Júl.12-14 Puna Kriza, lesz lenn valaki innen?
Üdv
Üdv
M9-en, aki a székkel volt, innen van?
Nyéken van most valaki?
Dél1 helyett Dunavarsány dunaparti nyaralómban fogadnék nudi lehetőséggel nőket, párokat! Huncutkodni lehet, klimatizált helyíségben de akár a kerti medencében is
Sziasztok ma Hévízen valaki?
Sziasztok!
Szolnokon tud esetleg valaki nudi helyet!?
Szolnokon tud esetleg valaki nudi helyet!?
19-től 22 ig az Adrián vagyok utazás szállás megoldott ha valaki csatlakozna írjon ( költség mentes)
Ott kint a Sziki nudin??
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (ma 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy nem annyira izgalmas. Mi annál izgalmasabb helyen csináltuk.
Jó volt.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (tegnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó volt.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (tegnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi hölgyel vagy ilyen tagú párral ismerkednénk péntektől vasárnapig nyéken.
Sziasztok! Szerdán Berény
Szívesen ismerkednék
Üdv
Szívesen ismerkednék
Üdv
Lakó kocsiban igen ott kit érdekel .
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (tegnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
A sarokban lévő lakosok figyelnek a Szikin? Az nem egy campimg, sátrakkal, vagy vannak kint már házak is állandó lakosokkal? Jó rég voltam már ott az igaz
(Ez egy válasz Southern Stallion üzenetére (tegnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:49
Ha látja és szólnak érte kitiltás jár. A sarokba lévő lakósok is figyelnek.
Ha látja és szólnak érte kitiltás jár. A sarokba lévő lakósok is figyelnek.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (tegnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti már csináltátok ott?
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (tegnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelentés: frissítő a víz, hely is van bőven...
(Ez egy válasz Tolnai párocska üzenetére (tegnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Boy Volt Valami?
(Ez egy válasz Hunterboy21 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! M9- nél vagy Csörgén nudizik ma valaki?
igen
(Ez egy válasz goldendave07 üzenetére (tegnap 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:55
Mármint a Szikin most 17 .én lesztek ? persze ez csak természetes,igen képében vagyok hogy ott nem elfogadott.