szerda reggel Gyuláról Szegedre valaki szex éhes útitárs csak nézném vagy kiverném magamnak
Péntek délután elkísérne valaki Szeged Győr viszonylatban? Csajok előnyben
Sziasztok Lányok!!Budapeströl indulnék BÁRHOVA!!!!!FIATAL PASI BELSÖ LEVELET VÁROK!!!!!
sziasztok szombaton du. tiszaörs-fegyvernek-bp utvonalon jönnék 19 éves vkony csajszi. valaki felvenne meghálálnám hacsak részlegesen tud elvinni az sem baj.
andysexy@citromail.hu
andysexy@citromail.hu
Sziasztok.
Kedden reggel ismét indulok eger-budapest utvonalon és vissza, szexi lányt szivesen elvinnék magammal aki esetleg masztizni is szeret, vagy csak magát mutogatni meztelenül. 34 éves srác vagyok.
Kedden reggel ismét indulok eger-budapest utvonalon és vissza, szexi lányt szivesen elvinnék magammal aki esetleg masztizni is szeret, vagy csak magát mutogatni meztelenül. 34 éves srác vagyok.
Budapest - Fehérvár -Budapest, csütörtökön?
34 éves pasi kellemesen töltené veled az utat egy kényelmes autóban
jelentkezz, ha van kedved egy "kalandos" utazásra
34 éves pasi kellemesen töltené veled az utat egy kényelmes autóban
jelentkezz, ha van kedved egy "kalandos" utazásra
Szextaxizást vállalok )))
Szabolcs-Borsod-Hajdu )))
Szabolcs-Borsod-Hajdu )))
Hétfő/Csütörtök : Jászberény - Budapest 01.00 órai indulással
Kedd/Péntek: : Jászberény - Dabas 02.00 órai indulással
Minden hétköznap : Jászberény - Hatvan 04.00 órai indulással
Kedd/Péntek: : Jászberény - Dabas 02.00 órai indulással
Minden hétköznap : Jászberény - Hatvan 04.00 órai indulással
Sziasztok! Holnap győr-budapest-szeged útvonalon szívesen elvinnék egy sexi csajt, hogy ne magányosan utazzak ...
szia én majdnem minden nap Csongrád megyébe ha gondolod írj privátba
(Ez egy válasz Mirinda üzenetére (2010. 01. 21. csütörtök 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békés megyéből indul valaki, valahová?
Nyíregyháza - Debrecen
Nyíregyháza - Miskolc
Nyíregyháza - Bp
útvonalakon szívesen fuvaroznék szexcentrikus, szopni szerető csajt
Írj, hogy mikor mennél...
Nyíregyháza - Miskolc
Nyíregyháza - Bp
útvonalakon szívesen fuvaroznék szexcentrikus, szopni szerető csajt
Írj, hogy mikor mennél...
Most vasárnap Bács-megye déli részéről Debrecenbe illetve azon irányba szívesen elvinnék lányt, nőt / esetleg párt /. Ha kell, akkor Szeged-Debrecen útvonalon, ha kell, Kecskemét-Szolnok útvonalon....Kis kitérés bármilyen irányban OK.
Valaki, aki utazna vasárnap Debrecen, vagy Hajdú-Bihar felé? Írj itt, elérhetőséget is! 31/183/70 ápolt, intelligens férfi vagyok.
Valaki, aki utazna vasárnap Debrecen, vagy Hajdú-Bihar felé? Írj itt, elérhetőséget is! 31/183/70 ápolt, intelligens férfi vagyok.
sziasztok szivesen utaznék utazgatnék párral vagy hölgyel kor alkat nem lényeg de az ápoltság igen karo29@freemail.hura várom leveleteket ha lehet akkor fényképes
Sziasztok.
Csütörtökön reggel indulok eger-budapest utvonalon és vissza, masztizni szerető lányt szivesen elvinnék magammal esetleg más is lehet. 34 éves srác vagyok.
Csütörtökön reggel indulok eger-budapest utvonalon és vissza, masztizni szerető lányt szivesen elvinnék magammal esetleg más is lehet. 34 éves srác vagyok.
Jövő hétre 5 napra keresek hölgy partnert ausztriai kiruccanáshoz
én csak magyarhonban szeretek kirándulni..
10.-e körül, Keszthelyről Bp-re szivesen elviszlek)
Sziasztok!
27 éves, jófej zalaegerszegi srác keres hölgy/pár útitársakat Zala és Somogy megyei útjaihoz. Minden nap mászkálok valamerre, ha érdekel üzenj
27 éves, jófej zalaegerszegi srác keres hölgy/pár útitársakat Zala és Somogy megyei útjaihoz. Minden nap mászkálok valamerre, ha érdekel üzenj
Sziasztok!
Segítőkész sokat utazó 27/30 éves pár, szívesen elvisz lányt vagy fiút Gyuláról a környező városokba
Segítőkész sokat utazó 27/30 éves pár, szívesen elvisz lányt vagy fiút Gyuláról a környező városokba