Figyelj! Jani nem ezt mondja.
Tehat nem azt, hogy nem szereti a nejet szivbol. Sot!
De nem szerelmes bele annyira mint a volt szeretojebe. Na erted a kulombseget?
Tehat nem azt, hogy nem szereti a nejet szivbol. Sot!
De nem szerelmes bele annyira mint a volt szeretojebe. Na erted a kulombseget?
Persze,hogy komolyan gondolja.
A szerelem ott van mind a kettotoknel. Szerelmesek vagytok,hat sajnos nem abba akivel eltek.De ott van! Megkostoltatok. Fel kell noni ahhoz a gondolathoz amit xxxjani sugall...
A szerelem ott van mind a kettotoknel. Szerelmesek vagytok,hat sajnos nem abba akivel eltek.De ott van! Megkostoltatok. Fel kell noni ahhoz a gondolathoz amit xxxjani sugall...
Nyugodtan lehet az embert is neha dicserni!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is , de egy idő után rájöttem, hogy amit otthon "főzünk" finomabb.
Persze, hogy kell, én is valamilyen szinten szerelmes vagyok a nejembe, és boldogok is vagyunk egymással, de nem ugyan az az érzés (Nem tudom miért olyan bonyolult ez?)
Én sokkal boldogabb vagyok a feleségemmel, mint amennyire valaha is lehettem volna a szerelmemmel. Az élet nem csak szerelemről szól!!!
Egy okos ember! (vagy legalább is okos hsz.)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 20:23
Szerintem nem nehez ugy hanem szep.
Az ilyen kapcsolatok sokkal tartosabbak.
Az ilyen kapcsolatok sokkal tartosabbak.
Szerintem nem nehez ugy hanem szep.
Az ilyen kapcsolatok sokkal tartosabbak. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ilyen kapcsolatok sokkal tartosabbak. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 20:18
Őt nem szerelemmel szeretem (ill. van szerelem is ebben az érzelemben), de akármikor képes lennék érte gondolkodás nélkül meghalni. Mindent tud , és Ő annyira szeret, hogy ezt minden harag nélkül elfogadta, és ez tart vissza minden "rossz" cselekedettől
Őt nem szerelemmel szeretem (ill. van szerelem is ebben az érzelemben), de akármikor képes lennék érte gondolkodás nélkül meghalni. Mindent tud , és Ő annyira szeret, hogy ezt minden harag nélkül elfogadta, és ez tart vissza minden "rossz" cselekedettől
Ha ,nem igazi, akkor valóban egyszer véget ér. Az első igazi szerelmemmel még mindig tart, de már, csak keserű "józanság", véletlenszerű találkozásaink első édes-szívszaggató percei után (puszi esetleg, ha nem látja senki, de semmi több, mert házasok vagyunk....csak nem egymással!!!)
Igy is meg lehet kozeliteni a dolgot.(engem)
A folos energiadat szivesen levezetnem!
A folos energiadat szivesen levezetnem!
Nem kar!
Akkor lenne kar, ha orokke tartana.
Pl.
Tegyuk fel, hogy Te szerelmes vagy v.kibe most. Es ez orokke tartana.
Na mar most akkor az kizart dolog lenne, hogy valaha beleszeress vki masba!
pl... belem!?:-)))
Akkor lenne kar, ha orokke tartana.
Pl.
Tegyuk fel, hogy Te szerelmes vagy v.kibe most. Es ez orokke tartana.
Na mar most akkor az kizart dolog lenne, hogy valaha beleszeress vki masba!
pl... belem!?:-)))
Tényleg szép...
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem értettem félre, csak azért mondtam, hogy senki más se értsen engem félre:-))
Kedves xedik jani!
Kerem vitatkozni a temarol es ne baszi nagy igazsagokat mondani.
Kulomben szepek.
Na en huzok is innen:-) (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kerem vitatkozni a temarol es ne baszi nagy igazsagokat mondani.
Kulomben szepek.
Na en huzok is innen:-) (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igazi szerelem az a szemek találkozásakor keletkezik
"A szerelem olyan, mint az élet, csak a halállal érhet véget..."
"A szerelem megsemmisíti az észt.
"Az agy és a szív olyan, mint a homokóra két edénye:
amikor az egyik megtelik, a másik kiürül."
"Az agy és a szív olyan, mint a homokóra két edénye:
amikor az egyik megtelik, a másik kiürül."
olvasd el a topic címét!
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 11. szombat 01:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 01:38
En meg igen!
De akkor Te mit akarsz?
U.I.
Fecskendom nekem is van!
De van am!
De akkor Te mit akarsz?
U.I.
Fecskendom nekem is van!
De van am!
En meg igen!
De akkor Te mit akarsz?
U.I.
Fecskendom nekem is van!
De van am! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
De akkor Te mit akarsz?
U.I.
Fecskendom nekem is van!
De van am! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 10. péntek 20:34
Én nem szexkapcsolatot akarok...egyáltalán nem...