Nyékre megy ma valaki?
Sziasztok!Csütörtök késő délutánra,estére,párt,párokat keresek,nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Kis csendes termál fürdőben a Tisza tónál.,Sarud.Csak az írjon aki rá ér az nap,és szeretne is jönni.Érdeklődők kíváncsiskodókkal nem szeretnék írogatni.További infók privát üzenetben.
Gumit kell csak hozni
Sziasztok, ma este megyek ki gardonyba a nadasba, aki akar hasznalni egy fiatal passzivat, az 19-22 kozott megteheti, idos pasik is ok
,
,
Szombaton megyek le Délegyházára nudizni. Fiatal, kedves, intelligens fiú vagyok, és szívesen ismerkednék párokkal barátság és szex céljából ha szimpi vagyok képeken írj légyszi!
Jövő hét elején egerszalókon leszünk a nejemmel! Termáltó környékén tud ajánlani valaki sexis elfoglaltságot? Nudi? Masszázs? Válaszokat ha lehet privátban!
Sziasztok!
Hétvégén Berénybe leszek, 45 éve normáklis bisex férfi vagyok. Ha valaki gondolja, akár csak dumálni is...
Hétvégén Berénybe leszek, 45 éve normáklis bisex férfi vagyok. Ha valaki gondolja, akár csak dumálni is...
Holnap déltől M9 lesz valaki?
Akali bezárt, megszűnt.
(Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 09. hétfő 07:22
Kérdezném, hogy a Balatonparton a héten azazhétközben ezek szerint még nincsen nyitva egy naturista strand sem? A Berény az csak pénteken nyit a honlapja szerint, Balatonakaliról meg semmi új hír nincsen. Még Gárdony jöhetett volna szóba, de arról sincsen semmi jó hozzászólás komment. Valakinek valami új infó?
holnap délelőtt lesz valaki a gárdonyi nudin?
Sziasztok! Ma kint jártam a Tétényi Dunaparton. Egészen a 6-os lehajtótól a Dunahídig. Nézegettem, hogy vajon hol szoktak nudizni, de nem találtam semmilyen erre alkalmas helyet! Felvilágosítana valaki? Holnap kinéznék! Köszönöm!
akalit felejtsd el szerintem, pár hete lebontották az elején lévő épületet is.
(Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 09. hétfő 07:22
Kérdezném, hogy a Balatonparton a héten azazhétközben ezek szerint még nincsen nyitva egy naturista strand sem? A Berény az csak pénteken nyit a honlapja szerint, Balatonakaliról meg semmi új hír nincsen. Még Gárdony jöhetett volna szóba, de arról sincsen semmi jó hozzászólás komment. Valakinek valami új infó?
Ma kb 18 óra körül pár vagy kukkolás Nyéken ?
Sziasztok! Ma vagy csütörtökön hölgy vagy pár nyéken?
Szombat dél körül voltam arra, még egy darab autót se láttam.
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 05. 07. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 07. szombat 20:47
Sziasztok! Szerintetek nudiznak már hétvégéken Nyéken? Holnap például esélyes, hogy lesz társaság? És nem szeretnék senkit megsérteni, de hetero párok is vannak, vagy főként meleg férfiak?
Holnap pár aki nyéken nudizna?
Pènteki nudizàshoz keresem partnerem, Bp. ès kke.
sziasztok valaki nem jön el velem? hétvégén berénybe?
Nincs ez nudista strand nem swinger part.
A sátorba behívhatsz bárkit, akivel megismerkedsz az privát zóna azt csináltok,a mit akartok.
Béreljétek ki az egyik faházat vagy apartmant. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 08. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
A sátorba behívhatsz bárkit, akivel megismerkedsz az privát zóna azt csináltok,a mit akartok.
Béreljétek ki az egyik faházat vagy apartmant. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 08. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4662293)
2022. 05. 08. vasárnap 10:08
Sziasztok!
Szeretnénk lemenni Délegyre valamelyik hétvégén párommal, úgy hogy ott is alszunk (sátorban). Délegyen van olyan hely, a szabadban ahova félre lehet vonulni huncutkodni és csak az néz, aki azért van ott?
Szeretnénk lemenni Délegyre valamelyik hétvégén párommal, úgy hogy ott is alszunk (sátorban). Délegyen van olyan hely, a szabadban ahova félre lehet vonulni huncutkodni és csak az néz, aki azért van ott?