Bp-ről indulok minden héten Esztergomba, Egerbe, és Siófokra. Bevállalós csajok ha velem tartanátok akkor írjatok PÜ-et.
Szia
Lányok szeretne valaki eltölteni velem egy hétvégét siófokon egy négycsillagos hotelben,jelentkezzetek fényképpel a peha79@citromail.hu e-mailcimen
Lányok szeretne valaki eltölteni velem egy hétvégét siófokon egy négycsillagos hotelben,jelentkezzetek fényképpel a peha79@citromail.hu e-mailcimen
Szia!
Budapest-Tatabány csütörtök reggel, ugyanez vissza szombat ebéd után érdekel? Útközben megállhatunk, ha van kedved 22 éves srác vagyok. Várlak - gyere el velem barna31@hotmail.com
Budapest-Tatabány csütörtök reggel, ugyanez vissza szombat ebéd után érdekel? Útközben megállhatunk, ha van kedved 22 éves srác vagyok. Várlak - gyere el velem barna31@hotmail.com
Síeljünk is együtt Csinos, aktív, kedves Nőt szívesen vinnék magammal.
Írj, ha van kedved egy ilyen kalandhoz- barna31@hotmail.com
Írj, ha van kedved egy ilyen kalandhoz- barna31@hotmail.com
januári sieléshez keresek egy kellemes hölgyet
Január - március francia sítúra? Jössz velem? Kezdő lány síoktatását is szivesen vállalom)
bp-pasi@hotmail.com
bp-pasi@hotmail.com
Siofoki hétvége egy négycsillagos szállóban, lányok akit érdekel jelentkezzen fényképes levélben a peha79@citromail.hu
Hétvégén kirándulnék egyett,de szexelnék is közben..msn...eva1591@windowslive.com, szabolcs megye.
19-én Szegedről Pestre dél körüli indulásra keresünk fiatal lányt v fiút.
Pár vagyunk.
atutazok@citromail.hu
Pár vagyunk.
atutazok@citromail.hu
Hölgyeim!
Aki szeret síelni és élvezi a kötetlen szexet, társuljon be mellém télen. Decemberben és januárban mennék síelni, de nem szívesen lennék egyedül napsütés, szikrázó hó, hegyek, kandalló, wellness, orgazmusok barna31@hotmail.com
Aki szeret síelni és élvezi a kötetlen szexet, társuljon be mellém télen. Decemberben és januárban mennék síelni, de nem szívesen lennék egyedül napsütés, szikrázó hó, hegyek, kandalló, wellness, orgazmusok barna31@hotmail.com
most pénteken Bp-Esztergom útvonal is van.:P
Bp-ről indulok
hetente 1x megyek siófokra a 7-es úton, szexéhes csaj tarthat velem.
Szia Gabiii!
Írj msn-t és megbeszéljük.
Tamás
galippo@citromail.hu (Ez egy válasz Gabiiii üzenetére (2009. 10. 13. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj msn-t és megbeszéljük.
Tamás
galippo@citromail.hu (Ez egy válasz Gabiiii üzenetére (2009. 10. 13. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
szombaton Budapestről utaznék haza.
Bajáig van aki levinne?
Bajáig van aki levinne?
a spanyol utazás nem érdekel?
(Ez egy válasz Gabiiii üzenetére (2009. 10. 11. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, pénteken móvár győr viszonylat? Fiatal sexi csajt elvinnék
dávod/baja - budapest utvonalra, utaskánt beszálnék
Spanyolországba (Barcelona, Alicante, Torrevieja) október 23-30 közötti barangolásra bevállalós csajszit keresek útitársnak. Amennyiben érdekel, küldj privát üzenetet!
Balaton fele gyakran megyek (havi 2,3,) . Bp és Keszthely vonalon,mindíg egyedül))
Holnap délután,16.-án Pozsonyból Budapestre még magam vagyok)
Holnap délután,16.-án Pozsonyból Budapestre még magam vagyok)