Sziasztok
Október 21 péntekre keresünk Hetero Bi Meleg/Lezbi uitársat. Bp-Sopron vonalon (nem autópálya) Helyed legyen vagy autóban. Mi 26éves mindkét félről bi pár vagyunk. kb 10kor indulunk pestről. írj belső üzit
Október 21 péntekre keresünk Hetero Bi Meleg/Lezbi uitársat. Bp-Sopron vonalon (nem autópálya) Helyed legyen vagy autóban. Mi 26éves mindkét félről bi pár vagyunk. kb 10kor indulunk pestről. írj belső üzit
12 00 kor indulok Veszprémbe szívesen elviszek valakit

14 én csütörtökön Dunaújváros Kecskemét és vissza. Szívesen vinnék vagy hoznék kedves hölgyet. Nicnev@citromail.hu
csütörtökön (okt 14-én) Bp-Cegléd-Szolnok-Bp útvonalra, reggeli indulással délutáni visszaérkezésel, lányokat, párokat, szívesen elviszek, szimpátia esetén persze mást is szívesen teszek...! Ha érdekel, kérlek keress! 39 éves, ápolt, intellignes férfi vagyok.
Velem kocsikàzhatnàl
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 10. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (419838)
2011. 09. 10. szombat 11:23
2-3 pasival szivesen kocsikáznék dél pesten.

Szombaton Mosonmagyaróvárról Pápára utaznék.Elvinne vki??Közben "megpihenhetnénk"
Rég jártam erre, látom azért vannak ajánlatok, rendesen). Van akinek sikerül is, talizni valakivel? Élmények?)
A magam részéről, október 11.én indulok Tirolból, Veronán át Budapest felé. Bármi érdekel, Veronától csak egyedül leszek, Szlovénián át, Nagykanizsa, M7
A magam részéről, október 11.én indulok Tirolból, Veronán át Budapest felé. Bármi érdekel, Veronától csak egyedül leszek, Szlovénián át, Nagykanizsa, M7
Útitársat keresek ma estére Szfvár, Veszprém, Tapolca Balatonfüred Szfvár útvonalon. pman007@freemail.hu
Szerdán Pécsre megyek Budapestről szívesen elviszek valakit

Kedden 27-én délután, Budapestről Szentesre autózok.
Lányokat, párokat, szívesen elviszek, szimpátia esetén persze mást is szívesen teszek.
Lányokat, párokat, szívesen elviszek, szimpátia esetén persze mást is szívesen teszek.
Szívesen kocsikáznék 1 hölggyel , párral vagy bi párral Győr vagy kké
Holnap pénteken (szept. 16.) Balatonfüreden lányokat látnánk vendégül luxus yachton, majd buliban! Ha érdekel tasstass@rocketmail.com címre írjál (belső üzeneteket nem fogadok). 3 jól szituált srác vagyunk... smile Minden költséget állunk!!!!
Holnap pénteken (szept. 16.) Balatonfüreden lányokat látnánk vendégül luxus yachton, majd buliban! Ha érdekel tasstass@rocketmail.com címre írjál (belső üzeneteket nem fogadok). 3 jól szituált srác vagyunk... smile Minden költséget állunk!!!!
Szia !
Keress meg és szívesen elviszünk egy jó buliba
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 10. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Keress meg és szívesen elviszünk egy jó buliba

Üdv!Kaposvár-Budapest útvonalon örömmel venném egy lány-nő vagy pár társaságát.Ma késő délután,de lehet csak holnap délelőtt indulok. 06 30 872 20 08
Szia! Küldtem privátot.

Ma estére keresem szexpartnerem, Szfvár, Komárom Veszprém Tapolca utvonalon45 éves nyalakodást kedvelő fehérvári srác. pman007@freemail.hu
Keddi (szept 13.) balatoni vitorlázáshoz keresek lányokat, párokat.... Nudizás, fürdőzés, naplemente stb.....
az időt nézve, csodálatos lesz.... Valaki? ha érdekel fényképes jelentkezést ide várok: tasstass@rocketmail.com
33 éves sportos, jóképű srác vagyok

33 éves sportos, jóképű srác vagyok

Van olyan hölgy, aki most pénteken vonattal utazik Nyíregyháza felől Pesten át Győrbe? Beszélgethetnénk útközben,,,
Igényes, normális 33 éves pasi vagyok.

Igényes, normális 33 éves pasi vagyok.