Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 05. 14. vasárnap 18:54  #169
Törölt felhasználó (24620)
ELŐSZÖR TESSÉK KIPRÓBÁLNI, utána lehet gondolkodni... ;)
MEllesleg mondom, hogy ez a -4 nem végleges...
Komolyan mondom, hogy egy kép alapján el lehetne gondolkodni...
Őszintén: Hány fokos a görbület? MErt a szomszéd ágyon fekvő fazonnak 50° volt és simán ment...
2006. 05. 14. vasárnap 17:37  #168
Ja, nem beszélve a -4cm ről...
Ugyanakkor, ha végiggondolom, amit ismerősöm mondott...
miszerinte, most tele van sebekkel, fáj.. ilyenkor nem tudja elérni a maximumot... és csakugyan
Valamint, maximumhoz nem csak gyógyultság kell, hanem igazi helyzet ;)
2006. 05. 14. vasárnap 17:33  #167
Hát, ezen az idő sem segít...
tényleg olyan ripsz-ropsz...
Persze az is igaz, hogy ez valószínűleg, már bemenne... mint mondtam, "jobbára egyenes"
2006. 05. 14. vasárnap 11:53  #166
áh, az enyém most úgy néz ki, mint egy elsőosztályos ács-szakmunkástanuló első házifeladata... :(
2006. 05. 13. szombat 17:48  #165
bővebben?
2006. 05. 13. szombat 17:33  #164
malackó5 malackó5
l
2006. 05. 13. szombat 11:13  #163
kisangyalka kisangyalka
Mondjuk lehet hogy azert nem ment, mert ideges voltal meg minden, talan azert csuszott ki, mert nem voltal meg biztos magadban meg nem volt rutin. Es ha kicsuszik, azt is mgelehet bloffolni, hogy esetleg szandekosnak allitod be, nem pedig veletlen kicsuszasnak. Raadasul nem is bizti hogy ha egyszer nem megy maskor se fog. Minden punci is mas, lehet hogy egy masikhoz jobban passzolna. Ki tudja?
2006. 05. 13. szombat 10:43  #162
szóval ezért mondtam leslie-nek, hogy előbb próbálja ki, beszéljék meg, aztán feküdjön kés alá, ha nem megy...
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 13. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 10:36
Bocsika, hogy kozbeszolok, de remiszto hogy ilyen mutetre is hajlandoak vagytok. Nekem mar volt tapasztalatom gorbevel, kozepen hajlott es lefele nezett, de semmi gondot nem okozott, talan meg jobb helyetek is el tud erni, mint az egyenes. Az elso alkalomkor ugyan picit nehezen ment be, de nem erdekelt engem a formaja, nem is figyeltem. Es higyjetek el a funkciojat igy is csodasan betolti. Az csak rutin kerdese. Az meg hogy kivulrol hogy nez ki, csak esztetikai kerdes, es ne zavarjon senkit. Nem eri meg hogy ossze vissza vagdaljak. Es a csajoknak se pont ez a mervado szerintem, hogy most 90 fokot dobjon, hanem hogy jo munkat vegezzen. Szoval keruljetek el a mutetet ha nem szukseges, mert csak magatoknak csinaltok vele gondot es stresszt.
2006. 05. 13. szombat 10:40  #161
nem tudom mennyire volt görbe, de az enyémet nem lehetett behajtogatni, legfeljebb félig, és az is kicsúszott pár mozdulat után...
2006. 05. 13. szombat 10:36  #160
kisangyalka kisangyalka
Bocsika, hogy kozbeszolok, de remiszto hogy ilyen mutetre is hajlandoak vagytok. Nekem mar volt tapasztalatom gorbevel, kozepen hajlott es lefele nezett, de semmi gondot nem okozott, talan meg jobb helyetek is el tud erni, mint az egyenes. Az elso alkalomkor ugyan picit nehezen ment be, de nem erdekelt engem a formaja, nem is figyeltem. Es higyjetek el a funkciojat igy is csodasan betolti. Az csak rutin kerdese. Az meg hogy kivulrol hogy nez ki, csak esztetikai kerdes, es ne zavarjon senkit. Nem eri meg hogy ossze vissza vagdaljak. Es a csajoknak se pont ez a mervado szerintem, hogy most 90 fokot dobjon, hanem hogy jo munkat vegezzen. Szoval keruljetek el a mutetet ha nem szukseges, mert csak magatoknak csinaltok vele gondot es stresszt.
2006. 05. 13. szombat 10:17  #159
Nem, kiadványszerkesztős OKJ-ra járok :P a művészet az csak egy álom (de nem a Képző)

