Szeptemberben valaki , igényes hetero Férfi, igényes Pár Valaltán?
Sziasztok! Holnap megyek gárdonyba. Valaki megy?
szia köszönjük szépen az infot
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 23:22
Régebben jártunk ott. A Stolac, a Sahara és a Ciganka öblök nem hivatalos nudista strandok (hogy azóta válzozott-e, nem tudom). Az első kettőn voltunk, tetszett. Sekély víz, homokos part, de kevés árnyék, szinte semmi infrastruktúra. Annyi, hogy taxihajóval oda lehet jutni. Hidegfront után, május végén alig voltak. Aki meg jelen volt azok mind meztelenül. A sekély víz meg hihetetlenül jó hőmérsékletű volt. Gyalog is el lehet jutni oda egy rövidebb túrázás keretében, minden esetre flip-flop-pal nem ajánlatos nekivágni.
köszönjük szépen a részletes leirást
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 00:00
Stolacot ajánljuk, 15-20 perc séta Lopar központjától, mi az utóbbi 15 évben oda jártunk. Aki nem szeret ennyit sétálni, az a "hegytetőig" mehet autóval és csak a strandra levezető köves úton kell gyalogolnia. Ki van táblázva, hogy FKK illetve hogy tilos a fürdőruha és ezen a strandon oda is figyelnek erre. Infrastruktúra nincs, ételt-italt hűtőtáskában vinni kell. Naponta 1x jön a jégkrémes hajó. Árnyék valóban nincs, napsátrat vagy napernyőt cipelni kell, viszont ha több napra mentek, akkor érdemes lent hagyni, összecsomagolva (matracot, békatalpat is akár), senki nem fogja piszkálni, a lengyel és német turisták is ezt csinálják. A szél miatt érdemes a kövekkel kikötni lesúlyozni mindent.
Szahara már kicsit hosszabb gyalogtúra, a többség csónakkal vagy vizitaxival megy. Kétszer voltunk ott, a második alkalommal (kb 8 éve) már kisebbségben voltak a nudisták, ezért azóta nem is mentünk. Nagyon sekély öböl (kb mint a San Marino öböl), itt is minimális árnyék van, és ide is vinni kell mindent.
Szahara már kicsit hosszabb gyalogtúra, a többség csónakkal vagy vizitaxival megy. Kétszer voltunk ott, a második alkalommal (kb 8 éve) már kisebbségben voltak a nudisták, ezért azóta nem is mentünk. Nagyon sekély öböl (kb mint a San Marino öböl), itt is minimális árnyék van, és ide is vinni kell mindent.
Sziasztok! Érdekelne a hirdetésetek. Egerből vagyunk pár.
(Ez egy válasz Nudistapár8 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 04:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 04:41
Sziasztok. Pártként keresünk Hevesmegyei vagy Borsod megyei párt közös nudizásra mihelyt ki jön a jó idő addig is ismerkedünk. Privátban írjatok! CSAK PÁRT KERESÜNK!
Gárdonyi nudit ma kora délután körbe fogom sétálni. Pár tervezi hogy megy ma arra?
Sziasztok. Pártként keresünk Hevesmegyei vagy Borsod megyei párt közös nudizásra mihelyt ki jön a jó idő addig is ismerkedünk. Privátban írjatok! CSAK PÁRT KERESÜNK!
Stolacot ajánljuk, 15-20 perc séta Lopar központjától, mi az utóbbi 15 évben oda jártunk. Aki nem szeret ennyit sétálni, az a "hegytetőig" mehet autóval és csak a strandra levezető köves úton kell gyalogolnia. Ki van táblázva, hogy FKK illetve hogy tilos a fürdőruha és ezen a strandon oda is figyelnek erre. Infrastruktúra nincs, ételt-italt hűtőtáskában vinni kell. Naponta 1x jön a jégkrémes hajó. Árnyék valóban nincs, napsátrat vagy napernyőt cipelni kell, viszont ha több napra mentek, akkor érdemes lent hagyni, összecsomagolva (matracot, békatalpat is akár), senki nem fogja piszkálni, a lengyel és német turisták is ezt csinálják. A szél miatt érdemes a kövekkel kikötni lesúlyozni mindent.
