vadri: gondolom megoldódott nélkülem a dolog. Nem jött levél tőletek.
Minden további nélkül. Ezt természetesnek tartom, mindenesetre viccesnek semmikép....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 15. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104936)
2011. 11. 15. kedd 00:11
A gyerektartást is állod??

A gyerektartást is állod??
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 14. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (805852)
2011. 11. 14. hétfő 08:06
Budapesti, 36 éves, ápolt és egészséges férfi csinos lánnyal, vagy párral, töltene egy wellness hétvégét. Olyan jelentkezőket keresek, aki/akik hajlandóak óvszer nélkül is szexelni. Az ország egész területéről. Kifejezetten várom terhes kismamák, várandós hölgy tagú párok, vagy egy megtermékenyítő férfit kereső hölgyek jelentkezését is.
A költségeket én állom.
A költségeket én állom.
irtam
Budapesti, 36 éves, ápolt és egészséges férfi csinos lánnyal, vagy párral, töltene egy wellness hétvégét. Olyan jelentkezőket keresek, aki/akik hajlandóak óvszer nélkül is szexelni. Az ország egész területéről. Kifejezetten várom terhes kismamák, várandós hölgy tagú párok, vagy egy megtermékenyítő férfit kereső hölgyek jelentkezését is.
A költségeket én állom.
A költségeket én állom.
Párod is beszállna???
sziasztok. szombaton kb 13 orakörül indulnék vecsésröl debrecenbe, valaki-valakik elvinnének bármeddig?
sziasztok. Nem tudok üzit írní. Van régebbi hozzászólásotok ahol van telószám. Az jó? Mert akkor arra írok. Vagy pedig email. Az enyém nicnev@citromail.hu köszönöm
Vadri. sziasztok. szívesen bevállalnék az utazásból. Székesfehérvár-Dunaújváros vagy Dunaújvárostól-Kalocsáig. Valamiért nem tudok jelenleg üzit írni nektek, ezért írom itt. Ha megfelelne így akkor telefonon folytatjuk. Köszönöm. István
miskolc , vagy környékén lenne pár, vagy csaj aki kocsikázna? ?
Ma vagy holnap este szívesen kocsikáznék budapesten párokkal vagy hölggyel...aki akar velem tarthat autóm van
Sziasztok!Ma estér keresek olyan hetero urat,fiút akinek barátnője,felesége nem szeret cumizni,megtenné ezt Neked egy igényes ápolt fiatal bi fiú!Budapest,Pestmegye!Jó ha autóval rendelkezel...
Szeretnék kirándulni "is" a Zemplénbe...Szabolcs megyéböl jövöhét végén.
Ma este szívesen kocsikáznék budapesten párokkal vagy hölggyel...aki akar velem tarthat autóm van
Szeretnék kirándulni "is" a Zemplénbe...Szabolcs megyéböl...
Sziasztok ma éjszaka sopron felé megyek Kanizsárol!!!!! Stleg tali???? molesz30@postafiok.hu
Holnap délután Bp-Székesfehérvár-Keszthely
Van hölgy aki jönne?)
Van hölgy aki jönne?)
Október 21 Pénteken 10óra indulással keresünk partnert az útra Fiú vagy lány személyében!!!
BP-Tatabánya-Komárom-Győr-Sopron vonalra.
Akár végig is vagy csak néhány km-re de akár bei térhetünk hozzád.
Fiúknál 1 kitétel hogy 20cm feletti méreted legyen. Hetero, Bi, Meleg/Lezbi mind1.
Írj belső üzit msn vagy skype címmel.
BP-Tatabánya-Komárom-Győr-Sopron vonalra.
Akár végig is vagy csak néhány km-re de akár bei térhetünk hozzád.
Fiúknál 1 kitétel hogy 20cm feletti méreted legyen. Hetero, Bi, Meleg/Lezbi mind1.
Írj belső üzit msn vagy skype címmel.
Sziasztok. Én Bp-i fiu vagyok. Hétvégén szivesen csatlakoznél valakihez egy rövidebb útra, aki aztán vissza is hozna Bp-re.
Ma este kocsikáznék Gödöllő környékén, hölgy utitársat várok.