Sziasztok !
Pünkösd hétfőn délután M9- nél pár házaspár hölgy ?
Pünkösd hétfőn délután M9- nél pár házaspár hölgy ?
Ma valaki Budapesten?
Sziasztok! Ma lehet kinéznénk a nyéki tóra! Esetleg normális pasi pasik ‘ma lesznek kint?
Dunakeszi lesz ma.
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (ma 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma D1-en leszünk.
Szívesen ismerkednénk, innánk egy italt egy kedves, nem dohányzó párral a későbbi folytatás reményével.
Szívesen ismerkednénk, innánk egy italt egy kedves, nem dohányzó párral a későbbi folytatás reményével.
Mi ma Tiszanána!
Bp-en hol van nudi?
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (ma 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki nudi???
Bp vagy Gárdony?
Bp vagy Gárdony?
Én vasárnap megyek már reggel 10 fele már ott leszek.
(Ez egy válasz Captivating üzenetére (tegnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Captivating üzenetére (tegnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:08
Sziasztok!
Kint vagyunk Dunakeszin a parton, de sajnos rajtunk kívül senki nincs.
Kint vagyunk Dunakeszin a parton, de sajnos rajtunk kívül senki nincs.
A szèl elèggè fújt, viszont elviselhető volt ezáltal a meleg. Amúgy nyugi volt annak ellenére hogy azèrt voltak jó páran. Amolyan vadnudi feeling. Mivel nekem a Velencei tóhoz sok emlèkem fűződik, lehet hogy elfogultabb vagyok, és ezèrt szeretem.
(Ez egy válasz TZS_Photo üzenetére (tegnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, mi ma voltunk gárdonyi nudin. Kevés víz van a tóba az idő jó volt és kevesen is voltunk a nudin.Járhato az út befelé autóval.
(Ez egy válasz TZS_Photo üzenetére (tegnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pünkösd vasárnap délután kimegyünk Harcsásra párommal. Szimpatikus párral ismerkednék is!
Szabadban, tanyán, lakásban meztelenkednék normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok, punkosd vasarnap delutan kinnt leszunk nyeken, szivesen ismerkedunk hasonlo koru es gondolkodasu parral. Szeretunk nudizni, kikapcsolodni, baratsag extrakkal alapon. Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Helló holnap nyeken szívesen ismerkednek párral
Mi holnap megnézzük... mire számítsunk??
(Ez egy válasz Darkness22 üzenetére (tegnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen buli lesz d1 en? Mi hétfőn készülünk oda..
(Ez egy válasz OrgasmLovers üzenetére (tegnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen. Meg volt egy idösebb pár is elég barnák minden évben ott vannak már ilyenkor! Én is ott voltam lejjebb! ))
(Ez egy válasz Captivating üzenetére (tegnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:19
Most visszasétáltunk, valóban láttunk két férfit napozni, de valószínűleg utánunk jöttek már.
Sziasztok!
En szerettem volna ma este már menni csak nincs faház.
Holnap napközbeni megyek ezért. (Ez egy válasz OrgasmLovers üzenetére (tegnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
En szerettem volna ma este már menni csak nincs faház.
Holnap napközbeni megyek ezért. (Ez egy válasz OrgasmLovers üzenetére (tegnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ,hogy jártam mai Reptéri napozással!! Szex lett a vége.Nem baj na.Köszi Ypovi, Szűrke BMW,Foci, Királyok vagytok