Senki?
Csongrád - Kecskemét - Budapest felé valaki?
Párt, vagy hölgyet, szívesen elviszek, ma vagy holnap?
Párt, vagy hölgyet, szívesen elviszek, ma vagy holnap?
Szia ma Szeghalomról-Budapestre elviszek bárkit este 7-8 közt indokok
)

Sziasztok!
Holnap, azaz pénteken délután indulok Budapest- Miskolc - Nyiregyhaza irányába!
Szívesen elviszek hölgyet vagy párt! Kisebb kitérő belefér!
Útközben kölcsönös szimpátia esetén kis francia vagy közös maszti lehetne!
Várom üzeneteiteket!
Holnap, azaz pénteken délután indulok Budapest- Miskolc - Nyiregyhaza irányába!
Szívesen elviszek hölgyet vagy párt! Kisebb kitérő belefér!
Útközben kölcsönös szimpátia esetén kis francia vagy közös maszti lehetne!
Várom üzeneteiteket!
Sziasztok! Szeptember végi 1 hetes nyaraláshoz keresek egy átlagos lányt közös nyaraláshoz, nudizáshoz (esetleg máshoz is
tengerpartra (görög, horvát, török, spanyol vagy olasz). Szállást, kaját, utazást én állom. Várom a fényképes üziket ha van jelentekező. Én egy 28 éves, de fiatalbbnak látszó, kicsit pocakos srác vagyok.
Hosszú hétvége is szóba jöhet (tengerpart vagy valamelyik nagyváros, pl. London, Párizs)

Hosszú hétvége is szóba jöhet (tengerpart vagy valamelyik nagyváros, pl. London, Párizs)
Pénteken délután 2-kor Balassagyarmat-Vác-Budapest? lányok?
Aug.25-26-án Egerben leszek.Keresek szabadidő eltöltéséhez 20-40 év közötti hölgyeket.Ha valakit érdekel akkor irjon.acmilan1975@citromail.hu ,Vacsora,buli aztán majd meglátjuk ,hogy mi lesz.Szállás van!Kocsival megyek.
38 éves, intelligens,diszkrét, hetero srác,188/95 kék szem, hasonló lányt vagy párt keres. Igényes, intelligens hölgy vagy pár jelentkezését várom, szimpátia esetén hosszú távú kapcsolatra.! Utazni tudok. akár még ma is.
Sziasztok! Augusztus 15-én Ajka- Veszprém-Budapest útvonalra keresek útitársat hölgy személyében, reggeli indulással. Semmi sem kötelező csak kellemes legyen.
sziasztok szivesen kukolnek part csajt pasit !!!!!bpe-n polusnal vagy margitsziget vagy valami eldugott hejen ha van kocsid megjobb!!!!!delig itt irj es utanna mondok telot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIGYÁZAT! MÓNICICA CSALÓ, RABLÓ !
Sziasztok!
Holnap,azaz szerda délelőtt Nyíregyházáról indulok az M 3- ason Budapestre!
Hölgyeket vagy párokat szívesen elvinnék!
Útközben bármi megtörténhet!
Holnap,azaz szerda délelőtt Nyíregyházáról indulok az M 3- ason Budapestre!
Hölgyeket vagy párokat szívesen elvinnék!
Útközben bármi megtörténhet!

Aug 3.án délután Bp Pilis Siófok vonalon csinos lány akit elvihetünk? 26éves srácok vagyunk ketten
SZIASZTOK!AUG.VÉGÉN MENNÉK EGYIPTOMBA LUXUSSZÁLLODÁBA.
KERESEM AZT A VÉKONY SPORTOS LÁNYT AKI SZEXUÁLISAN NYITOTT MINDENRE...PÉNZEL NE FOGLALKOZZ.....egyszer élünk...
KERESEM AZT A VÉKONY SPORTOS LÁNYT AKI SZEXUÁLISAN NYITOTT MINDENRE...PÉNZEL NE FOGLALKOZZ.....egyszer élünk...

Csunya vagyok idös kövér,és szabolcsi....Jóképü bele való 30 on felüli férfit keresek aki szereti az orálist,imád nyalni sokáig,és utálja a popót mint én.Közbe lehetne iktatni egy természetjárást is,mert kirándulni is szeretek nem csak szopni
Kocsi ápoltság feltétel...jövöhét eleje ,kora délután,vagy jövöhét végére gondoltam.

pasit nem keres senki nyaralas vagy utitarsnak !:

Augusztus első heteiden mennék Horvátba nyaralni, keresek egy karcsú,sportos lányt vagy esetleg párt aki velem tartana.1 hét all in a lányoknak, pénzel ne foglalkozz!Sok nudizás,búvárkodás, erotika,...
Levelet írj és adok telefonszámos elérhetőséget. wave
Levelet írj és adok telefonszámos elérhetőséget. wave
Jovo héten megyek pestre,ki tenné izgalmassá az utam?
Párok, hölgyek ma napközben vagy este vki masztizok a parkban meg kukoltok????
Júli 29-re keresünk lányt lányokat Bp-Siófok útvonalra. 26 éves F/L pár vagyunk.
31én pedig Siófok BP vonalon.
Aug 3 délután 2-5 között indulunk siófokra haverral. mindketten 26évesek vagyunk. Lányt lányokat szívesen elviszünk. Bp-Monor környékéről indulunk!
Aug. 11én pedig Siófok környékéről Pestre van lányoknak fuvar lehetőség. Írj ismerj meg. Nem kell egy vadidegennel utaznod és jobb mint a vonat
31én pedig Siófok BP vonalon.
Aug 3 délután 2-5 között indulunk siófokra haverral. mindketten 26évesek vagyunk. Lányt lányokat szívesen elviszünk. Bp-Monor környékéről indulunk!
Aug. 11én pedig Siófok környékéről Pestre van lányoknak fuvar lehetőség. Írj ismerj meg. Nem kell egy vadidegennel utaznod és jobb mint a vonat