2025.01.18.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye::
Retro buli(hamburger)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás.)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.Nyilt hètvége!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye::
Retro buli(hamburger)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás.)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.Nyilt hètvége!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok ! Horvátországi Fkk nyaraláshoz keresünk megbizható párokat ! Részletek privátban .Dóri &Misi
Kecskemét van valami
Tamási Termálfürdőben 01.15-én naturista napon szívesen ismerkednék!
Sziasztok!Rackeven holnap este par,holgy aki ismerkedne ,40es sportos pasi.irj privatba,koszi.
Ma 16 óra után valaki eljön velem győri Rábaquelle fürdőbe szaunázni?
szauna,naturista programra bárki jöhet swingerre nem
(Ez egy válasz BAGGIO18 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből.
Sziasztok
Hölgyekkel ismerkednék közös kikapcsolódásra
Hölgyekkel ismerkednék közös kikapcsolódásra
Nyáron Gàrdonyba ,Na van ott élet ám .Idén is volt , remélem még jövöbe is lessz
Sziasztok!
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Szóló férfiaknak is vagy csak pároknak?
(Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (2024. 12. 25. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdvözletem. Hölgyet keresek aki szeretne új életet kezdeni melegebb éghajlaton (Spanyolország, malaga vagy Costa blanca). Gyere velem és éljünk szabad meztelen életet és járjuk be a paradicsomot dél Spanyolországot. Kizárólag nem szégyenlős hölgyet keresek aki szeretné itt hagyni ezt a romlott országot. Gyere velem és éljünk egészségesen normálisan hosszú ideig, idegesség mentesen. Írj bátran és gyere ismerj meg és induljunk minél hamarabb mert itt egyre rosszabb a helyzet.
Dec 28-án Kerekdombon adatlapunk alapján párral ismerkednénk!
elözmény!!
(Ez egy válasz BAGGIO18 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 17:34
Sziasztok!
Szilveszter napjára tud még valaki ajánlani naturista programot? (fürdő, szauna, stb...)
Szilveszter napjára tud még valaki ajánlani naturista programot? (fürdő, szauna, stb...)
Sziasztok!
Szombaton kerekdombi fürdőben leszünk naturista napon....aki csatlakozna ,privátban.
Szombaton kerekdombi fürdőben leszünk naturista napon....aki csatlakozna ,privátban.
Sziasztok!
Szilveszter:
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness és SWINGER park! Szilveszteri Rendezvénye;
Dec 31.én.17.00 kor! Vacsora diisznóságok;(csülök,disznótoros,oldalas tarja.karaj kemencében!Vacsoráig.Masszázs,Szauna,Forró jakuzzi,Foglalkozás egymással (swinger party).
-Folyamatos Ludos szoba használat
-Vacsora 21 óra körül.
-Zene,tánc
-Éjfélkor Ünnepi köszöntő
-Tombola
-Hidegtál:Lencse sertés virslivel.
-0.30 tól Szauna szeánszok
-Mulatás hajnalig.
Korlátozott létszámmal.Szállás megoldható!Max 30 fő
.Érdeklödés .Privat.viber:Őrbottyán . Puszi.Melitta
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness és SWINGER park! Szilveszteri Rendezvénye;
Dec 31.én.17.00 kor! Vacsora diisznóságok;(csülök,disznótoros,oldalas tarja.karaj kemencében!Vacsoráig.Masszázs,Szauna,Forró jakuzzi,Foglalkozás egymással (swinger party).
-Folyamatos Ludos szoba használat
-Vacsora 21 óra körül.
-Zene,tánc
-Éjfélkor Ünnepi köszöntő
-Tombola
-Hidegtál:Lencse sertés virslivel.
-0.30 tól Szauna szeánszok
-Mulatás hajnalig.
Korlátozott létszámmal.Szállás megoldható!Max 30 fő
.Érdeklödés .Privat.viber:Őrbottyán . Puszi.Melitta
Sziasztok,
Ráckevén a naturista este pénteken vagy vasárnapi napon érdemesebb menni?
Ráckevén a naturista este pénteken vagy vasárnapi napon érdemesebb menni?
Sziasztok, szombat delutan vagyis holnap 21-én Miskolcon leszunk, keresünk párt, szóló pasit hancurra