Hogy még nincs kipróbálva? Lett volna rá alkalmad? Ne egy egyéjszakásban próbáld ki, mert ha ott nem megy, akkor tényleg bőgés a vége. (legvalószínűbben)
Viszont ha egy rendes lánnyal gabajodsz össze, akkor nem lehet gond, sikertelenség esetén megbeszélitek, hogy "hát igen, sajna ez van, de megműtenek és majd rendbe' lesz". (addig meg találni más elfoglaltságot)
Mondjuk tény, hogy az "ominózus első alkalommal" legszívesen kilehelltem volna a lelkem, annyira rossz volt, hogy nem férek be. A lány viszont rendes volt, igaz, hogy ma már a hátam közepére kívánom... de akkor (jobbára) az volt.

Szüzesség? Ugyan... én is az lennék még (nem is bánnám egyáltalán), ha nem olyan lánnyal hoz össze a sors, aki alig kap levegőt, amikor megtudja, hogy az új pasija nem akarja két szó után megtömni mint a karácsonyi pulykát...

Szóval tudod, az a szokás, hogy a pasi addig nyaggatja szegény leányzót, míg az (félve ettől-attól) odaadja magát.
Nna, nálam ez fordítva volt.. :S
Szóval TE ne hamarkodd el!

Katéter?
Hát ja, mocskos egy dolog. Nekem csak egy éjszaka erejéig volt, de attól is idegbajt kaptam. Utána már ment magától, igaz, eleinte hordott minden irányba, úgyhogy a kórházban mindig a csapba pisiltem, az jó magasan van. :)

Esetleg egy képet töltenél fel? Szégyenlősséget, meg mindent félretéve... :)

Szerintem előbb próbáld ki, és ha jól működik, akkor ne gondolj műtétre.

Spinális vagy altatás? Én szívem szerént lehet, hogy megint spinálisat választanám... bár ki tudja.

Nővérkék? Helyesnek nem feltétlenül (hidd el, minden reggeli erekció egy pánik volt, úgyhogy nem is baj), de volt egy-két jó fej.

Nna, egyelőre ennyi...
2006. 05. 12. péntek 20:21  #158
Ja, ezt régebben rajzoltam, attól tartva, hogy nem fog sikerülni.

2006. 05. 12. péntek 20:17  #157
Hát, mikor tegnap leesett róla a kötés azt hittem, hogy elsírom magam... (talán majd teszek fel képet)
Egyébként, ha így, meggyógyul, stb, akkor végülis már tényleg használható.
Csak eddig szép volt, most meg használható... (persze, ha valaki szeret, akkor nem azt nézi, hoyg hogy néz kia a farkam, hanem hogy - többek között - hogyan használom, csak azért mégis nehéz elengedni egy olyan jó dolgot, ami azelőtt volt...) érted?
Most olyan, mintha kicst megtörtdelték volna, jobbára egyenes... :S
Hát ja, egyelőre nem rohangálok, az utcán, míg a metróig eljutottam is valsz'eg úgy mentem mint egy buzi... no de sebaj.
Garancia? Náááh... csak nem vagyok gyíkból, hogy visszanőjön.
Bár a bőrömet visszakérném.
Gerinci érzéstelenítést kaptam (ha nagyon tiltakoztam volna, akor lehetett volna altatás is), ami egy elég érdekes dolog... Anynira kikapcsol alul mindent, hoyg gyakorlatilag (nem viccelek!) lefűrészelhették volna a lábamat, úgy hogy semmít sem veszek belőle észre.
Csak utána maradj fekve minél laposabban a hátadon, keveset mozogva egy napig, különben POKOLI (és még egyszer; PO-KO-LI) fejfájásod lesz... ha nem vigyázol, akkor akár 2 hónapig is állítólag. (én megúsztam 2 nappal (*kipp-kopp-kopp*)
TB? Tudtommal igen, legfeljebb a dokinak kell "hálálkodni"...
Mindent összevetve 168 órát voltam a kórházban.
Csak hogy bíztassalak: Borzalmas volt, ám egy ponton túl, az embert már semmi sem zavarja/érdekli.

Hadd kérdezzem meg:
A tied volt már használva? Menniyt? Milyen eredménnyel?
Egy ismerősőm (nő) mondta, hoyg volt már dolga ilyen fazonnal anno, aki be is tudta játszani a témát, de csak olyna bózban, hogy másnap csupa kék-zöld volt volt a medencéje a pali csontjaitól...

