Holnap,17.én Salzburgban,4 csillagos szállás nálam?
Sziasztok!
Sportos 26 éves srác keresi budapesti lánypartnert, hogy az üzleti tárgyalásokra történő utazásaim ne legyenek "magányosak".
E-mail: transporter7@vipmail.hu
Msn: hungarian_transporter@hotmail.com
Sportos 26 éves srác keresi budapesti lánypartnert, hogy az üzleti tárgyalásokra történő utazásaim ne legyenek "magányosak".
E-mail: transporter7@vipmail.hu
Msn: hungarian_transporter@hotmail.com
Hétvégi, esetenként pár napos hét közbeni kirándulásokhoz, hajókázáshoz fiatal, fotózást is kedvelő vagy teljesen amatőr lányt keresek. Teljes diszkréció! sz.pedro@freemail.hu
Fiatal leányt keresek,szünidőst,aki el bírna jönni velem egy 8-9 napos buszos körútra). Nem baj,ha nem vagy fiatal,csak akarj,és legyen időd) Még nem tudom merre,esetleg francia?)
Megint Innsbruckban lopom a napot(.Holnap Salzburg,aztán Zürich,Strassburg,München,Salzburg megint... Valaki csatizna valahol,valamikor)? Az idő kicsit mindíg esőre áll,de egyébként tök szupi minden)
Julius végén Olaszországba megyek 4 napra ha akarsz velem tarthatsz. Kifejezetten reprezentativ, hölgyet keresek 165/ max 60 kg min 30 max 40 éves korig. Ha jól sikerül szeretném folytatni....
Júli 10.11.12 szívesen kirándulnék egy szexet kedvelő 40-50 év közötti pasival.
46 éves molett szexéhes nő vok.
n63edit@gmail.com
46 éves molett szexéhes nő vok.
n63edit@gmail.com
42/180/84 Pasi autózik Innsbruckból Bpre 1én,üres helyekkel,álló farokkal).lenne kedved hozzá?)