08.09-ÉN Békéscsaba Budapest utvonalat jarom várom azok jelentkezését akik lennének utitarsaim (holgyek vagy párok személyében!) Én 27 éves srác vagyok!
Sziasztok ! Októberi Egyiptomi nyaralásra meghívnék belevaló lányt vagy bi lány-párt !!! Bulizzunk egy jót !!!
Priviben jelentkezzetek ! J.
Priviben jelentkezzetek ! J.
Sziasztok ! Naponta járok Bécsbe, Sopron - Bécs vagy Csorna-Óvár- Bécs útvonalon , ha valaki csatlakozna írjon !!!
Lányokat, lány párokat várok !!!!!
Lányokat, lány párokat várok !!!!!
Kár hogy nem szerdán mennétek kocsikázni (holnap), mert éppen arra lesz dolgom !
Ha mégis , írjatok !!!
Ha mégis , írjatok !!!
Helló Mindenkinek!Ausztriában is lakó és dolgozó 50éves sportos férfi keres,csinos és diszkrét Hölgyet,tartós szexpartnernek(csak a hétvégén!)Győr-Sopron megyeiek előnyben!Esetleg nyitott házaspárhoz csatlakoznék,akik komolyan is gondolják(nem csak hirdetnek?!)és NEM féltékenyek!!!CSAK szex tabuk nélkül,újraházasodni nem az esetem!Sok a hirdető,de kevés az esély,fantázia van,de megtenni azt már nem lehet hisz "tabu"?Sok kellemes órát mindenkinek!!SirKán

Aug 6 Hétfő estére keresünk 19:00-23:00 között BP-Siófok vonalon a 7-es út mellett bárhol. Nagyfarkú (20/5+) aktív/uni bi vagy (23/6+) hetero srácot. 27 éves fiú lány pár vagyunk. Holnap indulunk Siófokra.
Az idő rövidsége miatt kérlek fényképes levelet küldj telefonszámmal és bővebb bemutatkozással illetve hogy merre vagy megtalálható. este 7-8 körüli találkával még van helyünk a 11. kerben késöbb nálad szabadban vagy autóban!
Fényképes telefonszámos leveleket várunk az alexxxandra84@gmail.com -mailra. Arc és farok kép kötelező.
Az idő rövidsége miatt kérlek fényképes levelet küldj telefonszámmal és bővebb bemutatkozással illetve hogy merre vagy megtalálható. este 7-8 körüli találkával még van helyünk a 11. kerben késöbb nálad szabadban vagy autóban!
Fényképes telefonszámos leveleket várunk az alexxxandra84@gmail.com -mailra. Arc és farok kép kötelező.
Augusztus 6-ra Budapest- Dunaujváros és vissza útvonalon keresek hölgyet vagy párt. Indulás 8-9 óra körül üzeneteket: sziszka59@windowslive.com vagy itt is várom.
Szia! Szeptember 11-re keresek hölgy útitársat Dunavecse - Székesfehérvár - Dunavecse útvonalra... Délelőtti indulással, akár egész napos programra.
kukucs69@hotmail.com
kukucs69@hotmail.com
Vasárnap este 6 tól indulok Szombathelyről Székesfehérvárra, aki arra tart vagy van kedved, irjon nyugodtan!
Szolnokon keresek olyan lányt, aki szeretne kocsikázni!!!
kukkolnék párokat , lányokat budapesten. 190/80 és 20/5
minden jóban benne vagyok, de hetero vagyok
minden jóban benne vagyok, de hetero vagyok
Szerdán a Fajsz- Kalocsa-Dpataj-Budapest útra keresek masztizni mutogatni szerető utitársat! Reggeli órákban indulok, este jövök hazafelé.Lányok hölgyek üzenetét várom! Jó idő esetén a Lupa tóra is elmennék...
Végülis jogos a kèrdés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 29. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (852486)
2012. 07. 29. vasárnap 21:22
Akkor ki vezeti a mi kocsinkat???

Akkor ki vezeti a mi kocsinkat???
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 29. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (846359)
2012. 07. 29. vasárnap 18:45
És ha ti szállnátok hozzám?

És ha ti szállnátok hozzám?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (852486)
2012. 07. 25. szerda 17:29
Budapest-Székesfehérvár útvonalon beszállhatna hozzánk egy szexi fiatal srác.

Budapest-Székesfehérvár útvonalon beszállhatna hozzánk egy szexi fiatal srác.

Sziasztok! Augusztus 3.-án megyek Salzburgból, magyarországra, ehez keresek utitársat, nőt, vagy párt, akiket nagyon szívesen elvinném,.
Ma délben Sárvár - Zalaegerszeg útvonalon keresek útitársat.
Sziasztok hölgyek!
07.18-án Tata-Vác oda-vissza útra eljönne velem valaki?
Esetleg útközben,vagy Vácott?
07.18-án Tata-Vác oda-vissza útra eljönne velem valaki?
Esetleg útközben,vagy Vácott?
Minden nap reggel Nyíregy-Debrecen majd délután vissza..
HA bevállalós NŐ vagy és nincs kedved vonatozni/buszozni dobj egy mailt
HA bevállalós NŐ vagy és nincs kedved vonatozni/buszozni dobj egy mailt