Nna, itt kőrözök még egy darabig, kérdezz nyugodtan.
2006. 05. 09. kedd 20:11  #156
Nna, megműtöttek...
Hát... remélem, hogy job lesz... mondjuk, hogy fogom-e pisilésen kívül másra használni... :s
Hát, amikor átkötözéskor odanéztem... O_O
Erőszakolt már meg valaki ipari húsaprító automatát?
Lesz ebből még valaha KUKI? :'(
Kíváncsi vagyok, hogy
1# hogy fog kinézni
2# milyen lesz bőr nélkül
3# hány cm MOST? O_O
4# fogom használni? :/
2006. 04. 18. kedd 19:11  #155
Hm... kicsivel megnyugtatóbb, de.. :S
SOTE? öhhhmm... *pirul*
Szóval kezdjük ott, hogy tajparszt falusi vagyok, deeee...
Ja asszem... Klinikák... sok-sok-minden egy helyen...
Foci? Én karate (hihihi (csak fél éve))..
Majd meglássuk... állítólag május végén lesznek vizsgák belőle... talán mégis megyek...

Az esztétikai hibát értettem. Arra mondtam, hogy eddigi egyetlen >olyan< barátnőmet nem zavarta.. tehát nem röhögött, meg semmi egyéb...
2006. 04. 17. hétfő 14:07  #154
Jaja, kilépek a klinika ajtaján, hirtelen belémhasít valami. Megkapaszkodok apámban;
"Te apám... ez most kezd IGAZÁN hatni..."
mire apám mit mond?
"Majd vigyázz a metróajtókkal, fiam, állj hátrébb..."
Aztán 8 óra, phühh... pedig csak egyet ígért a doki...
---
Na most komolyan beszartam... ehh...
Előtte, a nagyon görbével próbálkoztál? Ment azzal?
Esztétikai hiba?
Hát, én a szerelem alapú kapcsolatokba szeretném belevetni magam (lehetőleg minél kevesebbe (hiába, no, én ilyen vagyok)), ott meg nem számít annyira a külcsín...

Egyébként futás meg ilyenek hogy mentek utána?
Gondolom az edzéseket ki kell, ohgy hagyjam... :(
Tehát a körülmetélés az benne volt a csomagban????
Én nem akarom. Most tudom, hogy hülye kérdés (most mit mondjak, kisfiú vagyok még), de szoktál matyizni (nem azért, mert annyira izgat, hanem hogy megy így is?)?
Nna, leállítom magam...
2006. 04. 16. vasárnap 22:25  #153
először is kösz.
másodszor... most elvetted a kedvem az élettől...
hát nem tudom... láttad az enyémet? (párszáz kommenttel visszább)
Szóval az előlről rohadtul nehezen ment be (és akkor még csak kicsit ideges voltam, tehát nem volt teljesen kemény), amikor meg már "megbarátkoztam" az egész dologgal, akkor a sziklakeményet, meg már bele nem tudtam hajtogatni...
Hátulról? Nekem úgy sem ment... de lehet, hogy csak mert béna voltam először...
Viszont azt nem akarta a lány...
Hé, egy kérdés:
Neked is csináltak művi erekciót ugye? Neked mennyi idő volt, míg elmúlt?
Mert nekem nyolc óráig nem volt hajlandó lekonyulni, és a végén úgy fájt, mintha egy üvegpipettát törtek volna benne ripityára... :S

Makk alatt? Mert neked hol volt benne a götbület? ott?
MErt nekem mint láthatod, pont a közepén törik... olyan mint egy kilincs... :/
És műtét után impotenssé teszenk valahogy? Vagy utána mi van, míg ki nem szedik a varratokat?
Altatással csinálják, vagy helyi érzéstelenítéssel?
Melyik dokinál voltál?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de azért mégis... :)
2006. 04. 15. szombat 00:52  #152
elvileg azért, mert nem védi semmi a makkját, ezért több súrlódásnak van kitéve a gyatában... és mivel nem lehet, minden egyes lépésnél erekciója az embernek (egy lépcsősor után meg orgazmusa) ezért szépen lassan alkalmazkodik a test...
ELVILEG
(Ez egy válasz Roliairsuni üzenetére (2006. 04. 06. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 06. csütörtök 15:00
mért bírja tovább az aki metélt?
2006. 04. 09. vasárnap 13:02  #151
Djsony Djsony
Szereted a szádban a kukit?
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 06. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 06. csütörtök 13:27
+/- 0,43 cm, illetve 3,4° eltérés belefér, de ha ennél több az már kritikus!
2006. 04. 06. csütörtök 15:00  #150
Roliairsuni Roliairsuni
mért bírja tovább az aki metélt?
/ 12