András, a 3., tehat is-is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 02. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4012082)
2019. 02. 02. szombat 08:10
...biztosan nem szó szerint érted, hogy kurvává változzon, és itt akkor egy izgalmas (vagy nem izgalmas) kérdés adódik. tapasztalatom az, hogy a nők, szex közben, hogy is írjam....szeretnek eljátszani a gondolattal, hogy ők most kurvák. valamiért ez baromira izgatja az énjüket - holott, valójában alig hiszem, hogy tényleg akarják ezt a kurvaságot, vagyis inkább úgy akarnák hogy ők válasszanak partnert. de nem csak emiatt írok, hanem mert a pasik furcsán veszik a levegőt ebben a témában, 1. azért akarják, a 3-ast, hogy nőjük ilyen örömöt is kapjanak, vagy 2. szeretnék kurvaként látni a párjukat (ha kvázi szabályzott körülmények között is) 3. is-is. mit gondoltok kandúrok?
Nos a nyitottsag szerintem mindig partner fuggo. Van akivel nagyon el tudom engedni magam es a legmocskosabb gondolataim is meg tudnam valositani. Van aki kozeleben, hiaba szexelunk is mar akar, nem erzem komfort magam. Volt egy szeretom, aki jol nezett ki alkatra es arcra is, meg a nyitottsag is megvolt benne barmire, de olyan huvos es kivulallo tipus volt, ha ertitek mire gondolok. Nekem nem volt igazan jo vele.
Nem meri kimondani? Egy nő,akit izgat a hármas gondolata,és a párja is (nekem ez jött le) akarja ezt,"nem meri kimondani" ? Ez elég ostobán hangzik,már megbocsáss. Talán valóban arról van szó,hogy nem akarja,és pont.
...ami ilyenkor nekem "bejött" már hogy ne szégyellje kimondani vágyát, az akkor volt elsőnek, amikor előttem masztizott, és én azt suttogtam a fülébe, hogy nagyon szeretném látni, amikor más keféli, így előttem....pillanatokon belül elélvezett....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3969652)
2019. 02. 02. szombat 09:22
Én azért akarnám hogy ilyen oromet is kapjon. Látom hogy mekkorat elvez ha a farkam a fenekeben a vibri a pincijaban van . Akkor miert ne elne meg igazival. De nem akarja
...lehet, hogy akarja, csak éppen nem meri kimondani...próbálkoztál már szóra bírni közben őt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3969652)
2019. 02. 02. szombat 09:22
Én azért akarnám hogy ilyen oromet is kapjon. Látom hogy mekkorat elvez ha a farkam a fenekeben a vibri a pincijaban van . Akkor miert ne elne meg igazival. De nem akarja
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 02. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
...biztosan nem szó szerint érted, hogy kurvává változzon, és itt akkor egy izgalmas (vagy nem izgalmas) kérdés adódik. tapasztalatom az, hogy a nők, szex közben, hogy is írjam....szeretnek eljátszani a gondolattal, hogy ők most kurvák. valamiért ez baromira izgatja az énjüket - holott, valójában alig hiszem, hogy tényleg akarják ezt a kurvaságot, vagyis inkább úgy akarnák hogy ők válasszanak partnert. de nem csak emiatt írok, hanem mert a pasik furcsán veszik a levegőt ebben a témában, 1. azért akarják, a 3-ast, hogy nőjük ilyen örömöt is kapjanak, vagy 2. szeretnék kurvaként látni a párjukat (ha kvázi szabályzott körülmények között is) 3. is-is. mit gondoltok kandúrok?
Ezt a szót a párom használta, és arra értette, hogy amikor annyira felizgul, hogy mindegy, mi történik, csak farok szerepeljen benne és ömöljön a sperma. Amikor a diplomás, konszolidált és illedelmes kislány átmegy vampba.
