Jövő hétvégére keresek egy vadvizi evezést kedvelő hölgyet!
gavaller39@freemail.hu
gavaller39@freemail.hu
Sziasztok! Pénteken Szombathelyről Budapestre indulok, Győr vagy Veszprén érintésével, péntek este vissza. Ápolt uti társat keresek. 30 éves ápolt. igényes pasi vagyok.
shaine54@gmail.com
shaine54@gmail.com
sziasztok megy valaki kaposvár fele vagy a balaton partra?mi egy pár vagyunk ha elvisz valaki a balaton partig akkor a barátnöm még odanemérünk áll a rendelkezésedre na volna jelenkezö itt elértek kozmix25@freemail.hu
Sziasztok!Hétfőn (aug 31) utazom pestről szegedre.Az út hosszú és egyedül unalmas.Egy lány társasága sokat segítene. Én egy 25 éves átlagos pasi vagyok.Ide írhattok: szexpartner_24@freemail.hu
September 3-5 -en magyarorszagon leszek. 23 eves, jokepu sracc. max 29 eves lanyokal talalkoznek, buliznek, lehet tobbet is... email cim: arny_ferenczi@yahoo.com. P.S A szalodat en fizetem
vékony párok előnyben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nudizáshoz,,meztelen bulizásokhoz telj.borotvált,sexéhes szeximádó vékony fiatal lányt,hölgyet,párt)keresek....nagy vastag farkam van,és imádom a nudit, a sexet.....irjatok.....feri.
sziasztok! 43 éves kamionos vok. 6 8 hétig olasz spanyol közt ingázok.jól jönne néha egy kis kényeztetés. emilke: koborangyal10@freemail.hu
Sziasztok,nemhogy Montenegrót terveztétek volna,30.áig magam vagyok egy jó nagy ágyban((
;o) Nem jár valaki Tivat felé? Betérhetne)
;o) Nem jár valaki Tivat felé? Betérhetne)
Balatoni hajókázáshoz keresek fotózást szerető lányt, lehet teljesen kezdő is. A többi majd alakul...
Ha valaki nonemu, esetleg parban van, es kedve van barangolni egyet Erdelyben, szoljon, ugyanis erosen gondolkozok egy ilyen kiruccanason! Privat uzenetben elertek!
sziasztok! aug 30-tól horv.ország nudicamping,és egyéb más finomságok! mi 24 lány 36 fiu vagyunk!
Sziasztok! 37.183.99 pasi vagyok 17,5x7 intim mérettel veszprém megyét jérom rendeszeresen, van olan hölgy vagy pár akit érdekelnék?
Sziasztok!
Holnap délután valaki csatlakozna hozzám a Győr Budapest közti unalmas autóúthoz? Sexi, ill. sexkedvelő lányok előnyben!
Egy 26 éves srác.
Holnap délután valaki csatlakozna hozzám a Győr Budapest közti unalmas autóúthoz? Sexi, ill. sexkedvelő lányok előnyben!
Egy 26 éves srác.
Sziasztok!
Nincs valakinek kedve holnap egy motoros túrára? Fejérmegyeiek s hölgyek elönyben!
Nincs valakinek kedve holnap egy motoros túrára? Fejérmegyeiek s hölgyek elönyben!
Pár,lány,ha épp Bécs felé járnál,21.én reggelig nálam megszállhatsz...
Holnap,17.én Salzburgban,4 csillagos szállás nálam?
Sziasztok!
Sportos 26 éves srác keresi budapesti lánypartnert, hogy az üzleti tárgyalásokra történő utazásaim ne legyenek "magányosak".
E-mail: transporter7@vipmail.hu
Msn: hungarian_transporter@hotmail.com
Sportos 26 éves srác keresi budapesti lánypartnert, hogy az üzleti tárgyalásokra történő utazásaim ne legyenek "magányosak".
E-mail: transporter7@vipmail.hu
Msn: hungarian_transporter@hotmail.com
Hétvégi, esetenként pár napos hét közbeni kirándulásokhoz, hajókázáshoz fiatal, fotózást is kedvelő vagy teljesen amatőr lányt keresek. Teljes diszkréció! sz.pedro@freemail.hu
Fiatal leányt keresek,szünidőst,aki el bírna jönni velem egy 8-9 napos buszos körútra). Nem baj,ha nem vagy fiatal,csak akarj,és legyen időd) Még nem tudom merre,esetleg francia?)