Hát ,hogy jártam mai Reptéri napozással!! Szex lett a vége.Nem baj na.Köszi Ypovi, Szűrke BMW,Foci, Királyok vagytok
Holnap megy valaki harcsásra?
Sziasztok! Kecskeméten a kórház parkoló mellett és a Domb között kiserdőbe van kedve valakinek?
Jon valaki D1-re bulizni? Adatlap alapjan ismerkedunk.
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (tegnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Most visszasétáltunk, valóban láttunk két férfit napozni, de valószínűleg utánunk jöttek már.
Csak egy kérdés volt! De ha ez ennyire nehéz neked elhiszem nyugi! .
(Ez egy válasz passziv_30 üzenetére (tegnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem eleg egyertelmu voltam. es nem is neked valaszoltam
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:58
Miert te a kidőlt fás rész után vagy? Mert ök azt irják látod nincs senki aki ott most nudizna napozna!
Miert te a kidőlt fás rész után vagy? Mert ök azt irják látod nincs senki aki ott most nudizna napozna!
(Ez egy válasz passziv_30 üzenetére (tegnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem akkor ti mashol vagytok, mert eleg sokan vannak ma..
(Ez egy válasz Captivating üzenetére (tegnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Captivating üzenetére (tegnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:08
Sziasztok!
Kint vagyunk Dunakeszin a parton, de sajnos rajtunk kívül senki nincs.
Sziasztok.DUNAKESZIN hová jártok NUDIZNI?Milyen tó?Van neve a helynek?Párocskák szoktak BUJÁLKODNI?Autóval mennyire lehet megközelíteni?
Alsónémedi környékén most nudi?
Sziasztok! Senki? Az hogy lehet!? A kidőlt fás rész után szinte mindig vannak arra nudizö napozó párok férfiak!
Sziasztok!
Dunakeszin merre?
Sziasztok!
Gárdony jó volt, ėn most èrtem haza.
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (tegnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Meddig lesztek ? Lehet,hogy kinézünk.
Sziasztok!
Sziasztok.Melyik nudira érdemes kinézni?Gárdony?Dunakeszi?Párok?
Sziasztok!
Sziasztok M9 nudira megy pár vagy hölgy? Akit lehet nézegetni?