Ez így van. Meg azok a férfiak se.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2019. 02. 02. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 07:48
Sajnos tapasztalataim alapján 3azok a nők akik fejben nem tudják elválasztani a szexet a szerelemtől akarmekkorat élveznek szex közbeni fantáziálástol ,soha nem fognak belemenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 01. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 02. 01. péntek 12:32
Jaja, dettó, ezeken a fejlődési fokozatokon mi is átmentünk. Nálunk az a fő probléma, hogy ennyire eddig csak velem tudta elengedni magát, és fogalma sincs, hogy valós helyzetben hogyan fog viselkedni. Persze ott vannak a bevált módszerek (hosszú, kényeztető masszázs, sok simogatás stb.), ahol a teste nyilván pozitívan reagál, de akkor is kell egy nagyon erős bizalom a beszálló srác felé, és ezzel párhuzamosan nekem valószínűleg erősen biztatnom kell, hogy igen, ezt szabad, ezt akarjuk, nincs semmi gáz. Szóval fejben is el kell tudnia lazulnia ahhoz, hogy szende szűzlányból - úgymond - kurvává változzon.
Sajnos tapasztalataim alapján 3azok a nők akik fejben nem tudják elválasztani a szexet a szerelemtől akarmekkorat élveznek szex közbeni fantáziálástol ,soha nem fognak belemenni
Bennem már pár éve is felmerült, de akkor még elég fura érzés volt, meg is ijedtem, hogy ez valami ördögtől való gondolat lehet. Aztán igazából tavaly ősz felé került konkrétan szóba, év végére jutottunk el oda, hogy na akkor ezt meg fogjuk csinálni, szóval nagyon az elején vagyunk még. Bár most már nem kérdés, hogy meglesz-e a dolog, hanem az, hogy kivel és mikor.
(Ez egy válasz aszexfuggo üzenetére (2019. 02. 01. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 21:14
Totál ugyanez a sztori...
Biztos meg kell még támogassam majd, hogy ezt tényleg szabad, tényleg csinálhatja/juk.
Persze, leginkább fejben kell tudnia ellazulni, mert minden azon áll vagy bukik.
Mióta téma nálatok a ffi beszálló?
Azóta sikerült már összehozni?
Biztos meg kell még támogassam majd, hogy ezt tényleg szabad, tényleg csinálhatja/juk.
Persze, leginkább fejben kell tudnia ellazulni, mert minden azon áll vagy bukik.
Azóta sikerült már összehozni?
Totál ugyanez a sztori...
Azóta sikerült már összehozni? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 01. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Azóta sikerült már összehozni? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 01. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 12:32
Jaja, dettó, ezeken a fejlődési fokozatokon mi is átmentünk. Nálunk az a fő probléma, hogy ennyire eddig csak velem tudta elengedni magát, és fogalma sincs, hogy valós helyzetben hogyan fog viselkedni. Persze ott vannak a bevált módszerek (hosszú, kényeztető masszázs, sok simogatás stb.), ahol a teste nyilván pozitívan reagál, de akkor is kell egy nagyon erős bizalom a beszálló srác felé, és ezzel párhuzamosan nekem valószínűleg erősen biztatnom kell, hogy igen, ezt szabad, ezt akarjuk, nincs semmi gáz. Szóval fejben is el kell tudnia lazulnia ahhoz, hogy szende szűzlányból - úgymond - kurvává változzon.
