Hát, szerintem jó munkát végeztek a dokik. Gondolom, a balkanyart már nem lehet eltüntetni, de még így is sokkal jobb, mint a régi állapot.
Részvétem a fityma elvesztéséért, de elvileg ennek az lesz az előnye, hogy a korai magömlés veszélye nem fenyeget majd.
Nem beszélve arról, hogy - ahogy látom - neked nem kell a méret miatt aggódnod.
Az a kis taraj ott lent biztos azt jelenti, hogy felnőtt kakas lettél.
Részvétem a fityma elvesztéséért, de elvileg ennek az lesz az előnye, hogy a korai magömlés veszélye nem fenyeget majd.
Nem beszélve arról, hogy - ahogy látom - neked nem kell a méret miatt aggódnod.
Az a kis taraj ott lent biztos azt jelenti, hogy felnőtt kakas lettél.
Nna, szóval ahogy ígértem, felteszem az eredményt is.
Hát, hivatalosan használható, ám korántsem olyan tetszetős mint az előző.
Szóval kicsit balra visz az új, és a görbületet még jobban kiemelik a jobb oldalt jelölt, bőr alatti varratok csomói.
Alulról még kevésbbé bizalomgerjesztő a látvány. A bőrfölösleget talán már említettem (van oldalnézeti kép is, ám már nincs kedvem újra nekiállni, és megcsinálni, ugyanis a gépem a gyenge hűtése miatt nem kedveli most a photoshopot és folyton újraindul... :S), de ami inkább fáj (a körülmetélés mellett), hogy azt a bizonyos "sweet point"-ot eltüntették... tudtommal itt lehet elszorítani (sikerült is régen) illetve igen jól ingerelhető idegvégződések voltak it... már incsnenek :(
Az a taréj, már csak "hab a tortán" a makkom alján.. :S
Hát, hivatalosan használható, ám korántsem olyan tetszetős mint az előző.
Szóval kicsit balra visz az új, és a görbületet még jobban kiemelik a jobb oldalt jelölt, bőr alatti varratok csomói.
Alulról még kevésbbé bizalomgerjesztő a látvány. A bőrfölösleget talán már említettem (van oldalnézeti kép is, ám már nincs kedvem újra nekiállni, és megcsinálni, ugyanis a gépem a gyenge hűtése miatt nem kedveli most a photoshopot és folyton újraindul... :S), de ami inkább fáj (a körülmetélés mellett), hogy azt a bizonyos "sweet point"-ot eltüntették... tudtommal itt lehet elszorítani (sikerült is régen) illetve igen jól ingerelhető idegvégződések voltak it... már incsnenek :(
Az a taréj, már csak "hab a tortán" a makkom alján.. :S
Még jó hogy görbe
jo
jó, mondjuk a 18-19Cm a "superspannung" fokozat volt nálam :D
Tehát ahhoz már valami igazibb helyzet kellett... ha meg még rávesszük, hogy ép fájt is persze...
Majd meglátjuk...
egyelőre, ami a legcsúnyább rajta, azok a kitüremkedések... vgy az extra adag bőr az alsó oldalon... :S
Vagy minden.. :)
Náh, mindegy...
Kösz a tájékoztatást!
És igen, 50 fokkal én is el tudom képzelni, mert én a 80-90-esemmel épphogy nem tudtam (vagy egy kicsit több mint épphogy, de majdnem)
Tehát ahhoz már valami igazibb helyzet kellett... ha meg még rávesszük, hogy ép fájt is persze...
Majd meglátjuk...
egyelőre, ami a legcsúnyább rajta, azok a kitüremkedések... vgy az extra adag bőr az alsó oldalon... :S
Vagy minden.. :)
Náh, mindegy...
Kösz a tájékoztatást!
És igen, 50 fokkal én is el tudom képzelni, mert én a 80-90-esemmel épphogy nem tudtam (vagy egy kicsit több mint épphogy, de majdnem)
Szia!
Nekem ugyanilyen, és 28 éves vagyok, 5 éve házas, és nincs semmi baja, nem akadályoz semmit a szexben! Szóval ha valakinek ilyen akkor nem kell vágdosni!
Neked sem!
Nekem ugyanilyen, és 28 éves vagyok, 5 éve házas, és nincs semmi baja, nem akadályoz semmit a szexben! Szóval ha valakinek ilyen akkor nem kell vágdosni!
Neked sem!
Küldtem képeket!
Ennyire válogatos vagy?
Már küldtem... hónapokkal ezelőtt:-)
Megkaptam, nagyon jók!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 16. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldtem mélt!
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 16. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon lógós zacsi ténylag nem szép!
Akkor az enyém megfelelne neked?
És mi az?
Na és mi az?
Azt elhiszem!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 16:07
Az enyém kissé görbe, de egyik bnőm sem fanyalgott miatta......
Az enyém kissé görbe, de egyik bnőm sem fanyalgott miatta......
és most húzz ismerkedni. ;)
Ember, irigyellek...
Ne hercegnot keressel szerintem, bocsesz hogy megint kozbevagok, hanem normalis, ertelmes aranyos csajt, aki bizti hogy a gorbesegbol nem fog gondot csinalni. Raadasul sotetben nem latni, ha mg mar bent van, nincs gond:-)SZoval ugyes legyel azon a kivalasztott hetvegen!:-DEs uzenem minden ketelkedo tarsadnak is hogy amig nincs vele kulonosebb gond, ne trancsiroztassa k szet, nagyon remes vallalkozas.