Szahara már kicsit hosszabb gyalogtúra, a többség csónakkal vagy vizitaxival megy. Kétszer voltunk ott, a második alkalommal (kb 8 éve) már kisebbségben voltak a nudisták, ezért azóta nem is mentünk. Nagyon sekély öböl (kb mint a San Marino öböl), itt is minimális árnyék van, és ide is vinni kell mindent. (Ez egy válasz wunsch üzenetére (2025. 03. 05. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szahara már kicsit hosszabb gyalogtúra, a többség csónakkal vagy vizitaxival megy. Kétszer voltunk ott, a második alkalommal (kb 8 éve) már kisebbségben voltak a nudisták, ezért azóta nem is mentünk. Nagyon sekély öböl (kb mint a San Marino öböl), itt is minimális árnyék van, és ide is vinni kell mindent. (Ez egy válasz wunsch üzenetére (2025. 03. 05. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 17:30
sziasztok olyan kérdésem lenne aki járt már arra lopar horvátba milyen a nudista strandja párommal mennénk a nyáron vagy ki melyik helyet ismeri ajánlaná.
Régebben jártunk ott. A Stolac, a Sahara és a Ciganka öblök nem hivatalos nudista strandok (hogy azóta válzozott-e, nem tudom). Az első kettőn voltunk, tetszett. Sekély víz, homokos part, de kevés árnyék, szinte semmi infrastruktúra. Annyi, hogy taxihajóval oda lehet jutni. Hidegfront után, május végén alig voltak. Aki meg jelen volt azok mind meztelenül. A sekély víz meg hihetetlenül jó hőmérsékletű volt. Gyalog is el lehet jutni oda egy rövidebb túrázás keretében, minden esetre flip-flop-pal nem ajánlatos nekivágni.
(Ez egy válasz wunsch üzenetére (2025. 03. 05. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 17:30
sziasztok olyan kérdésem lenne aki járt már arra lopar horvátba milyen a nudista strandja párommal mennénk a nyáron vagy ki melyik helyet ismeri ajánlaná.
arra az Abdai nudira elmegyek a nyáron.Màr tudom merre van,csak épp jöjjön a jó idő
Sziasztok!
Szezon kezdete előtt szeretnék találni egy hölgyet vagy párt, akivel rendszeresen lehetne járni abdai nudira.
Írjatok.
Szezon kezdete előtt szeretnék találni egy hölgyet vagy párt, akivel rendszeresen lehetne járni abdai nudira.
Írjatok.
Újpesti nudi? Hölgy vagy pár mostanában vagy délután ? Írj privatban
Győr környékén élvezi már valaki a napsütést?
Mikor gondolod?
(Ez egy válasz nyeknyar üzenetére (2025. 03. 05. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Nyéken valaki egy kis hancurra?
Nyéken valaki egy kis hancurra?
Sziasztok! Gárdonba esetleg pártok ismerkednének velem? 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok tiszteletudo Hetero!
Tavaly kijártam sokszor, de csak a Tímár úton a parkoló részen leálltam , ott ahol belehet menni az erdőbe , olyan sok volt a szemét hogy nem mentem soha sem ,na ott kellene bemenni? Onnét még messze van?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 02. 25. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 10:33
Újpesti nudin valami már ilyenkor?
Fel órája voltam arra akkor sétált be egy pár az erdőbe amikor ott jöttem el.
Fel órája voltam arra akkor sétált be egy pár az erdőbe amikor ott jöttem el.
Sziasztok. Péntek délután 3 körül megyek ki Gárdonyba. Lesz kint valaki?
nem nehéz ,csak kényes űgy.meg mindenki nagyon vàlogatós Én pl Pasi vagyok és rááltam Gárdony I nudira rendszeresen,Oda járok szombaton vagy vasárnap mikor hogy.Hàla istennek rengeteg kapcsolatom volt párral S még lessz biztos, Újpesten ritka,még Dunakeszinél is ritka de Gárdony az a paradicsom.Nem is vàlogatok igaz de volt is sok akció
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2025. 02. 26. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 26. szerda 19:52
Szívesen ismerkedünk jó fej, együtt élő, egymást szerető, nyitott, kedves, vidám párral, akinek szintén csak fűszer a négyes játék. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen nehéz dolgunk lesz.