Nekem, sajnos, nem sikerült. Otthoni baráti iszogatás közben kiválasztott magának egy férfit, akivel elvonult, de közösködni nem akart egyszer se. Egy alkalommal az egyik baráti társaság nő/feleség tagja fölhívott, hogy elutazott a férje, aki mellesleg semmi ilyenbe nem volt benne, eleinte nem is tudott róla, és eljönne hozzánk, majd ő megpróbálja bevonni, rávenni a feleségemet, hogy kettesben kényeztessenek. Jött és egy kis beszélgetés, iszogatás után, mindketten a nejemre nézve elkezdtünk simogatni egymást, meg csókolózni, majd odavontam magamhoz őt is, egy kis ideig mintha bele is ment volna, de aztán fölkelt és átment a másik szobába. Megjegyzem, semmi női bi nem volt a dologban, mindkettőjük határozottan heteró. Azt ugyanis már megbeszéltük, hogy ő azért vonakodik a 2 nő, 1 ff fölállástól, mert női vonalon nem akar semmit, nem akar nőhöz érni, de még maga mellett sem akar nőt látni olyankor. S miután a feleségem faképnél hagyott bennünket, a barátnőm, hívjuk így, azt ajánlotta, hogy ha a nejem így elzárkózik, akkor menjünk át hozzá. Át is mentünk és csak másnap jöttem haza. A feleségem s köztem ebből sem lett gond, mert 2 ff+1 nő hármasban már voltunk többször is, meg két pár kölcsönös párcserében is. Ilyenkor rám és a másik férfira figyelt, dugtuk, szopattuk mind a ketten, ugyanúgy, ahogy a másik nőt is, de a két nő között még véletlen érintés sem történt. Volt olyan is, hogy az otthoni iszogatás közben kiválasztott férfi ott maradt nálunk másnapra. Én elmentem dolgozni, majd utána haza is jöttem. Olyan száz méterre a házunktól találkoztunk össze, de nem állt meg csak zavartan köszönt és ment tovább. Azt hihette, hogy neheztelek rá vagy nemis tudom, haragszom, pedig nem. Feleségem ilyen kiruccanásai után, amikor mentem hazafelé, már nagy izgalomban voltam, soha olyan kemény nem volt a cerkám, óriásikat szeretkeztünk, meg olyankor is, amikor ő jött haza a kirándulásból. Egyszer egy néger zenésszel ment el, másnap reggel hívtam telefonon, hogy mi újság? Azt mondta, hogy nemsokára indul haza. "Most éppen búcsúbaszás közben vagyunk, de várjál, hamarosan otthon leszek. Olyan nagy van neki, így még soha senki nem töltötte meg a pinámat." Mire hazaért addigra majd föl robbantam, óriásit szeretkeztünk. Kár, hogy ritkán történtek ilyen esetek.
(Ez egy válasz aszexfuggo üzenetére (2019. 02. 01. péntek 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 01. péntek 11:51
Mintha csak a mi sztorinkat írtad volna le...
Egyikünk se volt még hármasban, viszont 1 éve már, hogy iszogatós estéken jobban beindul a párom és erősebb fantáziával, hevesebben szexel(ünk).
Sosem mondta ki, hogy kipróbálná férfi beszállóval a hármast, iszogatós, ellazulós szex közben én dobtam be, hogy képzeld el... /miután úgy kényeztettem szájjal, hogy közben vibrátort toltam a puncijába; szopás közben szintén,stb/
Abban az ellazult, kéjes állapotban nagyon izgatta a téma, de csak akkor!
Mára odáig jutottuk hogy beszélgettünk róla és már tisztáztuk, hogy ez a vágya csak mellettem alakult ki, mert mellettem igazán elengedheti a fantáziáját és magát is. Ezt csak azután mondta így ki, miután biztos lett benne hogy belemennék a férfi beszállós hármasba és én is élvezném.
Párodhoz hasonlóan az én párom sem menne bele hogy egy nő legyen a 3., de az engem sem izgat annyira mint egy férfi beszálló
Várom már az első hármast
Egyikünk se volt még hármasban, viszont 1 éve már, hogy iszogatós estéken jobban beindul a párom és erősebb fantáziával, hevesebben szexel(ünk).
