Minden szó igaz, amit írtál. Egyszer voltunk Nyéken, nem láttunk mást, csak bokorban bújkáló pasikat. Gárdonyban 3 szor, az sem volt sokkal jobb. Aztán most már évek óta Hévízen a 2-es zsiliphez járunk, itt mindig jó az ivararány, zömmel párok vannak, szóló pasikat nem nagyon tűrjük meg. Itt lehet beszélgetni, romantikázni, szexelni.
Az előző írásomra a válaszoddal makszimálisan egyetértek.
Viszont ezzel most részben egyetértek, részben nem.
Teganp elmentem a Harcsásra utoljára, leg eleéjén voltam, tőlem 6-8 méterre volt egy 30 körüli pár, megkérdeztem hogy zavarja őket ha oda telepedek le tőlük kb 10 méterre, azt mondták egész nyugodtan.
Napoztam, majd azt vettem észre hogy a csaj cumizza a párját mellettem, nyílván odanéztem, de ennyi nem foglalkoztam vele, ha azt látom a páron hogy nem akarnak mást bevonni,elfogadom és napozok tovább, viszont rá 5 percre körülöttünk valóban volt 4 idős pasi akik ott rángatták a pöcsüket.
Szóval vannak olyan egyedüli pasik is akik ezt tiszteletben tartják, de az igaz hogy ebből kevés van.
Szépvölgyin, reptér mellett nem voltam soha, gondolkodtam rajta hogy elmegyek, de az írásod után már elgondolkodtató a helyzet. (Ez egy válasz egymaselott01234 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont ezzel most részben egyetértek, részben nem.
Teganp elmentem a Harcsásra utoljára, leg eleéjén voltam, tőlem 6-8 méterre volt egy 30 körüli pár, megkérdeztem hogy zavarja őket ha oda telepedek le tőlük kb 10 méterre, azt mondták egész nyugodtan.
Napoztam, majd azt vettem észre hogy a csaj cumizza a párját mellettem, nyílván odanéztem, de ennyi nem foglalkoztam vele, ha azt látom a páron hogy nem akarnak mást bevonni,elfogadom és napozok tovább, viszont rá 5 percre körülöttünk valóban volt 4 idős pasi akik ott rángatták a pöcsüket.
Szóval vannak olyan egyedüli pasik is akik ezt tiszteletben tartják, de az igaz hogy ebből kevés van.
Szépvölgyin, reptér mellett nem voltam soha, gondolkodtam rajta hogy elmegyek, de az írásod után már elgondolkodtató a helyzet. (Ez egy válasz egymaselott01234 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 10:54
Lenne igen abban az esetleg ha csinálnának olyan helyet ahova a szolo férfiakat nem engedik be.
Sziasztok. Meddig vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697610)
2023. 09. 10. vasárnap 11:39
Sziasztok! Ma Délegyen vagyunk, szívesen ismerkedünk párokkal!
Sziasztok! Ma Délegyen vagyunk, szívesen ismerkedünk párokkal!
Sziasztok Délegyházi nudin esetleg pàr??? Szoló pasi vagyok.
Lenne igen abban az esetleg ha csinálnának olyan helyet ahova a szolo férfiakat nem engedik be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706013)
2023. 09. 08. péntek 11:46
Lenne sok szexy lány...
Köszönöm szépen.
(Ez egy válasz dodgem üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 07:58
Oázis Kemping, a GPS odavezet. Tegnap elég sokan voltak. A víz kellemes, lehet úszni.
Szentesi nudira ma jön vki?
indulás nyék
Oázis Kemping, a GPS odavezet. Tegnap elég sokan voltak. A víz kellemes, lehet úszni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 09. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4445962)
2023. 09. 09. szombat 20:42
És melyik tóhoz érdemes menni?
Èn nekem még az àgy
(Ez egy válasz panadol üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma is nyék
És melyik tóhoz érdemes menni?
Sziasztok, holnap ebéd után mennénk Délegyháza, kaptunk ehmgy kis infót, belépő, kik szoktak lenni,mi szokott lenni? Bárki bemehet?
Szép időnk van Délegyházannn....
Sziasztok dél1 vagyunk párokkal szívesen ismerkednenk.....
Délegyháza ismét szuper
Gárdonyba van kint par vagy hölgy erdemes kimenni?
Sziasztok nyéken ebben a szép időben vannak párok?