Sziasztok! November 4.-én megyek Salzburg felé, Zalából, szívesen elhoznék magammal párt, vagy nőt.
Hali! vasárnap este Budapestről indulok visssza zalába! Ha valakinek van kedve csatlakozni írjon!
Sziasztok! Ma öt után a Keszthely-Zalaegerszeg útvonalon megállnék valahol huncutkodni, ha lenne érdeklődő. Bárki és bármi szóba jöhet.
Sziasztok most vasárnap késődélután indulok kanizsára vissza nem jövök ha van vlalkinek kedve jönni irjon üzit
20-án Tatatbányáról mennék Kehidára, egy hölgy eljönne velem?
Sziasztok!
Holnap (pénteken) lenne kedve valakinek pestről Tiszafüredre jönnie?

Holnap (pénteken) lenne kedve valakinek pestről Tiszafüredre jönnie?
Üdv!Holnap kora reggel Budapestről indulok Győrbe később vissza.Pár illetve lány-nő társaságát örömmel venném. 06 30 580 65 19
Extrém és bizar szexet szerető és gyakorló párt keresek.....exhibic01@gmail.com
sziasztok ma 10 körül megyek Siófokról Salgótarjánba és vissza valaki csatlakozhat 20-8017021
Ma vki ugyanezen az útvonalon?
Bp-ről indulok 15:00kor Fehérvárra és vissza Bp-re. Bárkit elvinnék.......
Holnap szeretne valaki de. Tiszavasváriból Debrecenbe jutni ?
Október 02 (kedd) hajnalban indulok Tolna megye, Budapest, Bécs és még aznap vissza.Lány,nő illetve pár társaságát örömmel venném.
Lany(ok), vagy parok, penteken vki csatlakozna Gyor - BP - Gyor utra? Reggeli indulas, este vissza.
heve környékéröl megy ma valaki pestre akihez beférnék? 06203543609
Szivessen utaznak nyitott parokkal vagy holgyekkel.....

Üdv!Ma késő délután indulok Budapestről-Bécsbe.Lány,nő illetve pár társaságát örömmel venném. 06 30 580 65 19
Hy,
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!!
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!!
szioka kimegy pestre mostanába veszprém ből irok előreis kőszőnőm ezen el lehet érni 06 20 573 89 74.
Hello holnap györ pest vonalon vki?