Sziasztok! Berényben jó az idő.
Sziasztok!
Hétfő-kedden Délegyházán leszek. Aki szintén ott lesz és összefutna egy sportos, masszírozni szerető harmincas pasival írjon egy üzit. Itt a jó idő, kezdjük meg a szezont!
Hétfő-kedden Délegyházán leszek. Aki szintén ott lesz és összefutna egy sportos, masszírozni szerető harmincas pasival írjon egy üzit. Itt a jó idő, kezdjük meg a szezont!
Nyáregyháza , Monor környékén esetleg valaki ? 29 éves magára igény pasi vagyok
Sziasztok! Kedd és Szerdán kétnapos pihenést tervezek Gárdonyi nudin.lakókocsis! hölgyeket szívesen vendégül látom.
Szia(sztok), én tervezem!
(Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (2026. 05. 22. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
26.-án kedden, kb 14 órától a Gárdonyi nudin leszek.
Kedvetekre szophattok, dughattok.
Horgászkalap, fekete keretes napszemüveg lesz rajtam, és a bal csuklómon, világoskék műanyag karkötő.
Vagy napozok, sétálok, vagy a nádasban leszek.
Ha akartok valamit csak annyit mondj: gyere, és megyek veletek, és teszek a kedvetekre
Hogy ne menjek hiába, írjatok az adatlapomra, csak legalább annyit "ott leszek"
Kedvetekre szophattok, dughattok.
Horgászkalap, fekete keretes napszemüveg lesz rajtam, és a bal csuklómon, világoskék műanyag karkötő.
Vagy napozok, sétálok, vagy a nádasban leszek.
Ha akartok valamit csak annyit mondj: gyere, és megyek veletek, és teszek a kedvetekre
Hogy ne menjek hiába, írjatok az adatlapomra, csak legalább annyit "ott leszek"
Sziasztok most valaki nyeki debreczeni?
Győrben valaki nudi a hétvégén?
Sziasztok!
Holnap megyünk valószínűleg a harcsásra. Más pár tervez valahova?
Holnap megyünk valószínűleg a harcsásra. Más pár tervez valahova?
Sziasztok. Szépen süt a nap viszont kicsit szeles.
(Ez egy válasz jd69692 üzenetére (2026. 05. 22. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Balatonberényben milyen az idő?
Balatonberényben milyen az idő?
M9 Nudizos férfival tartanék!
Gárdonyban nagyon szép az idő
Sziasztok! Dunakeszire Peströl jön le Pünkösd-kor hétvégén nudizni szexy igényes normális pár? Vagy nö? Gyertek jó nyugis hely lehet napozni nyugodtan nudizni! ))
Sziasztok!
Ki tudná abban segìteni Rovinjban Valalta camping e hol lehet szàllàst foglalni? illetve van mellette egy màsik camping a Val saline cymping..onnan àt lehet menni valalta campingbe?
Ki tudná abban segìteni Rovinjban Valalta camping e hol lehet szàllàst foglalni? illetve van mellette egy màsik camping a Val saline cymping..onnan àt lehet menni valalta campingbe?
Ma valaki nyeki tonal?
Olyen idős hölgyet keresek akinek van hétvégi kertje és szeret meztelenkedni,Pécs és környéke
Sziasztok! Észak Komáromban volt valaki mostanában? Milyen a hely?
Győr meztelen séta? Jin valaki
Szombaton Abdán szívesen ismerkednék!