Valami ilyesmi ha együtt van a kettő....
Szeretkezni szeretnék Veled!
Vadul suttogni neved!
Elvenni egy percre az eszed!
Érezni bőrömön kezed!
Csókolni akarom testedet,
Gyönyörbe hajszolni véredet,
Felfedni minden titkodat,
Elűzni összes gondodat!
Érezni akarom a szád!
Bőröd borsódzó bársonyát.
Hajad rám omló illatát,
Látni szemed szép csillagát.
Hallani akarom szívedet,
Érezni lüktető kéjedet!
Repülni Veled az égre,
Zuhanni együtt a mélybe!
Aludjon el minden lámpa,
Jöjjön sötétség a világra!
A homályban vágyón, ha kereslek,
Érezd, milyen, hogy szeretlek
és ha csak a szex van.......amikor a test a testre vágyik....
Csintalan vágyakat
álmodik az éjjel
és azt képzeli
találkozott a szenvedéllyel.
Ez az éjszaka felgyújt
az érzés szinte lángol
buja nő lesz most
a szende kislányból.
Tested símítja
elnyújtózik kéjjel
merészen dacol most
minden veszéllyel.
Szeme tüze csábít
ajka csókot akar,
tapadna hozzá a csípő
ölelne már a kar.
Mint tévelygő számára
mutat utat távoli fényjel
úgy hív , csábít a lány
gyere már , és érj el.
Szeretkezni szeretnék Veled!
Vadul suttogni neved!
Elvenni egy percre az eszed!
Érezni bőrömön kezed!
Csókolni akarom testedet,
Gyönyörbe hajszolni véredet,
Felfedni minden titkodat,
Elűzni összes gondodat!
Érezni akarom a szád!
Bőröd borsódzó bársonyát.
Hajad rám omló illatát,
Látni szemed szép csillagát.
Hallani akarom szívedet,
Érezni lüktető kéjedet!
Repülni Veled az égre,
Zuhanni együtt a mélybe!
Aludjon el minden lámpa,
Jöjjön sötétség a világra!
A homályban vágyón, ha kereslek,
Érezd, milyen, hogy szeretlek
és ha csak a szex van.......amikor a test a testre vágyik....
Csintalan vágyakat
álmodik az éjjel
és azt képzeli
találkozott a szenvedéllyel.
Ez az éjszaka felgyújt
az érzés szinte lángol
buja nő lesz most
a szende kislányból.
Tested símítja
elnyújtózik kéjjel
merészen dacol most
minden veszéllyel.
Szeme tüze csábít
ajka csókot akar,
tapadna hozzá a csípő
ölelne már a kar.
Mint tévelygő számára
mutat utat távoli fényjel
úgy hív , csábít a lány
gyere már , és érj el.
Na igen így a kettő együtt még nem volt jelen az életemben... szerelmesen szexelni(szerelmeskedni)... ha lesz tapasztalás megírom.....
A legtöbb exszerelmespár a szakítás hatályba léptetéseként alkalmazza a búcsúszexet.
A búcsúszex egy olyan emberi tevékenység, amikor valaki olyan személlyel lép nemi kapcsolatba, akivel tervei szerint nem fog soha többet. A búcsúszex még egy utolsó alkalom az exszel történő nemi érintkezésre, ami már nem az igazi, de ki nem hagyná az ember. Búcsúszexelni csak a szakítók tudnak, és egy illetővel csak egyszer lehet búcsúszexelni. A búcsúszexben az a jó, hogy akkor is űzhető, ha a pasi lép le, vagy akkor is, amikor a csaj mondja be a végét, sőt akkor is, ha közös megállapodás eredménye a stabil kapcsolat megszakítása. Az most nem fontos, hogy ki hagy ott kit, de érthető okokból a frissen szakítókat nem nevezhetjük érzelmileg kiegyensúlyozottaknak, pedig a civilizált búcsúszexhez nem árt a hideg fej, ennek ellenére a rutinos szakítók is tudják, hogy a búcsúszex nem előjog, és nem kötelesség, viszont legális és szabadon választható.
