Sziasztok!
Olyan nagymellű csajt keresek, aki szívesen eltöltene 10 napot egy 28 éves pasival Görögországban! Az utazást én fizetem, all inclusive!
Semleges helyen történő találkozás után és kölcsönös szimpátia esetén, időpontot egyeztetünk az útra.
Olyan nagymellű csajt keresek, aki szívesen eltöltene 10 napot egy 28 éves pasival Görögországban! Az utazást én fizetem, all inclusive!
Semleges helyen történő találkozás után és kölcsönös szimpátia esetén, időpontot egyeztetünk az útra.
Sziasztok!Baja környéki csaj van akinek lenne kedve ma este autokázni?
Senki nem megy ebben a jó időben sehova?
hétvégére tudna valami programot mi egy heves megyei fiatal pár vagyunk
Hétvégére ...Hajós bulihoz keresek bevállalós csinos hölgyet, Budapest-Duna környékén..Kaja-pia-fantázia-lehetőség adott, de természetesen csak kölcsönös szimpátia esetén ! Mindent lehet de semmi sem kötelező a mottó !!
Priviben keress ha tetszik , érdekel vagy van ötleted ill kérdésed l!!!
Priviben keress ha tetszik , érdekel vagy van ötleted ill kérdésed l!!!
Sziasztok
Olyan hölgyet keresek aki kijönne hozzám Angliába 1-2 hétre,természetesen mindent én állok.
Olyan hölgyet keresek aki kijönne hozzám Angliába 1-2 hétre,természetesen mindent én állok.
Sziasztok!
Olyan nagymellű csajt keresek, aki szívesen eltöltene 10 napot egy 28 éves pasival Görögországban vagy Törökországban! Az utazást én fizetem, all inclusive!
Olyan nagymellű csajt keresek, aki szívesen eltöltene 10 napot egy 28 éves pasival Görögországban vagy Törökországban! Az utazást én fizetem, all inclusive!
2 barát (...Hétvégére ...Jakuzzis bulihoz keres hölgyet-hölgyeketket, Balaton v Egri helyszinnel..Kaja-pia-fantázia-lehetőség adott, de természetesen csak kölcsönös szimpátia esetén ! Mindent lehet de semmi sem kötelező a mottó !!
Priviben keress ha tetszik és van ötleted ill kérdésed l!!!
22 és 27éves srácok vagyunk. Csinos hölgyet keresünk Péntek (júli 6) délelöttre kora délutánra. Pestről indulunk cél a délegyházi tavak (akár a nudis is) Jó hangulat és ami még belefér
visszaindulás 1-4 között. Tudunk némileg hozzád is igazodni. Küldj belső üzit elérhetőséggel. Kocsival megyünk. Háztól házig viszünk.

jön egy vállalkozó kedvű hölgy ma vonattal siófokra? 17es vonattal megyek. leghátsó kocsiban leszek a leghátsó széken. ha szimpi vagyok. jelezd

A héten Júli 3-4-5-6 bármelyik napon úgy dönthetünk hogy irány a Velencei tól (3.ára tervben is van)
22 és 27éves srácok vagyunk. Hölgyet/hölgyeket (max3-at) keresünk akik Bp-Gárdony vonalon partnereink lennének.
Indulás kb 8-9kor érkezés 14-16 között minimálisan tudunk igazodni hozzád
Dobj üzit telszámmal és felhívlak megbeszélni.
22 és 27éves srácok vagyunk. Hölgyet/hölgyeket (max3-at) keresünk akik Bp-Gárdony vonalon partnereink lennének.
Indulás kb 8-9kor érkezés 14-16 között minimálisan tudunk igazodni hozzád
Dobj üzit telszámmal és felhívlak megbeszélni.
2 barát (...Hétvégére ...Jakuzzis bulihoz keres hölgyet-hölgyeketket, Balaton v Egri helyszinnel..Kaja-pia-fantázia-lehetőség adott, de természetesen csak kölcsönös szimpátia esetén ! Mindent lehet de semmi sem kötelező a mottó !!
Sziasztok!
Jövő szombattól 1 hetes görög nyaralásra szívesen látnék útitársul egy csinos, vékonyabb, vagy arányos testalkatú Lányt, Hölgyet. Ha érdekes küldj egy rövid bemutatkozó levelet elérhetőséggel.
Jövő szombattól 1 hetes görög nyaralásra szívesen látnék útitársul egy csinos, vékonyabb, vagy arányos testalkatú Lányt, Hölgyet. Ha érdekes küldj egy rövid bemutatkozó levelet elérhetőséggel.
Sziasztok! Julius 6.-án megyek Salzburgból, Zalába, szívesen elvinnék hölgyet, párt magammal, és vasárnap pedig vissza Salsburga, ha valakit érdekel, írjon emailt frederich111@freemail.hu
ja Gödről indulok Pesten keresztül
sziasztok holnap dél körül megyek a Balatonra, uti társat keresek lány személyében remélem nem csak utazunk

sziasztok péntek hajnal pásztó miskolc dél körül vissza
Sziasztok! Olyan nagymellű csajt keresek, aki szívesen eltöltene 10 napot egy 28 éves pasival Görögországban vagy Törökországban! Az utazást én fizetem, all inclusive! Semleges helyen történő találkozás után és kölcsönös szimpátia esetén, időpontot egyeztetünk az útra.
Pénteken, jún. 22.-én 18:00-19.00 körül Bp-ről indulok Tapolcára, szívesen elviszek magammal egy finom kis hölgyet!Jelentkezést a 30-266-0954 számon várok!
Sziasztok. Csütörtök éjjel utazok Budapestről-Sopronba. Hölgy utitársat keresek! Privátba írjatok.