Sziasztok!
31 éves srác vagyok. Minden hétköznap járom az országot. Van olyan hölgy, aki csatlakozna hozzám? Budapesti, monori vagy ceglédi indulás, az uticél mindig változó, a végállomás mindig az indulási hely. Út közben bármi megtörténhet.
Tomi
31 éves srác vagyok. Minden hétköznap járom az országot. Van olyan hölgy, aki csatlakozna hozzám? Budapesti, monori vagy ceglédi indulás, az uticél mindig változó, a végállomás mindig az indulási hely. Út közben bármi megtörténhet.
Tomi
BALATON- Ma este
kellemes utitársat keresek, hamarosan indulok a Balatonra.
Szívesen elviszlek - kényelmes és jó autó, tapasztalt és kedves sofőr
kellemes utitársat keresek, hamarosan indulok a Balatonra.
Szívesen elviszlek - kényelmes és jó autó, tapasztalt és kedves sofőr

Sziasztok!
Aug 13-17. (szombat, szerda) hosszú hétvége Horvátországban, vitorláson 4 főnek, lehetőleg két párnak (ffi/nő 25-50 között) - nudi, swinger, napfény, tenger stb. - érdekelne valakit? Szóló pasik nem annyira kellenének.
Ha van ilyen hozzánk hasonló dilinyós pár, írjon belső üzenetet. A részleteket ott taglaljuk.
Aug 13-17. (szombat, szerda) hosszú hétvége Horvátországban, vitorláson 4 főnek, lehetőleg két párnak (ffi/nő 25-50 között) - nudi, swinger, napfény, tenger stb. - érdekelne valakit? Szóló pasik nem annyira kellenének.
Ha van ilyen hozzánk hasonló dilinyós pár, írjon belső üzenetet. A részleteket ott taglaljuk.
Sziasztok! 21-én reggel indulok Dunaföldvárról Tapolcára, majd kb. 1,5óra múlva vissza, fiatal hölgy útitársat keresek, szimpátia esetén bármi megtörténhet, de semmi sem kötelező, 33 éves férfi vagyok.
Aug 3 délután 2-5 között indulunk siófokra haverral. mindketten 26évesek vagyunk. Lányt lányokat szívesen elviszünk. Bp-Monor környékéről indulunk!
Aug 11én pedig Siófok környékéről pestre van lányoknak fuvar lehetőség. Írj ismerj meg. Nemkell egy vadidgennel utaznod és jobb mint a vonat
Aug 11én pedig Siófok környékéről pestre van lányoknak fuvar lehetőség. Írj ismerj meg. Nemkell egy vadidgennel utaznod és jobb mint a vonat

Júli 29-re keresünk lányt lányokat Bp-Siófok útvonalra. 26 éves F/L pár vagyunk.
31én pedig Siófok BP vonalon.
31én pedig Siófok BP vonalon.
Hölgy , pár , bi pár egy kis kalandra Győr vagy kké sms bemutatkozót kérnék 0670 609 5131
Augusztus 2.án indulunk horvátországba KRK sziget naturista strandra,valamint onnan Orebicre 6-13 .áig korban hozzánk illő társakat keresünk.melinda
Árú szállítás céljából az országot járó 180 cm magas 86kg ffi utitársat keres kaland céljából. Bács Kiskun megyéből indulok. Privit írj.
Sziasztok!
Holnap reggel 8 után Nyíregyházáról indulok az M-3 - on Budapest irányába!
Szívesen elvinnék párt vagy hölgyet!
Kis jatszadozas útközben lehetne (maszti, francia..)!
Holnap reggel 8 után Nyíregyházáról indulok az M-3 - on Budapest irányába!
Szívesen elvinnék párt vagy hölgyet!
Kis jatszadozas útközben lehetne (maszti, francia..)!
Július végén mennék Horvátba nyaralni, keresek egy karcsú,sportos lányt vagy esetleg párt aki velem tartana.1 hét all in a lányoknak, pénzel ne foglalkozz!Sok nudizás,búvárkodás, erotika,...
Levelet írj és adok telefonszámos elérhetőséget. wave
Levelet írj és adok telefonszámos elérhetőséget. wave
Július végén mennék Horvátba nyaralni, keresek egy karcsú,sportos lányt vagy esetleg párt aki velem tartana.1 hét all in a lányoknak, pénzel ne foglalkozz!Sok nudizás,búvárkodás, erotika,...
Levelet írj és adok telefonszámos elérhetőséget.
Levelet írj és adok telefonszámos elérhetőséget.

Sziasztok!
Szerda este Balatonra megyek. Elvihetlek?
Az autóm kényelmes, jól fogod érezni magad út közben...
Szerda este Balatonra megyek. Elvihetlek?

Az autóm kényelmes, jól fogod érezni magad út közben...
Sziasztok!Jerome vagyok 30 éves és augusztusban megyek horvátországba nyaralni és ehhez keresnék női kísérőt 19 éves kórtól.A pénzzel ne foglalkozz én állok mindent.
Ha érdekel írj üzenetet.
Ki tudja talán még komoly kapcsolat is lehet a végén.
Ha érdekel írj üzenetet.
Ki tudja talán még komoly kapcsolat is lehet a végén.
A párommal járjuk az országot árut szállítunk és ha van kedve egy hölgynek csatlakozni mellénk várjuk szívesen a levelét.
Holnap reggel Nyíregyháza -Budapestre vissza. Ha valakinek van kedve csatlakozni jelezze csajok!!
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Holnap reggel Nyíregyháza -Budapestre vissza. Ha valakinek van kedve csatlakozni jelezze csajok!!
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
pasi is társulhat ?
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

2011. 07. 04. hétfő 09:45
Sziasztok! Nyaraláshoz utitársakat keresünk! Vagy betársulnánk valakihez szívesen!
Kedd (07.12) reggel Pécs-Budapest útvonalra keresek hölgyet, párt, bi pasit útitársnak. Délután Budapest-Pécs útvonalon is csatlakozhatna valaki. Útközben kis pihenőt tarthatunk.
Hétfőn indulok Győrből Balatonalmádiba 4-5 napra.Csinos csaj velem tarthat,és rosszalkodunk 1 picit....

Sziasztok! Nyaraláshoz utitársakat keresünk! Vagy betársulnánk valakihez szívesen!