Szakítás alapján kétféle embertípus él a Földön: vannak, akik szakítottak, és vannak, akik majd szakítani fognak. A szakítás világszerte ismert jelenség. A Föld-lakók nagy részénél olyankor szokott bekövetkezni, amikor a stabil kapcsolatban például rossz rutinok, beidegződések alakulnak ki, vagy a kommunikációban hazugságok és elfojtott indulatok jelennek meg. A szakítók jellemzően kiábrándulnak a szerelemből egy időre, és sérültek maradnak visszacsinálhatatlanul. Bár a seb begyógyul, de a heg ott marad, és nincs az az antimemória-szer, ami kitörli egy szakítás emlékeit. Viszont nem árt tudni, hogy egy illetőnek akkor még nem elég gyógyult a sebe, ha kell rá alkohol, vagy valami, mert szaggatja, tépi, fájlalja, mert megtisztítaná már a helyét, fertőtlenítené. És lemosná a gennyest, hogy behegedjen újra szépre, termékenyre, és még az sem baj, ha megmarad a sebhely, csak hogy újra megtölthesse szerelemmel.
A legtöbb exszerelmespár a szakítás hatályba léptetéseként és egyfajta megpecsételéseként alkalmazza a búcsúszexet, pedig a jó búcsúszexhez nem árt a behegesedett szív. Ez nem azt jelenti, hogy kizárólag a nyugdíjkorhatár elérése után ér az exekkel búcsúszeretkezni, hanem azt, hogy a jó búcsúszex nem egy szimpla dugás, és az utolsó nemi érintkezésről szól és nem az érzelmekről. A búcsúszexben az is jó, hogy sokféleképpen űzhető. Vannak például, akik reménykedve búcsúszexelnek. Pedig a búcsúszex intézménye nem az újrakezdésről szól. Az meg végképp nem ad okot a reménykedésre mondjuk egy csajnak, ha a szakítás és búcsúszexelés után az expasija hetente jelentkezik egy utolsó repetára. És az a pasi se reménykedjen a stabil kapcsolata újrakezdésében, akit a csaja búcsúszexeléskor oráloz le először.
A búcsúszex egy olyan emberi tevékenység, amikor valaki olyan személlyel lép nemi kapcsolatba, akivel tervei szerint nem fog soha többet. A búcsúszex még egy utolsó alkalom az exszel történő nemi érintkezésre, ami már nem az igazi, de ki nem hagyná az ember. Búcsúszexelni csak a szakítók tudnak, és egy illetővel csak egyszer lehet búcsúszexelni. A búcsúszexben az a jó, hogy akkor is űzhető, ha a pasi lép le, vagy akkor is, amikor a csaj mondja be a végét, sőt akkor is, ha közös megállapodás eredménye a stabil kapcsolat megszakítása. Az most nem fontos, hogy ki hagy ott kit, de érthető okokból a frissen szakítókat nem nevezhetjük érzelmileg kiegyensúlyozottaknak, pedig a civilizált búcsúszexhez nem árt a hideg fej, ennek ellenére a rutinos szakítók is tudják, hogy a búcsúszex nem előjog, és nem kötelesség, viszont legális és szabadon választható.
Szakítás alapján kétféle embertípus él a Földön: vannak, akik szakítottak, és vannak, akik majd szakítani fognak. A szakítás világszerte ismert jelenség. A Föld-lakók nagy részénél olyankor szokott bekövetkezni, amikor a stabil kapcsolatban például rossz rutinok, beidegződések alakulnak ki, vagy a kommunikációban hazugságok és elfojtott indulatok jelennek meg. A szakítók jellemzően kiábrándulnak a szerelemből egy időre, és sérültek maradnak visszacsinálhatatlanul. Bár a seb begyógyul, de a heg ott marad, és nincs az az antimemória-szer, ami kitörli egy szakítás emlékeit. Viszont nem árt tudni, hogy egy illetőnek akkor még nem elég gyógyult a sebe, ha kell rá alkohol, vagy valami, mert szaggatja, tépi, fájlalja, mert megtisztítaná már a helyét, fertőtlenítené. És lemosná a gennyest, hogy behegedjen újra szépre, termékenyre, és még az sem baj, ha megmarad a sebhely, csak hogy újra megtölthesse szerelemmel.
