helló Nyékre jár ki valaki?
Bp nudistákkal ismerkednék
Sziasztok, ma pasi Sárváron szauna?
Sziasztok,
BPen belül ismertek fedett, naturista helyeket, fürdőket?
Lukácsot próbáltam, de elég pici..
Fiatal, izmos, jófej, diszkrét bi srác vagyok.
Privát üzenetet légyszi!
BPen belül ismertek fedett, naturista helyeket, fürdőket?
Lukácsot próbáltam, de elég pici..
Fiatal, izmos, jófej, diszkrét bi srác vagyok.
Privát üzenetet légyszi!

Sziasztok!
34 éves Pesti pasi vagyok.
Nagyon izgat ha néznek maszti közbe.
Bárhol bármikor szívesen masztizok.
Olyan Nőt, Hölgyet, Lányt keresek aki szívesen nézne vagy akár be is szálna én mindenbe benne vagyok.
Kor kinézet nem szempont.
Ha tudsz valami jó helyet és lenne kedved nézni írj.
Sűrűn járok a Kökinel, Határutnal, Nagykőrösi útnál ha arra jársz és van kedved írj és találkozunk.
Írj itt privátba, vagy e mailba.
Meztelenpasi87@gmail.com
Szép Napot
34 éves Pesti pasi vagyok.
Nagyon izgat ha néznek maszti közbe.
Bárhol bármikor szívesen masztizok.
Olyan Nőt, Hölgyet, Lányt keresek aki szívesen nézne vagy akár be is szálna én mindenbe benne vagyok.
Kor kinézet nem szempont.
Ha tudsz valami jó helyet és lenne kedved nézni írj.
Sűrűn járok a Kökinel, Határutnal, Nagykőrösi útnál ha arra jársz és van kedved írj és találkozunk.
Írj itt privátba, vagy e mailba.
Meztelenpasi87@gmail.com
Szép Napot
Nyéken ma valaki közös hoki 4 fele?
laza nudi filmezés ma BP? Valki akit ez izgatna?
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Sziasztok, tudnátok infókat mondani az esztergomi naturista wellnessről? Hétköznap-hétvégén sokan szoktak lenni? Járnak oda fiatalok is? Mennyire bevállalósak a vendégek? Takargatják magukat lepedővel az emberek, vagy tényleg naturista? Van olyan hely ahova félre lehet vonulni egy gyors menetre? Van mód arra, hogy a jakuzziban vagy zuhanyzóban vagy valami pihenőhelyen játsszunk kicsit egymással? Mennyire háborodnak fel egy merevedésért?
Köszi!
Köszi!
Nyékről kesem a fekete suzuki Ignises vékony hölgy tagú párt. Ismeri valaki őket. Köszi
Sziasztok
Ma napközben lenne hellyel aki meztelenkedne otthon ?
Ma napközben lenne hellyel aki meztelenkedne otthon ?
Lemennék sétálni a Gárdonyi nudira!
Szép idő van!
Ki tudja lehet megjön majd a kedvem egy masztihoz!
Privátba jelezz ha lenne kedved kukkolni!
Szép idő van!
Ki tudja lehet megjön majd a kedvem egy masztihoz!

Privátba jelezz ha lenne kedved kukkolni!

Debrecenben valaki otthoni nudizásra?
nudi filmezés ma BP? Valki akit ez izgatna?
Jan. 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat, költségekkel nem kell foglalkoznod. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Délegyházára lehet már szállást foglalni? Valaki próbálta már?
Holnap (szombat reggel fél 8 után a nyéki-tónál a Hejőkeresztúri behajtónál keresek valakit aki szopatna ,vagy szopna.
Sziasztok!
Ma este Ráckevére megyek a szauna estre. Bp-ről indulok, kb 7 körül, 2-3 szabad hellyel. Akinek van kedve,költségmentesen tud csatlakozni az utazást tekintve.
Ma este Ráckevére megyek a szauna estre. Bp-ről indulok, kb 7 körül, 2-3 szabad hellyel. Akinek van kedve,költségmentesen tud csatlakozni az utazást tekintve.
A hétvége folyamán készülnek párok/hölgyek szaunázni Sárvàrra?
Esetleg Bük-re?
Esetleg Bük-re?
Valaki csütörtökön kora délután Sárvaron vagy Bükfürdőn, nem csatlakozna egy nudira?