Sziasztok!
Hétvégén mennék nudizni Bp-ről, kocsival.
Még nem tudom hova, de várok ötleteket és érdeklődőket akikkel együtt mehetnénk.
Hétvégén mennék nudizni Bp-ről, kocsival.
Még nem tudom hova, de várok ötleteket és érdeklődőket akikkel együtt mehetnénk.

Sziasztok,
Csütörtök reggel autózok Budapest-Püspökladány utvonalon és aznap este vissza ha valakit érkekel küldjön belső levelet.
Csütörtök reggel autózok Budapest-Püspökladány utvonalon és aznap este vissza ha valakit érkekel küldjön belső levelet.
Szóló urakat keresünk. Csak priviben válaszolunk!
szia
Laci vagyok ha érdekel tel:0630 6601792 (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 18. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Laci vagyok ha érdekel tel:0630 6601792 (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 18. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (743893)
2012. 04. 18. szerda 20:17
Holnap keresek partnert akit izgat a kamionban szex az M0 on. Csömörig írj.
Holnap keresek partnert akit izgat a kamionban szex az M0 on. Csömörig írj.
sziasztok...pénteken pestről akar jönni valaki kocsival zalaegerszeg felé?azon az útvonalon esetleg egy kis kitőré nem gond...
Szombat este utazunk (3 férfi) Pestről Nyíregyházára, egy hölgy csatlakozhat!
Balatonföldvárról megyek Budapestre a régi 7-es főúton. Ha valakit érdekel szívesen elviszem 2012 április 19-én reggel 9:00 után. Ha érdekel jelezd priviben.
borsodi lány, pár kocsikázás??

Fiatal nőt keresek motoros túrázáshoz.
minden vasárnap délután megyek Szekszárdról Budapestre! bárkit szívesen elviszek!! írjprvátba
Holnap reggel (5-6) BP-Tatabánya útvonalra keresek partnert.
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P : és miskolci vagyok és szivesen elkényesztetlek titeket csajok élőbe is nem csak gép előtt nagy a szám:P msn huncut_fiu18@hotmail.com
Sziasztok!
Hétköznap Bp-Érd, Érd-Bp útvonalra( pl:munkába járó) partnert keresek.
Hétköznap Bp-Érd, Érd-Bp útvonalra( pl:munkába járó) partnert keresek.
Kocsikáznék Budán holnap nővel, lánnyal. Ha érdekel akkor írj.
Kanizsa környékén járó bi/homo férfiak egy gyors szex hogy megkönnyülve mehets tovább?Írj ha érdekel!
Jó reggelt!Ma délutáni órákban(14-15) indulok Budapestről,Marcaliba.Lány-nő illetve pár társaságát örömmel venném.06 30 872 20 08
Szombaton délután Tiszaörs-Fegyvernek-Abony-Dabas útvonalon mennék, ha elvinnétek szívesen meghálálom.
Választ levélben várok.
Választ levélben várok.
Helló!Most indulok Fonyódról Budapestre,örömmel venném lány illetve pár társaságát. 06 30 872 20 08
Üdv! Minden hétköznap Dújv.-Paks, majd Paks-Dújv., akit érdekel privi /csak hölgy/!