LÁNYOK Barinők max.2
fiatal csinos vékony... 3 nap wellnes hétvége velem egy 5 * szállodába mindent én álok ha van kedved csatlakozni részletek : pit001@vipmail.hu

Sziasztok!November 30.án Salzburból megyek magyarországra, és vasárnap vissza , valaki utitársnak?
sziasztok 11.28-án valaki megy pestre ?utitárs lennék bi pasi vagyok

Sziasztok! Csütörtök reggel megyek BP-ről Zalaegerszegre, délután pedig vissza. Hölgy vagy pár csatlakozhat hozzam... Leveleket várok.
holnap szegedre szeretnénk menni egy párhoz heves megyéböl lenne olyan fiu aki elvinne minket? cserébe beszálhatna 5 nek 2 párhoz levelek belső üziben.
Szia baby.. Én tiszavasváriban lakok
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 19. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (445722)
2011. 11. 19. szombat 14:59
Hétvégékre keresek SZABOLCSBÓL olyan elhanyagolt 30 on felüli férfit aki szeret kirándulni,beszélgetni. kocsival rendelkezik .és szereti a szexet is.Tiszalöki,molett nö vagyok ,középkoru.
most indulok Tapolca Sümeg Sárvár Répcelak és vissza bárkit felvennék irjatok hivjatok 06205540437
SZioka kimegy mostanába Budapestről Miskolcra 06 20 573 89 74 .ezen elér.kőszi ha hivsz
bérelj pasit. kirándulásra és minden jora
párok szolo hőlgyek...nincs autod?? én megoldom... bárhonnét bárhová... fizetség?? te magad..
belsőlevelet várok

Sziasztok!
November 17-én reggel megyek Pécsről Budapestre, és délután vissza.
Szexéhes útitársat keresek lányok/párok személyében.
Sziasztok!November 16.án megyek Salburgfelöl magyarországra, ha valaki szeretne jönni írjon, és vasárnap délután pedig vissza felé is várom az utitársaim.
Sziasztok!
Ma estére Nyíregyházáról Budapestre szívesen elvinnék egy odaadó hölgyet

sziasztok hétvégén megyek Hollandiába és útitársat keresek akár csak rész útra is
Szerda (nov.7-én) estére megyek Nyíregyháza felől Budapestre szívesen elvinnék egy bevállalós odaadó hölgyet

sziasztok hétvégén megyek Hollandiába és útitársat keresek akár csak rész útra is
Zala megyéből keresek lányt ,lányokat ,párt uti társnak bulikba vagy bárhova némi viszonzásért
06308672308
06308672308
Sziasztok!
Ma estére váratlanul magamra maradtam,de ez nem veszi el a kedvem egy kis kikapcsolódástól...
Ráckevére mennék szaunázni de akár kehidára is kilukadhatok amennyiben megoszthatnám valakivel/valakikkel az estém!A félreértések elkerülése végett nem tartok igényt az úti ktsg megosztásban,és nincs határozott elvárásom sem cserébe!!!
Szóval 7 és 8 közt este indulok pestről egy kényelmes tágas autóval... itt vagy priviben várom ha valaki(k) csatlakoznának jármű hiányában illetve nem zárkóznak el egy "idegentől"...
Szép napot
Ma estére váratlanul magamra maradtam,de ez nem veszi el a kedvem egy kis kikapcsolódástól...
Ráckevére mennék szaunázni de akár kehidára is kilukadhatok amennyiben megoszthatnám valakivel/valakikkel az estém!A félreértések elkerülése végett nem tartok igényt az úti ktsg megosztásban,és nincs határozott elvárásom sem cserébe!!!
Szóval 7 és 8 közt este indulok pestről egy kényelmes tágas autóval... itt vagy priviben várom ha valaki(k) csatlakoznának jármű hiányában illetve nem zárkóznak el egy "idegentől"...
Szép napot
bérelj autot bérelj társaságot
kiséret hőlgyeknek pároknak társaság...belső levelet várok.

nyíregyí pár ff tagja nov -8 este walterszhauzenböl megyek magyarországra van két helyem csajok éret nö valaki ?