Ma este Szfvár Komárom Veszprém útvonalon keresem szexpartnerem.
engem is érdekelne!Csak nem fuvar kellene nektek?
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2011. 09. 02. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez mi?
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2011. 09. 02. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

a
Hétfőn reggel, Budapestről Miskolcra lányokat, párokat szívesen látok.
Kedden reggel 9 óráig jelentkezzetek!
Sziasztok! Holnap (kedden) kb 12 óra körül indulok Budapestről-Kecskemét-Szarvasra!
Szívesen elviszek hölgyet, párt! Belső levelet írjatok, telefonszámmal!
Szívesen elviszek hölgyet, párt! Belső levelet írjatok, telefonszámmal!
Sziasztok, a héten pénteken (szept. 2.) Lányokat látnánk szeretettel vendégül vitorlásomon. Naplemente túra, borozás, este buli stb. a hajón lehet aludni..... ha érdekel írjál... smile semmi nem kötelező, jól szeretnénk érezni magunkat. 30-as jófej, jóképű srácok smile
Holnap komárom-buadpest-nagykáta utvonalon keresek sex partnert
holnap?
(Ez egy válasz DAYTONA üzenetére (2011. 08. 28. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 28. vasárnap 10:28
holnap hajnali indulással bekescsaba-budapest-bécs utvonalra hölgy társaságát keresem.Diszkrécio adott és elvárt!Uton kis pihenöbe kölcsönös orál,vagy amit Te akarsz...
holnap hajnali indulással bekescsaba-budapest-bécs utvonalra hölgy társaságát keresem.Diszkrécio adott és elvárt!Uton kis pihenöbe kölcsönös orál,vagy amit Te akarsz...
Szombaton győrből megyek délegyházára a naturista strandra, reggeli órákban indulok. Hölgyek, esetleg párok jelentkezését várom. A költségeket állom.
sziasztok pénteken megyek a Balcsira egy leányzó nem tartana velem egy kis huncutkodás a vízben hozlak viszlek Bp ről indulok reggel ha valakinek lenne kedve írjon privit
38 éves, intelligens,diszkrét, hetero srác,188/95 kék szem, hasonló lányt vagy párt keres. Igényes, intelligens hölgy vagy pár jelentkezését várom, szimpátia esetén hosszú távú kapcsolatra.! Utazni tudok. akár még ma is.
Sziasztok lányok! 22 éves srácként szeretnék náha egy kellemes utat eltölteni egy szép nővel a vonaton Bp. Déli és Székesfehérvár között. Iszonyatosan izgat a lebukás veszélye! Ha van még valaki akit ez izgat akkor privát levélben várom a gondolatait! Imádok nyalni, és még azt is kipróbálnám milyen az ha valaki ül mellettünk és közben megujjazom a lányt. Moziban már csináltam. Fergeteges!
Sziasztok! szerda délutánra keresek utitársat Debrecen Bp távra ! Nö személyében!
Vadri ma este párhoz nem akartok csatlakozni?
Debrecen környékén valakinek lenne kedve autókázni? Tomi
Sziasztok
Augusztus végi szeptember eleji Horvátországi kiruccanáshoz-nyaraláshoz keresek hölgyet vagy párt .
Az utazás, szállás, ellátás költségeit állom,szállás négy csillagos szállodában.
Én harmincas normál testalkatú férfi vagyok.
Augusztus végi szeptember eleji Horvátországi kiruccanáshoz-nyaraláshoz keresek hölgyet vagy párt .
Az utazás, szállás, ellátás költségeit állom,szállás négy csillagos szállodában.
Én harmincas normál testalkatú férfi vagyok.
Senki?