatlanul, de pasi ne is nézzen "úgy" anyura, mert válóok... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Csinálja csak!
Közben beleélheti magát a hármasba, két pasis variációval a hölgy örömére - így egyenlő és kiderülhet mennyire korrekt vagy önző a vágy
Bocsi a kérdezőtől, nem személyeskedés, de nemrégiben volt egy ilyen kérdés, ahol kiderült, hogy nők számlálatlanul, de pasi ne is nézzen "úgy" anyura, mert válóok... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2019. 01. 27. vasárnap 10:02
Most nézem, hogy simán benéztem a kérdést... Nem, ne dugd a szájába az ujjad... DDD
Most nézem, hogy simán benéztem a kérdést... Nem, ne dugd a szájába az ujjad... DDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2019. 01. 27. vasárnap 08:56
Szex közben dugd az ujjad a szájába. Ha elkezdi szopni, és alul meg érezhetően jobban nedvesedik, akkor bizony neki is megfordul a fejében a dupla farok gondolata. Akkor bátrabban célozgathatsz neki rá "mi lenne, ha..." kezdetű mondatokkal.
De erőltetni tényleg nem szabad.
De erőltetni tényleg nem szabad.
Van e a pàrodban hajlandóság más nővel szexuálisan együtt lenni, és/vagy (ami sztem fontosabb) el tudná e fogadni a párod, hogy te szexuálisan közeledj egy másik nőhöz? Ha igen, beszéljétek meg az elképzeléseket. De ha egyik sem, akkor lehet, hogy nem kéne erőltetni.
Minden jót! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden jót! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (425238)
2019. 01. 27. vasárnap 01:27
Tanácsot kérnék, hogy vegyem rá a páromat a két lány egy pasi felállásra. Tippek?
Szex közben dugd az ujjad a szájába. Ha elkezdi szopni, és alul meg érezhetően jobban nedvesedik, akkor bizony neki is megfordul a fejében a dupla farok gondolata. Akkor bátrabban célozgathatsz neki rá "mi lenne, ha..." kezdetű mondatokkal.
De erőltetni tényleg nem szabad. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
De erőltetni tényleg nem szabad. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (425238)
2019. 01. 27. vasárnap 01:27
Tanácsot kérnék, hogy vegyem rá a páromat a két lány egy pasi felállásra. Tippek?
Nézzetek közösen ilyen fajta videókat. De erőltetni nem kell semmit!