A legtöbb exszerelmespár a szakítás hatályba léptetéseként és egyfajta megpecsételéseként alkalmazza a búcsúszexet, pedig a jó búcsúszexhez nem árt a behegesedett szív. Ez nem azt jelenti, hogy kizárólag a nyugdíjkorhatár elérése után ér az exekkel búcsúszeretkezni, hanem azt, hogy a jó búcsúszex nem egy szimpla dugás, és az utolsó nemi érintkezésről szól és nem az érzelmekről. A búcsúszexben az is jó, hogy sokféleképpen űzhető. Vannak például, akik reménykedve búcsúszexelnek. Pedig a búcsúszex intézménye nem az újrakezdésről szól. Az meg végképp nem ad okot a reménykedésre mondjuk egy csajnak, ha a szakítás és búcsúszexelés után az expasija hetente jelentkezik egy utolsó repetára. És az a pasi se reménykedjen a stabil kapcsolata újrakezdésében, akit a csaja búcsúszexeléskor oráloz le először.
nem tudok nagyon mást írni, mint az elődeim. az igazi szex akkor igazi, ha szerelmes az ember. egyébként meg csak dugás van... mondjuk én nem tudnék úgy lefeküdni valakivel, ha nem érzek valamit iránta, mégha csak szimpátiát is. akkor ez szerelem? és akkor ez szex, nem dugás? áh, lehetne fokozni!
miután végigolvastam írhatnékom van:
- ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor is lehet csapnivaló a szex. nem azt mondom, hogy mindig annak kell lennie, de ha az elején rossz (és itt most nem a szüzesség elvesztéséről van szó), akkor nem olyan könnyű megfordítani a dolgokat.
- anno egy olyan lánnyal akadtam össze, akivel nagyon jó barátok voltunk. szinte mindent tudtunk a másikról. már az első alkalom sem volt kutya, de később olyan dolgok jöttek elő, amikre nem is számítottam. végülis a legtöbb újdonságot akkor "vezettük be", mikor még nem jártunk. persze miután összejöttünk volt még egy plusz, de összességében szerintem nem a szerelem a legfontosabb, hanem az, hogy vonzódj a partneredhez és ismerd őt. A szerelem csak még jobbá teszi.
- egy egyéjszakás kapcsolatban viszont sokkal szabadabban lehetsz csak a vágyaid rabja. lehetnek olyan dolgok pl pózok, amit a párod nem szeret. olyankor kb eszközök vagytok egymásnak a vágyak kielégítése érdekében. nyilván ki kell próbálni, de nem erre kell alapozni az életet.
- a megfogalmazásról, mármint hogy hogyan hívjuk a dolgot: az életed szerelmével is lehet olyan alkalom, ami igazából egy jó dugás/baszás/kefélés (opcionálisan választható). persze ott az érzelmi háttér, de mikor elkap a hév, akkor nem az érzelmek számítanak. Persze nem olyan mint a buliban megismert csajszival, de nem is sokkal több. Viszont a szerelmeddel ott vannak azok a meghitt alkalmak, amik viszont a bulis lánnyal úgysem elérhető
- ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor is lehet csapnivaló a szex. nem azt mondom, hogy mindig annak kell lennie, de ha az elején rossz (és itt most nem a szüzesség elvesztéséről van szó), akkor nem olyan könnyű megfordítani a dolgokat.
- anno egy olyan lánnyal akadtam össze, akivel nagyon jó barátok voltunk. szinte mindent tudtunk a másikról. már az első alkalom sem volt kutya, de később olyan dolgok jöttek elő, amikre nem is számítottam. végülis a legtöbb újdonságot akkor "vezettük be", mikor még nem jártunk. persze miután összejöttünk volt még egy plusz, de összességében szerintem nem a szerelem a legfontosabb, hanem az, hogy vonzódj a partneredhez és ismerd őt. A szerelem csak még jobbá teszi.
- egy egyéjszakás kapcsolatban viszont sokkal szabadabban lehetsz csak a vágyaid rabja. lehetnek olyan dolgok pl pózok, amit a párod nem szeret. olyankor kb eszközök vagytok egymásnak a vágyak kielégítése érdekében. nyilván ki kell próbálni, de nem erre kell alapozni az életet.
- a megfogalmazásról, mármint hogy hogyan hívjuk a dolgot: az életed szerelmével is lehet olyan alkalom, ami igazából egy jó dugás/baszás/kefélés (opcionálisan választható). persze ott az érzelmi háttér, de mikor elkap a hév, akkor nem az érzelmek számítanak. Persze nem olyan mint a buliban megismert csajszival, de nem is sokkal több. Viszont a szerelmeddel ott vannak azok a meghitt alkalmak, amik viszont a bulis lánnyal úgysem elérhető
Ez te vagy????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 12. 20. csütörtök 22:02
az a véleményem erről ,hogy szerelme nélkül bármit mondasz nem olyan a szex mint egy akárkivel..akármilyne nő..aki átélte az tudja...
