Sziasztok!Ma és holnap estére nőt,párt keresek közös nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold ,kis csendes hely.Heves megye Tisza tónál.
Ma délután kinéz valaki Nyékre?
Köszi, kipróbáljuk
(Ez egy válasz Gáborka8202 üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük, megnézzük,ha bejött a jó idő
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4463542)
2022. 04. 25. hétfő 11:01
Sziasztok! Szerintem Nyékládháza nincs messze nektek. Nincs kiépítve, nem hivatalos nudi, de sokan szoktak lenni. Próbáljátok ki.
Vannak..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)
2022. 04. 19. kedd 12:24
Parok ?!?
Hol lehet bemenni? Valamelyik hétvégén lemennénk....
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 04. 24. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 24. vasárnap 14:06
Hévízen nagyon jó a víz, 20 fok felett, valahol. Az idő kellemes, néha borús. Az út befelé autóval nehezen járható a sok eső miatt, de mi azért bejöttünk.
Nyék, közel van Egerhez.
(Ez egy válasz hmmhmm üzenetére (2022. 04. 24. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 24. vasárnap 10:04
Sziasztok, Ajánlana valaki kellemes nudis helyet Eger környékén, egy hetero párnak?
Nyék, ma valaki ?
Sziasztok! Szerintem Nyékládháza nincs messze nektek. Nincs kiépítve, nem hivatalos nudi, de sokan szoktak lenni. Próbáljátok ki.
(Ez egy válasz hmmhmm üzenetére (2022. 04. 24. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 24. vasárnap 10:04
Sziasztok, Ajánlana valaki kellemes nudis helyet Eger környékén, egy hetero párnak?
Másjs 14-15-én leszek Berényben. Esteleg bisex férfitagú párok, szóló férfiak lesznek?
Hévízen nagyon jó a víz, 20 fok felett, valahol. Az idő kellemes, néha borús. Az út befelé autóval nehezen járható a sok eső miatt, de mi azért bejöttünk.
Nudizást,termál nudis fürdőzést kedvelő párral ismerkednék.Heves Megye.
Nyíregyházi part , nőt keresek közös nudira
Sziasztok ! Jövő héten Berénybe készülök , ha nem látogatható …, akkor megnézném a hévízi 2. zsilipet . Jár valaki arra ?
Nem jön senki,most Nyèkre?????
Ma egész nap a Mórahalmon a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Bocsi nem neked akartam
Csak kiírni szerettem volna
Csak kiírni szerettem volna
Sziasztok érdeklődni szeretnék h juni 24-26 között motorral megyünk egyik ismerősömel Berényben sátrazni. A kérdésem az lenne h ott a nudi környékén van e sátrazási lehetőség, ha volt evalaki így vagy hasonló kèp mik a tapasztalatok vagy tudtok e jobb helyet. Köszi a válaszokat. Ha valaki hosszabban írna azt ha kérhetem privátban köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)
2022. 04. 19. kedd 12:24
Parok ?!?
Sziasztok! Nudizáshoz - meztelenkedéshez keresek kulturált diszkrét társat, akivel élvezhetem a természetes önfeled meztelen szabadságot kortól és nemtől függetlenül. Van akit érdekel ez a fajta szabadság Miskolc környékén?