Közös masztizáshoz keresek puncimániás masztikedvelő hetero urat,jó ha van autód,helyem van,fiatal pestmegyei srác vagyok.Budapest és környéke!
Honap (hétfő) reggel 7 felé Budapest-Pécs útvonalon megyek. Hölgy/pár utitársat keresek, érdekel valakit??
Holnap megyek bp-ről pilisre,ha akad hölgy utitárs jelentkezzen a farkvad@hotmail.com msn-címen.
Hello
Van autóm,keresek olyan hölgyet aki menne valahova,de nincs mivel!!!
torpapa30@freemail.hu
Van autóm,keresek olyan hölgyet aki menne valahova,de nincs mivel!!!
torpapa30@freemail.hu
Budapesti, 36 éves, ápolt és egészséges férfi csinos lánnyal, vagy párral, töltene egy wellness hétvégét. Olyan jelentkezőket keresek, aki/akik hajlandóak óvszer nélkül is szexelni. Az ország egész területéről. Kifejezetten várom terhes kismamák, várandós hölgy tagú párok, vagy egy megtermékenyítő férfit kereső hölgyek jelentkezését is.
A költségeket én állom.
A költségeket én állom.
Budapesti, 36 éves, ápolt és egészséges férfi csinos lánnyal, vagy párral, töltene egy wellness hétvégét. Olyan jelentkezőket keresek, aki/akik hajlandóak óvszer nélkül is szexelni. Az ország egész területéről. Kifejezetten várom terhes kismamák, várandós hölgy tagú párok, vagy egy megtermékenyítő férfit kereső hölgyek jelentkezését is.
A költségeket én állom.
A költségeket én állom.
Kamionos bi srácot keresek
bi srác vagyok
minden érdekel.
bi srác vagyok
minden érdekel.
Most este Budapesten szívesen elviszek párokat vagy lányokat egy fuvarra
Ma du.Komárom- Fehérvár erre felé valaki?
Honap reggel 8 után Budapest-Monor-Ceglég majd 12 után vissza! Érdekel valakit??
A költségeket én állom.
A költségeket én állom.
Budapesten szívesen fuvaroznék hölgyet bármelyik nap egy komoly mercedessel!
Leszek a sofőröd!
Cserébe csak egy kis izgató közös masztit szeretnék!
Kor, alkat nem számít!
Leszek a sofőröd!
Cserébe csak egy kis izgató közös masztit szeretnék!
Kor, alkat nem számít!
Hölgyeket, párokat keresek közös masztira, akiket izgat egy sportos, borotvált pasi, szép vastag farokkal!
Ha csak nézni szeretnél az sem baj!
Kocsiban, szabadban, szaunában, bárhol kiverem előtted!
Budapestiek és Pest megyeiek előnyben!
Utazni tudok!
Ha csak nézni szeretnél az sem baj!
Kocsiban, szabadban, szaunában, bárhol kiverem előtted!
Budapestiek és Pest megyeiek előnyben!
Utazni tudok!
Hétvégékre keresek SZABOLCSBÓL olyan elhanyagolt 30 on felüli férfit aki szeret kirándulni,beszélgetni. kocsival rendelkezik .és szereti a szexet is.Tiszalöki,molett nö vagyok ,középkoru.
Kedden valaki Pécs-Kaposvár-Balatonfenyves és vissza útvonalon?
Ma este Bács megyében valaki, kis autózás?
Budapesten nem kocsikázna hölgy? vagy akár utazhatna városon belül

Ma vagy holnap este szívesen kocsikáznék budapesten párokkal vagy hölggyel...aki akar velem tarthat autóm van
Ma vagy holnap este szívesen kocsikáznék budapesten párokkal vagy hölggyel...aki akar velem tarthat autóm van
Sziasztok! Debrecen és környékéről vállalok fuvart az országban. A részleteket megbeszéljük.