Sosem mondta ki, hogy kipróbálná férfi beszállóval a hármast, iszogatós, ellazulós szex közben én dobtam be, hogy képzeld el... /miután úgy kényeztettem szájjal, hogy közben vibrátort toltam a puncijába; szopás közben szintén,stb/
Mára odáig jutottuk hogy beszélgettünk róla és már tisztáztuk, hogy ez a vágya csak mellettem alakult ki, mert mellettem igazán elengedheti a fantáziáját és magát is. Ezt csak azután mondta így ki, miután biztos lett benne hogy belemennék a férfi beszállós hármasba és én is élvezném.
Párodhoz hasonlóan az én párom sem menne bele hogy egy nő legyen a 3., de az engem sem izgat annyira mint egy férfi beszálló
Várom már az első hármast
Mintha csak a mi sztorinkat írtad volna le...
Várom már az első hármast (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Várom már az első hármast (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 30. szerda 21:13
Én mondtam ki először, miután többször előfordult, hogy szex közben szinte leszopta az ujjamról a húst a csontról, és olyan nedves lett alul, mint még sosem. A fülébe suttogtam, hogy "képzeld el, hogy épp egy másik farkat szopsz". Nem tiltakozott, meg se ütközött. Aztán elkezdtünk beszélgetni erről szex után. Aztán már napközben, random módon is. Elég gyorsan napvilágra került, hogy nagyon is izgatná ez a téma. Teljes őszinteséggel azt is elmondta, hogy rágódott rajta, de fordítva (azaz női beszállóval) nem viselné el a dolgot, mert nem vonzza a bi, viszont engem sem szeretne más nőben látni. Szerencsére ez a felállás egyelőre engem sem izgat (fiatal koromban volt ilyen élményem, sőt, három nővel egyszerre is, de nem éreztem azt sem sokkal izgatóbbnak, mint amikor egy nővel vagyok).
Szerintem nézd meg az adatlapunkat.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 16:05
Szerintem ő már akarja, hogy másik férfival is szexeljen. Ne vond meg tőle, Te is nagyon fogod élvezni.
Szerintem ő már akarja, hogy másik férfival is szexeljen. Ne vond meg tőle, Te is nagyon fogod élvezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mondtam ki először, miután többször előfordult, hogy szex közben szinte leszopta az ujjamról a húst a csontról, és olyan nedves lett alul, mint még sosem. A fülébe suttogtam, hogy "képzeld el, hogy épp egy másik farkat szopsz". Nem tiltakozott, meg se ütközött. Aztán elkezdtünk beszélgetni erről szex után. Aztán már napközben, random módon is. Elég gyorsan napvilágra került, hogy nagyon is izgatná ez a téma. Teljes őszinteséggel azt is elmondta, hogy rágódott rajta, de fordítva (azaz női beszállóval) nem viselné el a dolgot, mert nem vonzza a bi, viszont engem sem szeretne más nőben látni. Szerencsére ez a felállás egyelőre engem sem izgat (fiatal koromban volt ilyen élményem, sőt, három nővel egyszerre is, de nem éreztem azt sem sokkal izgatóbbnak, mint amikor egy nővel vagyok).
Ha a nő akarja, akkor megy ez, mint a karikacsapás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 01. 30. szerda 20:42
Igen,az a legideálisabb verzió(is lehetne),csak hihetetlennek tűnik,hogy egyszerre gondoljanak pont erre Nálatok ki volt az "ötletgazda" ?
Szerintem az őszinte beszélgetés a legjobb. És azt ajánlom, hogy légy gavallér. Először a két férfi egy nő felállást próbáld meg felhozni, akár úgy is, hogy Te nem vagy ott. Aztán amikor már ez a része megvalósult, akkor próbálkozz a két nő verzióval. Ha erre nem hajlandó, akkor próbáld meg élvezni azt, hogy ő lép félre, illetve, hogy ketten szeretkeztek vele. Szerintem nem fogod megbánni.
Te mondtad ki,de Ő gondolt rá
Viszont hiába van meg a gondolat,ha a partner nem vevő rá "Rávenni"....badarság (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont hiába van meg a gondolat,ha a partner nem vevő rá "Rávenni"....badarság (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)