Sorrentoi emlék
Vén mesét mesél a tenger,
Hallgatta a telihold.
Te, meg én, két furcsa ember
Sorrentoban boldog volt.
Szerelmet hozott a szellő
Narancsligetek felől.
Te voltál nekem az első,
Azt hittem, a vágy megöl.
Karod átkarolt és csókra gyúlt a szánk,
Nem volt talán sosem szebb éjszakánk.
Hittük azt, hogy hű az ember,
És a szív örökké ég.
Sorrentoban bölcs a tenger,
Csak mesél egy vén mesét.
Karod átkarolt és csókra gyúlt a szánk,...
Vén mesét mesél a tenger,
Hallgatta a telihold.
Te, meg én, két furcsa ember
Sorrentoban boldog volt.
Szerelmet hozott a szellő
Narancsligetek felől.
Te voltál nekem az első,
Azt hittem, a vágy megöl.
Karod átkarolt és csókra gyúlt a szánk,
Nem volt talán sosem szebb éjszakánk.
Hittük azt, hogy hű az ember,
És a szív örökké ég.
Sorrentoban bölcs a tenger,
Csak mesél egy vén mesét.
Karod átkarolt és csókra gyúlt a szánk,...
A jó szexhez érzelmek is kellenek.
Szerintem az érzelmi kötődés legalább valamilyen szintem mindenképp kell a jó szexhez. Na, azért nem azt mondom, h egyszer nem lehet jó egy "idegennel", de az igazán jó szeretkezéshez szinte elengedhetetlen a szerelem "vagy olyasmi"...
van összefüggés??? mármint a szex és szerelem között. alábbi tapasztalataim szerint nagyon is sok.
az ide tartozik, hogy én 1szer voltam 1 számomra eléggé ismeretlen nővel,aki inkább kívánt engem,mint én őt, és kb 5-6 órán át izgatott/próbálkozott, sajnos elérte a célját, de se nekem,se neki nem volt jó, pedig ez volt az 1.alkalom,mikor nővel voltam. de egyszerűen nem bírtam volna elmenni tőle... bezzeg mikor a Kedvesemmel voltam először... akkor max 10 másodpercig bírtam a puncijában. hjajj!!! mostanában már bírok kicsit többet,de nagyon kell koncentrálnom. így viszont ő is élvezhet
Érints meg!
Érints meg, érezd bőröm símaságát,
símogass, érezd testem bujaságát,
és a keménységet,
ahogy vágyom rád!
Érints meg, érezd bőröm símaságát,
símogass, érezd testem bujaságát,
és a keménységet,
ahogy vágyom rád!
de, Én (kiscica küld mailt )
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 14. péntek 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi van? Már nem szerelmes senki?
ez szép volt! De hálából ne cseszd el az életed! Én ezt tettem az utóbbi 5 évben...
Igen a latott kep alapjan arra gondoltam.
Az meg, hogy en milyen vallrol veszem ezt a kerdest az egyaltalan nem fontos. Vegul is te kell eldontsd eleted tovabbi folyasat...Sok sikert!
Az meg, hogy en milyen vallrol veszem ezt a kerdest az egyaltalan nem fontos. Vegul is te kell eldontsd eleted tovabbi folyasat...Sok sikert!
Ha az a kep amit ehy masik Topic-ban megmutattal te vagy akkor gondolom, hogy ertem mirol van szo.
"...Volt egy nagy csalódás az életben és utána nem merünk kockáztatni..."
vagyis te azt gondolod, hogy most k***ra biztos a dolgod mert parod szeret. Mit nem mersz kockaztatni? Ha valakivel osszekotod az eleted a kockazat, hogy jo vagy rosz lesz vele 50-50%.
Ha meg mar most tudod, hogy 40 evig unalmas lesz vele az eleted akkor jobb ha lelepsz es nem a "biztosat" valasztod.
"...Volt egy nagy csalódás az életben és utána nem merünk kockáztatni..."
vagyis te azt gondolod, hogy most k***ra biztos a dolgod mert parod szeret. Mit nem mersz kockaztatni? Ha valakivel osszekotod az eleted a kockazat, hogy jo vagy rosz lesz vele 50-50%.
Ha meg mar most tudod, hogy 40 evig unalmas lesz vele az eleted akkor jobb ha lelepsz es nem a "biztosat" valasztod.