Sziasztok.
Ma is szép és jó a víz az M9 nél.
Ma is szép és jó a víz az M9 nél.
Hévízen a víz kellemes.
Sziasztok! Én szivesen megismernélek titeket
Sziasztok! Tudja esetleg valaki, hogy Délegyházán melyik tónál szoktak néha spontán találkozók, cruising vagy dogging jellegű találkozások lenni? A naturista strand sajnos nekem nem opció.
A Nomád kempingben vagyok a feleségemmel, a kutyákkal és a gyerekekkel. A következő napokban viszont lesz egy kis szabadidőm, amikor egyedül tudok körülnézni. Késő este esetleg a feleségemmel is visszamennénk.
Van valakinek pontosabb koordinátája vagy egy Google Maps-linkje? Még soha nem jártam itt, ezért minden segítséget előre is nagyon köszönök!
A Nomád kempingben vagyok a feleségemmel, a kutyákkal és a gyerekekkel. A következő napokban viszont lesz egy kis szabadidőm, amikor egyedül tudok körülnézni. Késő este esetleg a feleségemmel is visszamennénk.
Van valakinek pontosabb koordinátája vagy egy Google Maps-linkje? Még soha nem jártam itt, ezért minden segítséget előre is nagyon köszönök!
Sziasztok. Dèlután Dunakeszi nudin lesz kint ismerkedni akaró pár? Kb 5-töl olyan 7-fèl 8-ig már nincs annyira forróság
Igy van
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (2026. 08. 11. kedd 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 11. kedd 05:25
Az, hogy pdf-re vadásznak abszolút pozitív is. Viszont teljesen hanyagolható lehetett volna a vadnudi rész, mert a nyomozás és az elkapás szempontjából nem volt releváns. Kimentek és kellemetlen helyzetbe rángatták, filmezték az ott cruisingoló embereket. Én sosem járok vadnudira, nincs személyes érintettségem a témával, de szerintem akkor sem volt helyes amit csináltak, akkor sem ha Btk kitér a közterületekre.
Sziaszrok Algyői nudira ma du. lenne kedve valakinek csatlakozni?
Kisoroszi szigetcsúcsnál van nudi?
(Ez egy válasz SXSXS üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 16:56
Mi kinéztünk volna ma…..
Többször olvastam róla, de sajnos pontos helyét nem találtam, és itt egy másik fórumtémában feltett kérdésünkre se reagált senki.
Így maradt a szigetcsúcs Kisoroszinál….
Többször olvastam róla, de sajnos pontos helyét nem találtam, és itt egy másik fórumtémában feltett kérdésünkre se reagált senki.
Így maradt a szigetcsúcs Kisoroszinál….
Jó reggelt!
Hévíz nudizás ma.
Hévíz nudizás ma.
Berényben fiatal pasival ismerkednénk
Nudizáshoz keresek hölgyet,Budapest környékéről!
Nyéki nudin, hölgy pár?
Sziasztok Újpesten állítólag van nudi tudja valaki merre ?
Az, hogy pdf-re vadásznak abszolút pozitív is. Viszont teljesen hanyagolható lehetett volna a vadnudi rész, mert a nyomozás és az elkapás szempontjából nem volt releváns. Kimentek és kellemetlen helyzetbe rángatták, filmezték az ott cruisingoló embereket. Én sosem járok vadnudira, nincs személyes érintettségem a témával, de szerintem akkor sem volt helyes amit csináltak, akkor sem ha Btk kitér a közterületekre.
régi Lupához hasonló vadnudi van még Bp-en valahol?
Sziasztok èn is csatlakoznák ha lehet!
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap ( kedden ) nem jöttök ? Csatlakoznék
30-as hetero csávó (Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
30-as hetero csávó (Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ki megy szerdán délután az M9-re?
Ki megy szerdán délután az M9-re?
Szia!
Mindegy,hogy tetovált vagy sem.
Egy hölgy lehet így is, úgy is csinos. (Ez egy válasz 50felett üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindegy,hogy tetovált vagy sem.
Egy hölgy lehet így is, úgy is csinos. (Ez egy válasz 50felett üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Az agyontetovált a kedvenced??
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4714200)
2026. 08. 10. hétfő 18:11
Balatonberény.
Holnap is ismerkednék párokkal.
Tetovált lány... köszönöm a rövid "villantást", bár lehet, hogy véletlenül volt.
Holnap is ismerkednék párokkal.
Tetovált lány... köszönöm a rövid "villantást", bár lehet, hogy véletlenül volt.