sziasztok jan 7. 8 .9. délelőtt autós túra nógrád heves pest jászkun. nőt párt
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
pénteken Kaposvár Nagykanizsa útra valaki?és persze vissza

A kora esti órákban megyek a 11. kerületből Gödöllőre. Ha valakinek jó, csatlakozhat.
Szilveszter este,Esztergom-Budapest-Ballószög útvonalon,szívesen elviszünk lányokat,párokat........hajnalban pedig vissza...jelentkezni privátba kérem......
Sziasztok.Lányok valaki kijönne hozzám Angliába 1-2 hétre,mindent én állok.
Sziasztok! Január 6.-án Salzburg felé megyek, valaki utitársnak?
Nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!
Én tudok hozzátok csatlakozni.Hol lenne nektek jó?
Szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Ma estére szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Sziasztok! Holnap ( 18 . án ) indulok Budapestről Bécsbe a délelőtti órákban. Ha van olyan lány / pár akit elvihetek egy darabon keressen privátba.
kamionos srácot keresek 4- es 31 es ut környéke
közös élvezetekre
közös élvezetekre
Sziasztok! 33 éves srác vagyok. Kőkemény farkamra keresnék hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék
Holnap de. Szeged, Bp.,Győr?Nő vagy pár.

Üdv!Ma du. öt körül indulok Fehérvárra éjfél után pedig vissza Pestre.Lány-nő illetve pár társaságát örömmel venném. 06 30 580 65 19
sziasztok! December 14.-én megyek Salzburg környékéről magyarországra, valaki?