A párommal járjuk az országot árut szállítunk és ha van kedve egy hölgynek csatlakozni mellénk várjuk szívesen a levelét.
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Ma 11:30 kor indulok Kaposvárról Budapestre.Lány illetve pár (fiú-lány) társaságát szívesen venném. 06 30 872 20 08
sziasztok ! Ma megyek Szekszárd és Pécs irányába szívesen elviszek valakit Bp ről

Holnap Pécsről megyek SIófokra...Szívesen leviszek Hölgyet

Csütörtök délelőtt Kaposvárról indulok Budapestre,örömmel venném egy szex centrikus lány vagy pár társaságát.06 30 872 20 08
Hello! Van itt olyan lány aki szívesen nyaralna 1 hetet ingyen úgy hogy közben kölcsönös örömöt okozunk egymásnak?

augusztus végén szeptember elején valakik Egyiptomba??
A párommal járjuk az országot árut szállítunk és ha van kedve egy hölgynek csatlakozni mellénk várjuk szívesen a levelét.
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Hétfőn Szolnok-Budapest oda vissza útra keresek egy kellemes, bevállalós hölgy útitársat!! Indulás reggel 8 körül!
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Sziasztok kedves Lányok Párok!
Holnap Győrből utazom Békéscsabára Budapest -Kecskemét útirányon át. majd vissza Győrbe.
Egy kedves bevállalós lány, vagy hölgy elkísérhetne, ha van kedve egy kis autós erotikához.
Illetve ezen az útvonalon szívesen meglátogatok egy kedves párt a hölgy örömére.
183cm 82 kg 25 éves szőke rövid haj kék szem.
Ápolt Borotvált seximádó srác vagyok.
Várom jelentkezéseteket.
alessandrossel@gmail.com
+3670/408-4603
Holnap Győrből utazom Békéscsabára Budapest -Kecskemét útirányon át. majd vissza Győrbe.
Egy kedves bevállalós lány, vagy hölgy elkísérhetne, ha van kedve egy kis autós erotikához.
Illetve ezen az útvonalon szívesen meglátogatok egy kedves párt a hölgy örömére.
183cm 82 kg 25 éves szőke rövid haj kék szem.
Ápolt Borotvált seximádó srác vagyok.
Várom jelentkezéseteket.
alessandrossel@gmail.com
+3670/408-4603
Ilyenkor sajnálom hogy budapesti vagyok

Sziasztok! Ma este keresek pécsi hölgyet, párt. Csatlakoznék Hozzátok, kukkolás is érdekel.
32 éves sportos srác Vagyok. Ha Te/Ti is így gondoljátok küldjetek belső levelet.
Szép napot!
32 éves sportos srác Vagyok. Ha Te/Ti is így gondoljátok küldjetek belső levelet.
Szép napot!
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Július közepe-vége felé adriai tengerparti nyaraláshoz, aktív időtöltéshez keresek hölgy útitársat közös szimpátia alapján. (vagy esetleg párokkal is ismerkedek.) Nektek ingyenes lenne.Lakókocsi van.
Én budapesti, 31 éves, normál alkatú, intelligens pasi vagyok.
Én budapesti, 31 éves, normál alkatú, intelligens pasi vagyok.
Senki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 14. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (779042)
2011. 06. 14. kedd 15:58
Kunszentmiklósi vasútállomásról (autóval) Dunavecse (nem feltétel) felé aktív hölgyutas?
Lehet helyi lakos is...
Akár már holnap reggel is.
enchanter@freemail.hu
Lehet helyi lakos is...

Akár már holnap reggel is.
enchanter@freemail.hu
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Keresem azt a csinos, szexi lányt aki társam lenne egy forró nyaralás alkalmával kölcsönös szexuális vonzalom mellett a teljes nyaralást én állom! Szexuálisan túlfűtött lányok jelentkezzetek!
Sziasztok!
Szombathely-Budapest útvonalon elvinne vki?
Írj privit.
Szombathely-Budapest útvonalon elvinne vki?
Írj privit.
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
puszi Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com