Sziasztok!
Debrecen-Szolnok-Cegléd vonalon keresek kíváncsi hetero, kezdő bi, vagy bi srácokat MAX. 30-IG (ha nagyon jól nézel ki, idősebb is lehetsz! ) haverkodásra, bulizásra, beszélgetésekre, sőt megfelelő szimpátia esetén akár tovább is mehetünk!
Legyél fiatal, lendületes, energikus, jófej, jóképű, VÉKONY, SPORTOS, vagy IZMOS (!), és semmiképpen sem lányos!
Aki nem ilyen, az ne próbálkozzon legyen oly kedves, mert a képcserénél, vagy camozásnál (ez utóbbit preferálom, érthető okokból...) úgyis egyből kiderül minden! Fölösleges köröket meg én nem akarok futni, de más sem.
Én magam 24 éves, ápolt, igényes, egészséges srác vagyok.
Az e-mail címem: biboyszolnok@freemail.hu
Ide küldj üzenetet, adatokkal (kor, kg, cm, haj, szem, lakhely, stb.)
Várom a leveleket!
Ciao!
Debrecen-Szolnok-Cegléd vonalon keresek kíváncsi hetero, kezdő bi, vagy bi srácokat MAX. 30-IG (ha nagyon jól nézel ki, idősebb is lehetsz! ) haverkodásra, bulizásra, beszélgetésekre, sőt megfelelő szimpátia esetén akár tovább is mehetünk!
Legyél fiatal, lendületes, energikus, jófej, jóképű, VÉKONY, SPORTOS, vagy IZMOS (!), és semmiképpen sem lányos!
Aki nem ilyen, az ne próbálkozzon legyen oly kedves, mert a képcserénél, vagy camozásnál (ez utóbbit preferálom, érthető okokból...) úgyis egyből kiderül minden! Fölösleges köröket meg én nem akarok futni, de más sem.
Én magam 24 éves, ápolt, igényes, egészséges srác vagyok.
Az e-mail címem: biboyszolnok@freemail.hu
Ide küldj üzenetet, adatokkal (kor, kg, cm, haj, szem, lakhely, stb.)
Várom a leveleket!
Ciao!
Ma délután indulok Nyíregyházáról Bpre! Valaki velem tartana?
junius 7-én reggel indulok budapest-- zalakaros lányt , hölgyet szivesen elviném egy kiss szeretkezés-szex irjatok szia
Üdv!Holnap 7:30 körül indulok Budapestről-Parndorfba .Ápolt lány-nő illetve pár társaságát örömmel venném.Anyagiaktól mentesen. 06 30 872 20 08
Hello!Csütörtök délután vagy péntek kora reggel megyek miskolcról budapestre...ha van lány, hölgy asszony aki utazna , akkor várom privát üzenetét.33ff
Sziasztok, június folyamán többször megyek Pestre, és Pécsre Szombathelyről, akinek van kedved, esetleg tudja pontosan mikor hova megy, igazítom hozzá az én programomat, és minden okés.
Várom párok, lányok leveleit!
Várom párok, lányok leveleit!
Reggel 8-9között indulunk Bp-ről Székesfehérvár Zamárdi vonalon. Hölgyet hölgyeket (max 3at több hely sajnos nincs) szívesen elviszünk.
20on éves srácok vagyunk.
írj belső üzit telszámmal és reggel felhívlak! akár útközben is felveszünk!
20on éves srácok vagyunk.
írj belső üzit telszámmal és reggel felhívlak! akár útközben is felveszünk!
Vasárnap a Fajsz- Kalocsa-Dpataj-Budapest útra keresek masztizni mutogatni szerető utitársat! Reggeli órákban indulok, este jövök hazafelé.Lányok hölgyek üzenetét várom! buck
Lányokat fuvaroznék Vas,Veszp. megyében.....egyedül vagyok...nemrég szakítottam...unatkozok,szeretek kocsikázni...és magányom enyhitésére szíívesen elviszlek kocsival ahova menni szeretnél....cserébe egy kis kézimunkát várok,ha bejövünk egymásnak....és ugy alakul.....irjatok bátran aztán meglátjuk mi lesz....és rendszeresen is fuvarozlak...buliba....suliba...ha van időm....
Május 11-én pénteken délelötti reggeli indulással keresünk hölgyet/hölgyeket BP-Balaton északi part (Zánka és keszthely között van a cél) vonalra. mi két 20on éves srác vagyunk.
Küldj belső üzit.
Pusz
Küldj belső üzit.
Pusz
Vasárnap a Fajsz- Kalocsa-Dpataj-Budapest útra keresek masztizni mutogatni szerető utitársat! Reggeli órákban indulok, este jövök hazafelé.Lányok hölgyek üzenetét várom!
Sziasztok! Vágyaink megéléséhez keresünk partnereket: férfiakat, párokat. Szeretjük felvenni videóra a szeretkezést, különböző helyszíneken. Aki érdekel,az jelentkezzen privat levél formájában. Ezután telefonszámcsere, és tali. Nem emailezünk, msn stb...
Sziasztok!Nőt,párt keresek laza kapcsolatra!Motoros túra,közös nudi,szauna stb.Írjon bárki akit érdekel
Holnap du megyek Sopronbol Kanizsara
Ha valakit erdekel szivessen elviszem...hm
Irj uzit ha erdekel
Ha valakit erdekel szivessen elviszem...hm
Irj uzit ha erdekel
Május 4. pénteken 10-14 közötti indulással keresek Fiú, Lány, Pár útitársat BP-ről kecskemétre
Cegléd felé megyek nem autópályán ha bárhova elvihetlek szólj.
De akár Visszafelé is szívesen hozok valakit, de visszafele csak 1 hely lesz valószinűleg.
Dobj belső üzit
Cegléd felé megyek nem autópályán ha bárhova elvihetlek szólj.
De akár Visszafelé is szívesen hozok valakit, de visszafele csak 1 hely lesz valószinűleg.
Dobj belső üzit
Holnap (máj1) hajnalban, valaki jön Bécsbe? Elviszem, szivesen
Heti három alkalommal bekescsaba-bécs-bekescsaba!Nöt keresek utitársnak...Irhatsz ide is:oralszex@citromail.hu
Hétvégén Nudizáshoz Keresek 35-től Mindkét Részről BISZEX Párt Budapesten!
Én vasárnap a kora délelőtti órákban szeretnék indulni KOCSIVAL!
Mehetünk Gárdonyba de a Luppára is akár...
Állítólag nagyon szép idő lesz.
Ha valakinek van kedve csatlakozni hozzám az kérem belső üziben jelezzen.
A kocsiban még van hely......
Én vasárnap a kora délelőtti órákban szeretnék indulni KOCSIVAL!
Mehetünk Gárdonyba de a Luppára is akár...

Állítólag nagyon szép idő lesz.
Ha valakinek van kedve csatlakozni hozzám az kérem belső üziben jelezzen.
A kocsiban még van hely......

Május 10-én a reggeli órákban indulok Nyíregyháza felől Budapestre és du vissza. Szívesen elvinnék egy hölgyet aki utazna velem...

Sziasztok!Ha valaki utazna Salzburg- Graz- Zalaegerszeg, utvonalon, vagy utitárs lennék vagy, velem lehetne utazni.