Gárdonyban párhoz csatlakoznék!
Sziasztok! Május 26.-án lányok, vagy párok nem szeretnének találkozni velünk a nyéki nudin? Párommal lenéznénk... Szeretünk ott játszadozni is...
Dèl1 en valaki?
Gardonyba vasárnap reggel, délelőtt pár aki csatlakozna?
Egy ilyenre én is beneveznék szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4669645)
2022. 05. 13. péntek 05:20
Ma valamikor hőlgy ,vagy pár lenne kint Gársonyban szivesen kukkolnák csatlakoznák is akár !üdv mindenkinek
Ma valamikor hőlgy ,vagy pár lenne kint Gársonyban szivesen kukkolnák csatlakoznák is akár !üdv mindenkinek
Sziasztok. Balázs vagyok, 33 éves egyedülálló, szingli, HETEROSZEXUÁLIS srác, 180valahány cm magas, vékony, barna hajú,és a szemem színe is barna. Úgy döntöttem itt az ideje új dolgokat ki próbálni, ezert Pár alkalommal a Gárdonyi nudira ki szeretnék menni. Ezért keresem azt a hölgyet, nőt, lányt, párt, aki szívesen bele vezetne ebbe a világba. Reménykedem benne hogy akad jelentkező, és nem azért mert hátha kémiai reakció lép fel két test között, azt meg kívánjuk egymás , habar nem vagyok semmi jónak elrontoja, és hát ha jobban ki néznék, akkor ki esnék az ablakon!
Sziasztok. Tervezem mára, csak még nem tudom hogy de. vagy du. érkezek. 34 éves , egyedülálló, szingli, heteroszexuális srác vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3994962)
2022. 05. 12. csütörtök 14:35
Járnak még heterok Gárdonyba?

Ma valaki újpesti nudira elkisèrne?
Holnap Gárdony…
Szombat nyéki? jön valaki?
Kimennék ha lenne értelme!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3994962)
2022. 05. 12. csütörtök 14:35

Parokhoz csatlakoznék nudizni berenybe akik szivesen befogadná Ak azok privizenek itt rám legyetek szívesek
Ja,és ti sem vagytok kamusok.
(Ez egy válasz motomano üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ő barátnője van a képen,vagyis az exe !!!!!
(Ez egy válasz maca bébee üzenetére (2022. 05. 11. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

16 óra körül Gárdonyi nudi? Kis kaland a nádasban? Privát üzenetet küldj, köszönöm.
Sziasztok. Szolnoki nudiról van valakinek infója
?
?
Újpesti nudiról van valakinek infója?Holnap kimennèk, nem voltam mèg, valaki el is kisèrhetne.
Lesz kint délután valaki Gárdonyi nudin?