Csütörtökön lányt, hölgyet elvinnék Nyíregyháza felől Budapestig és este vissza

Szia! Mikor? Hol? Csütörtök?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 12. vasárnap 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (419838)
2012. 08. 12. vasárnap 10:13
olyan pasikat keresek akik megeröszakolnának (tudok félre esö helyet)
Sziasztok!Budapestről megyek Kanizsa felé.Nem csatlakozik valaki hozzám 17-17.30körül?
Megalljak valahol vagy elvigyek valakit ma delutan Zalaegerszeg Balaton Kecskemet Szeged vonalon? (Lany vagy part keresek. Ffi bi NEM ok!)
sziasztok valamikor jövő héten mennék pár napra az adriára saját apartmanba lányok vagy párok velem tarthatnak nektek semmi költség nincs
péntek du...Budapest-Kecskemét-Tőserdő.....hölgyet,hölgyeket keresünk

vasárnap kora este 6-7 szentendre budapest... hölgyet keresek

Hétvégén megyek motorozni Pest környékén, valaki velem tart?
Hölgyekkel létesítenék bármilyen kapcsolatot! Kísérést is vállalok bármilyen rendezvényre.
Én 21 éves sportos jó megjelenésű Szabolcs megyei srác vagyok! érd privátban!
Én 21 éves sportos jó megjelenésű Szabolcs megyei srác vagyok! érd privátban!
Legutóbb sikerrel jártunk lássuk most is sikerül-e?
Aug 23 Csütörtök DÉLELŐTTRE keresünk 8:00-11:00 között BP-Siófok vonalon a 7-es út mellett bárhol. Nagyfarkú (20/5+) aktív/uni bi vagy (23/6+) hetero srácot. 27 éves fiú lány pár vagyunk.
Az idő rövidsége miatt kérlek fényképes levelet küldj telefonszámmal és bővebb bemutatkozással illetve hogy merre vagy megtalálható. Délelőtt 9-10 körüli találkával még van helyünk a 11. kerben később nálad, szabadban vagy autóban!
Kérjük aki nem tud normális képet küldeni vagy nagyon elmarad a kívánt mérettől ne is írjon. És könyörgöm tanuljátok már megmérni a farkatokat. A valós 20centihez 28centiset kell keressünk azért kicsit szánalmas nem?
Fényképes telefonszámos leveleket várunk az alexxxandra84@gmail.com -mailra. Arc és farok kép kötelező.
Esetleg keresünk csinos hölgyet bár erre 0 az esély de ha mégis jelentkezz.
Aug 23 Csütörtök DÉLELŐTTRE keresünk 8:00-11:00 között BP-Siófok vonalon a 7-es út mellett bárhol. Nagyfarkú (20/5+) aktív/uni bi vagy (23/6+) hetero srácot. 27 éves fiú lány pár vagyunk.
Az idő rövidsége miatt kérlek fényképes levelet küldj telefonszámmal és bővebb bemutatkozással illetve hogy merre vagy megtalálható. Délelőtt 9-10 körüli találkával még van helyünk a 11. kerben később nálad, szabadban vagy autóban!
Kérjük aki nem tud normális képet küldeni vagy nagyon elmarad a kívánt mérettől ne is írjon. És könyörgöm tanuljátok már megmérni a farkatokat. A valós 20centihez 28centiset kell keressünk azért kicsit szánalmas nem?
Fényképes telefonszámos leveleket várunk az alexxxandra84@gmail.com -mailra. Arc és farok kép kötelező.
Esetleg keresünk csinos hölgyet bár erre 0 az esély de ha mégis jelentkezz.
Lányok egy kis motorozás Szabolcs megyében és környékén?

Budapest-Dunai szakaszon, hölgy ??
pásztó nyiregyháza holnap reggel vissza délután nőt párt
Nagyatád - Csurgó útvonalon keresek akár hosszabb távra is Lányt. Miért buszoznál, ha mehetünk együtt is?! :p
Sziasztok hölgy vagy pár egy kis huncutkodásra Győr vagy környékén
Sziasztok ! Naponta járok Bécsbe, Sopron - Bécs vagy Csorna-Óvár- Bécs útvonalon , ha valaki csatlakozna írjon !!!
Lányokat, lány párokat várok !!!!!
Lányokat, lány párokat várok !!!!!
Szia! Szeptember 11-re keresek hölgy útitársat Dunavecse - Székesfehérvár - Dunavecse útvonalra... Délelőtti indulással, akár egész napos programra.
Az új email címem: kukucs69@yahoo.com, a hotmail címre ne írjatok, nem tudom megnézni!!!
Állandó partnert is keresek hosszútávra, Dunaújváros környékén.
Az új email címem: kukucs69@yahoo.com, a hotmail címre ne írjatok, nem tudom megnézni!!!
Állandó partnert is keresek hosszútávra, Dunaújváros környékén.
Kedden a Fajsz- Kalocsa-Dpataj-Budapest útra keresek masztizni mutogatni szerető utitársat! Reggeli órákban indulok, este jövök hazafelé.Lányok hölgyek üzenetét várom! Jó idő esetén a Lupa tóra is elmegyek...
Sziasztok!
Hétvégi kikapcsolodáshoz ,utazáshoz , szaunázáshoz, wellnesshez , strandoláshoz , keresem partnerem Zala - Vas -Somogy megyei Hölgy személyében!
Hétvégi kikapcsolodáshoz ,utazáshoz , szaunázáshoz, wellnesshez , strandoláshoz , keresem partnerem Zala - Vas -Somogy megyei Hölgy személyében!
Hölgyek, párok! Autós szex ma?